Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,156 έως 1,170 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Δεκαράκι στη Γκράβα σε 53 λεπτά.

chamav
    Συντονιστής

Το πρόβλημα λύθηκε.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

7χλμ σε 36′, 4×100μ ανοιγματα, 10x100m ανηφορες σε 24” με επιστροφη διαλ.45” και 2χλμ αποθεραπεια.
    Αυριο 20αρι!

”Run smart..Run For Life”

mikeb
    Συμμετέχων

Το σώμα θυμάται.
    Μόνο αυτό σκεφτόμουν στον αγώνα της Βαρασοβας την προηγούμενη κυριακή.
    12 αρι έλεγε η προκύρηξη αλλά μάλλον ήταν μικρότερη η διαδρομή κατα 300-400 μέτρα.
    Χωρις προπονησεις απο τέλους Μαϊου μέχρι αρχές Αυγουστου όπου κατάφερα κι εκανα 3 προπονησεις 5-6-7 χλμ σε πολύ αργο ρυθμό κατάφερα κι έκανα κάτι λιγότερο απο ώρα χάρις σε 2 παιδιά απο τους Lepanto runners. Όχι ότι είναι σπουδαία επίδοση αλλά πίστευα ότι δεν το είχα με τίποτα τη συγκεκριμένη στιγμή.
    Το αναφέρω εδώ μιας και σαν προπονηση το είδα.
    Ενα χαλαρο 7αρι μεσοβδόμαδα και συνέχεια ενδυνάμωσης η οποία αποδίδει όπως φαίνεται.

Καλή συνέχεια και καλή δυναμη σε όσους άρχισαν η ετοιμαζονται να αρχίσουν προετοιμασία για ΑΜΑ.

Etien
    Συμμετέχων

Ετρεχα σημερα το απογευμα το καθημερινο μου 15αρι , οταν με πλευρισε υπερπολυτελεστατο οχημα και μειωσε ταχυτητα για να μου μιλησει ! Ηταν ενας παλιος συμμαθητης μου,και σειρα ,που μενει χρονια μακρυα απο την Κατουνα ,ο οποιος ειχε ακουσει για μενα κ τωρα που ηρθε για διακοπες στο χωριο ,του ετυχε να με συναντησει στον δρομο!!!
    Τρεχοντας εγω , τσουλοντας το αμαξι αυτος μιλησαμε λιγακι ….καποια στιγμη του λεω σοβαρος σοβαρος δηθεν, “με ποσο τρεχω τωρα,για πες [:D]? Τι λεει το αμαξι?” ,, Ξαφνιαζεται ,σοβαρευεται , κοιταζει λιγο το ταμπλω και σοβαρος σοβαρος γυριζει και μου λεει ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ , ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ”….Και γυρνω με ενα αυστηρο βλεμμα και του λεω “Μα τι σοι αμαξι πηρες ; Αυτο ειναι ολοκληρο διαστημοπλοιο και δεν βγαζει την ταχυτητα μου;;!! Τρελαθηκε προς στιγμην ,μεχρι που του χαμογελασα και…ηρεμησε ,βριζοντας με[:D][:)][:p][;)] !!!!Μεσος ορος 5,30 [;)]!!!

Ευχαριστω !

Echetlos
    Συντονιστής

@mikeb Μια “τσιμπημένη” προπόνηση είναι ό,τι χρειάζεται τέτοια εποχή. Όχι αγωνιστικοί ρυθμοί.
    Έτσι, για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να δούμε περίπου πού βρισκόμαστε…

