Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,171 έως 1,185 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Σήμερα Φιλοθέη για 20 χλμ με ρυθμό 5:45.

xipolitakos
    Συμμετέχων

10χλμ @ 5:15

than
    Συμμετέχων

Σάββατο βράδυ 10Κ με ενδιάμεσα επιταχυνόμενα 2χιλιαρα σε ρυθμούς 4:49, 4:35, 4:26.
    Κυριακή παρακοιμήθηκα κ τελικά ανεβηκα Υμηττό για long run στις 10.30, με τη θερμοκρασία στους 29 κ τον ήλιο να βαράει. Έκανα 19 αργά χλμ αλλα ταλαιπωρήθηκα.
    Έκλεισε η πρώτη εβδομάδα για την κλασική με 56 χλμ. Σιγα σιγα θα ανεβάζω. Οι παλμοί είναι αρκετά αυξημένοι, δεν ξέρω αν οφείλονται στη ζέστη, στο χαλάρωμα του καλοκαιριού ή στο ότι ειχα καιρό να κανω κομμάτια κοντά στο κατώφλι κ το σώμα πρεπει να “ξαναθυμηθεί” την ταχύτητα.
    Όπως κ να χει, δεν αγχώνομαι, είπαμε: στην κλασική/αυθεντική πάμε ως τουρίστες. Μετά τα σπουδαία…

Etien
    Συμμετέχων

Αυριο εχω γενεθλια [:p][:p][:p]!!!
    Κλεινω 7 χρονια ….Δρομικης Ικανοτητας[;)][;)][;)] !!!
    Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας για οτι μου προσφερετε[;)][;)] !!!

Ευχαριστω!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

άλλη μια τραγική εβδομάδα αυτή που πέρασε, η 4η της προετοιμασίας.. τέλος τα αστεία, πρέπει να σοβαρευτώ επειγόντως! από αύριο φορτώνω χιλιόμετρα και ενδυνάμωση!

και ο λόγος του ξεσπάσματός μου..!

Παρασκευή beach volley και νυχτερινό μπάνιο με αιθέρια ύπαρξη και…ρεπό!

Σάββατο δουλειά και αγώνας διαιτησίας, ένιωθα κουρασμένος και…ρεπό!

Σήμερα πρωί ξυπνάω στις 7:30 κι ενώ ήθελα να βγω για LR κατά τις 6(αποκοιμήθηκα και ξέχασα να βάλω ξυπνητήρι!). θεονήστικος από χτες(τελευταίο γεύμα χτες το μεσημέρι κι όχι κανονικό!) και με τον ήλιο ήδη ψηλἀ, το παίρνω απόφαση και βγαίνω τελικά για το χαμένο(!!!) τέμπο της εβδομάδας.. αντί για 12ρι βγαίνει 11ρι κι αυτό αγκομαχώντας εκτός στόχου(5:05 αντί 4:55). στη συνέχεια θάλασσα κι επειδή ήθελα να δω τελικό μπάσκετ στους Ολυμπιακούς, το LR πήγε περίπατο και αντ αυτού βάρεσα άλλα 12 με 5:21 μέσο, έτσι για να κοροϊδέψω λίγο τον εαυτό μου.

απολογισμός εβδομάδας-> 42 χιλιόμετρα με κακό tempo και χαμένο LR… τέλεια!

από αύριο στρωνόμαστε! καληνύχτα σας!

ΥΓ. Θανάση διευρενητική ερώτηση.. ποιος θα είναι πάνω κάτω ο τουριστικός στόχος σου για Αθήνα!?

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι, πριν καν ξημερωσει … παρεα με τον Χρηστο (@xipolitakos) για τα μισα περιπου χλμ στο Δασος Συγγρου … 16 χλμ περιμετρικα σε 1:29:12!

Καλημερα σας … και καλη εβδομαδα!
    Υ.Γ. Χρηστο αυριο ΟΑΚΑ στις 6:30!

spy
    Συμμετέχων

@Etien: Παναγιωτη ευχομαι απο καρδιας κι η επομενη επταετια να ειναι το ιδιο παραγωγικη οσο κι η πρωτη!!!

xipolitakos
    Συμμετέχων

@etien, Παναγιώτη εύχομαι και εγώ ακόμα καλύτερη δρομική συνέχεια.

than
    Συμμετέχων

Τάσο καλημέρα!
    Ακόμα σίγουρος δεν είμαι, προσανατολίζομαι σε κάτι μεταξύ 3:45 – 4:00.

xipolitakos
    Συμμετέχων

Σήμερα βγήκαν 10 χλμ. Τα 7 με τον @spy όπου και τον άφησα, λόγω συσορευμένης κούρασης. Άσε που ο Σπύρος είναι σε άλλο επίπεδο. Πάντως ωραία ήταν. Ξεκίνησα νύχτα μέχρι που ξημέρωσε. Και προπαντώς η καλή παρέα.
    Σπύρο αύριο διάλειμματικές ή διαλυτικές; 😉

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας!

κι εγώ Στα ίδια Θανάση! Αν όλα πάνε καλά ως τότε, Θα χαρώ πολύ να το πάμε παρέα!

than
    Συμμετέχων

Φυσικά!
    Όσοι πιστοί, προσέλθετε!!

Dejan
    Συμμετέχων

Τις καλημέρες μου..
    Χτες έκανα το μεγαλύτερό μου τρέξιμο σε διάδρομο ever… 1.41 περίπου στο 5.50 (ταχύτητα διαδρόμου). Αν και μυικά η λέξη κούραση δεν υπήρξε, ψυχολογικά από το 30′ και μετά το κοιτούσα κάθε 1 λεπτό μολονότι έβλεπα ταινία ταυτόχρονα… Δέκα λεπτά νωρίτερα είχε ανέβει η Puni για επίσης 1.40 οπότε όπως καταλαβαίνετε ο διάδρομος βάρεσε υπερωρίες.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

3χλμ ζεσταμα,9χλμ σε 41.41″ρυθμός 4.37″/χλμ,3χλμ αποθεραπεία.
    Σύνολο 15χλμ στον δρόμο τής Λακοπετρας προς το αεροδρόμιο του Αραξου.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Νωρίς το πρωί 8 χιλιόμετρα σε 43 λεπτά.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,171 έως 1,185 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.