Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    krevith
    Συμμετέχων

Το κλασσικό απογευματινό 10ακι μου @ 513..
    Νίκο, δεν μπορώ να συμμετάσχω σε καμία ομάδα του forum ρε γαμώτο….
    θέλω κάνεις μια ομάδα “καπνιστές”……
    Αλλιώς θα γραφτώ στις “γυναίκες δρομείς”..χαχα

Kalogeridis
    Συμμετέχων

6 χλμ τζοκιν στο 6’22” στους μο 123 (!!!!!!) παλμούς αλλά με δροσουλα. Βέβαια τα μισά τα έκανα κουβεντιαστα αλλά οι παλμοι έμειναν χαμηλά! Μετά έκανα 5′ ανεβοκατεβασματα στην κερκιδα του Σταδίου. Έτοιμος για σαμαρια! Έκλεισα με διατάσεις.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

krevith, πες μου τι ομάδα θες και θα στην φτιάξω!
    Απλά μην είναι κάτι πολύ kinky…

big-blue
    Συμμετέχων

Οι αχόρταγοι! Και γω μεσα!

krevith
    Συμμετέχων

Νίκο, προτάσεις για να είσαι και εσύ μέσα…
    1. elit δρομείς και άνω.
    2. Γρήγοροι μπαμπάδες.
    3. Όμορφοι 45αρηδες.
    4. Ξευτελισμένοι μπασκετμπολίστες.

Έχω και άλλες άμα θες…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Bi..;

tzatzikis90
    Συμμετέχων

να μαι κι εγώ! λοιπόν, η κουβέντα για το θέμα του προπονητή είναι μεγάλη! έχει τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του. ίσως να μην το έχεις σκεφτεί Παναγιώτη αλλά όπως είπες και ο ίδιος η ηλικία μας δέχεται(θεωρητικά) αρκετή εξέλιξη ακόμα. έχοντας στο μυαλό μου φίλους που ξεκίνησαν με προπονητή(της ηλικίας μου ή και μικρότεροι), ακριβώς για το λόγο που ανέφερες, ο προπονητής εξαντλεί όλη του την αυστηρότητα προκειμένου να σε φτάσει στην κορυφή και να δειχτεί και ο ίδιος. ξέρω περιπτώσεις παιδιών που κάνουν πλήρη διατροφή, χτυπιούνται κάθε μέρα στα βάρη ή βαράνε 150-200χλμ την εβδομάδα. και ξέρεις ε? πριν γραφτούν σε προπονητή ήταν οι μεγαλύτεροι ρέμπελοι. ποτέ δεν ήμουν των υπερβολών και όλο αυτό περισσότερο κακό θα μας κάνει παρά καλό. προσωπικά θα ήθελα απλά έναν προπονητή που θα με βοηθήσει σε κάποια πράγματα και θα μου δείξει πως να προπονούμαι σωστά, όλα με μέτρο όμως. 25 χρονών είμαστε, κάνουμε την πλάκα μας και ότι βγει κέρδος θα είναι!

κούρασα, πάω στα της προπόνησης! γύρω στις 7 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο, 1.6χλμ ζέσταμα, 4 ανοίγματα και δρομικές ασκήσεις. στη συνέχεια 5χλμ σε 21:09(4:14 μέσο), δυνατό-προπονητικό όμως-5ρι, το πρώτο της εβδομάδας. ζορίστηκα αρκετά στο δεύτερο μισό αφού δοκίμασα χωρίς νερό, νηστικός από το μεσημέρι και με αρκετή ζέστη. με λίγη τύχη και συνετές κινήσεις τις επόμενες μέρες, θα παλέψω για κάτι καλύτερο από 21 λεπτά την Κυριακή. αρκετές διατάσεις στο τέλος.
    -μέσοι παλμοί στο 5ρι 185, μέγιστο 194. νέο PB μέγιστου!

ΥΓ. για πρώτη φορά μετά το μαραθώνιο καμία ενόχληση στα πόδια σε δυνατή προπόνηση! βρε λες να έστρωσα επιτέλους!?

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Πρωινό χαλάρωμα 8,5κ! Άψογα καρδιοαναπνευστικά και μυικά! Όλα καλα!
    Παναγιώτη καταλαβαίνω τι εννοείς και σίγουρα ένας ειδικός μόνο καλά πράγματα θα είχε να μας δώσει! Χωράει πολύ κουβέντα γενικά!
    Εγω πχ θα ήθελα εναν προπονητή για ‘προστασία’ από τις υπερβολές, εναν που θα μου λεει τελοσπάντων μη το παρακάνεις σήμερα, γιατί εχεις χρεωθεί από την χθεσινή προπόνηση και θα την πάθεις. Αυτό νιώθω οτι μου χρειάζεται. Θα δείξει!

spy
    Συμμετέχων

…χθες το απογευμα 1500 μετρα κολυμβηση σε 40’19” … σημερα το πρωι 90’ασκησεις ενδυναμωσης κορμου και χεριων!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα σε ολη την παρεα! Πρωινη ποιοτικη προπονησουλα 12 χλμ απο τα οποια τα 8χλμ σε 4×2χλμ κατω απο 4.20”/χλμ με 1′ διαλ.τα υπολοιπα ζεσταμα και αποθεραπεια, ολα πολυ καλα αλλα ο πονος στο κουντεπιε ξανα εμφανιστηκε ο ατιμος…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotos-marathon Να γνωριστούν τα κουντεπιέ μας, να κάνουν παρέα…:D

sotos-marathon
    Συμμετέχων

…Niko πολυ ενοχλητικος πονος..ειδικα τωρα που εχει ”κρυωσει”.Οταν του βαζω παγο βεβαια ηρεμει..

anastasios
    Συμμετέχων

Επειδή μου άρεσε η διαδρομή πατήσια-πάρκο-πατήσια,λέω την ξανακάνω και σήμερα(και άς πήρα το αμάξι απο το συνεργείο)..

spy
    Συμμετέχων

…@sotos-marathon: Σωτηρη, επειδη ειχα μεχρι και τη προηγουμενη εβδομαδα στο ιδιο σημειο ενοχλησεις … πηγα σε ορθοπεδικο κι εκανα ακτινογραφιες που δεν εδειξαν κατι σοβαρο!Θελει προσοχη ομως … διοτι μπορει να ειναι αρχες οστικου οιδηματος απο υπερχρηση!Μου εμφανιστηκε κι εμενα μετα το μαραθωνιο Ολυμπιας … δεν διεκοψα τις προπονησεις, ουτε τους αγωνες, αλλα σταματησα το ανυποδητο τρεξιμο, διοτι εκει οι ενοχλησεις ηταν ανυποφορες … και και εκανα πολυ παγοθεραπεια, βαζοντας καθε 90’το ποδι μεχρι τον αστραγαλο σε μια λεκανη με παγωμενο νερο!Αν αισθανθεις οτι χειροτερευει, αντι να βελτιωνεται η κατασταση … μειωσε αισθητα τη δραστηριοτητα!

el Cid
    Συμμετέχων

Αλλαγή στη ρουτίνα σήμερα με 8×400 σε 1:47-1:50 και ενδιάμεσα 400 jogging. Για να μη ξεχνιόμαστε!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.