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι, αφου περιμενα 40’περιπου για ν’ανοιξουν τα βοηθητικα στο ΟΑΚΑ, εκανα τελικα τη πρωτη διαλειμματικη μετα το Κρονιο:3 χλμ ζεσταμα, στη συνεχεια 4Χ1000μ. σε ρυθμο 4:05 με 2’αργο τρεξιμο ενδιαμεσα και τελος 3χλμ αποθεραπεια …συνολικα 11,29 χλμ σε 55’55”!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Σήμερα αφού δεν υπάρχει κάποιος αγώνας που να μπορώ να “μετρηθώ” να δω σε τι κατάσταση είμαι δοκίμασα το περίφημο “μαγικό μίλι του Galloway” στο ταρτάν της Γκράβας. Με 3 χιλιόμετρα ζέσταμα έτρεξα το μίλι σε 6:30 και μετά έκανα 1 χιλιόμετρο αποθεραπεία. Τώρα ο Galloway δίνει δεκάρι σε 46+ και μαραθώνιο 3:45, ενώ τα VDOT του γέροντα. τα οποία σε τόσο μικρή απόσταση δε τα περιμένω να είναι τόσο αξιόπιστα δίνουν VDOT 44.3 και δεκάρι 45+ μαραθώνιο 3:31. Πάντως την πτώση του VDOT κατά 3 μονάδες τη θεωρώ λογική καθώς μεσολάβησε και 30ημερη αποχή από 20/6 έως 20/7. Το καλό ήταν ότι έτρεξα σε φουλ ρυθμό χωρίς την ενόχληση που είχα νοιώσει στο πλάι όταν πριν 1 μήνα που δοκίμασα απευθείας από την αποχή να κάνω λίγα κομμάτια και έμεινα.

xipolitakos
    Συμμετέχων

22χλμ σύνολο.
    2 προθέρμανση, 15 @ 4:49 και 5 αυξανόμενα @ 4:59 μέσο όρο.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Ξυπναω στις 3 για το ψιλο μου..κοιταζω την ωρα και λεω ευκαιρια να δω την Στεφανιδη..παρακολουθω ολο τον αγωνα της πανηγυριζω το χρυσο χαζευω και λιγο ακομα περναει η ωρα και παει 4.45..5.45 εχω βαλει το ξυπνητηρι οποτε το σκεφτομαι και λεω δεν βαριεσαι θα το παω σερι.. 6.15 πατησα start για το 20αρι οπου βγηκαν τα 20χλμ σε 1ωρα 46′ ρυθμος 5.19/χλμ και λιγο ανεβασμενους τους παλμους μου λογω του κρυολογηματος που με ταλαιπωρει 4 μερες τωρα.
    Ετσι αυτη η εβδομαδα εκλεισε με 70 χλμ!
    Αυριο ρεπο λογω ταξιδιου για τις διακοπες μας!

”Run smart..Run For Life”

Echetlos
    Συντονιστής

@xipolitakos φτου φτου…

billant
    Συμμετέχων

Χθες βραδυ 7 klm σε 5.35/5.35/4.50/4.50/5.30/5.30/4.45 στο σταδιο Αγ. Δημητριου

Σημερα το πρωί με 2,5 ωρες ύπνο και αργο ξυπνημα στις 07.20 (ελέω Στεφανίδη ) 18 klm στην παραλιακή με @ 5.58 σε 1.47.30

xipolitakos
    Συμμετέχων

Και το απόγευμα 12χλμ @ 4:57

panos66
    Συμμετέχων

Την Πέμπτη στη Γκράβα 40′ τρέξιμο ξεκινώντας αργά και ανεβάζοντας σταδιακά, χθές βράδυ στον Αγ. Δημήτριο 5χιλ στο 5′.10″.Προπονήσεις περισσότερο συντήρησης…..Ευτυχώς τα κιλά μου είναι ικανοποιητικά – 73 με πτωτικές τάσεις – βοηθάει σ’ αυτό και η εργασία { διανομέας στα ελτα } με περπάτημα 2.5 – 4 ώρες.

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Καλημέρα-σε-όλους!
    Οι-πιο-δυνατές-προπονησεις-τις-εβδομάδας.
    Τετάρτη-επιταχυνόμενο-τεμπο-15’WU-50′-4:46-4:28-15’CD.

Πέμπτη-WU-3X3000@4:10-4:07-4:08/1.5Kjog-CD

Σήμερα-22K{2K@5:11/10K@4:15(42:32)/2Kjog/3K@4:09/2Kjog/1K@3:57/2K CD}

Συνολο-εβδομάδας-89,3Κ.
    Συνεχίουμε.

@spy

ευχαριστω-για-τα-καλά-σου-λόγια-στο-garmin.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,156 έως 1,170 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.