Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Πλήρης πίνακας προπονητικών ρυθμών

Πλήρης πίνακας προπονητικών ρυθμών

• Αυτό το θέμα έχει 220 απαντήσεις, 52 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος πριν από τον χρήστη vpier.
Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 211 έως 221 (από 221 συνολικά)
  • Συντάκτης
    mikeb
    Συμμετέχων

@ioannisvafeiadis Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κόουτς.

dimitris765
    Συμμετέχων

τα progressive run που είναι στο προγραμμα γίνονται χωρίς ζέσταμα όπως στις διαλλειματικές;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ο αρχικός ρυθμός είναι easy έτσι κι αλλιώς.

τα progressive run που είναι στο προγραμμα γίνονται χωρίς ζέσταμα όπως στις διαλλειματικές;

stelfior
    Συμμετέχων

Καλησπερα, εχω μια ερωτηση για τον πινακα που δεν βρηκα απαντηση ενω δεν διευκρινιζεται και στο βιβλιο (η τουλαχιστον δεν το βρηκα).
    Στις προπονησεις hill τα μετρα αφορουν υψομετρικη; Δηλαδη εκει που λεει 10x120m πρεπει να μαζεψουμε 1200 μετρα αναβαση στην προπονηση; Και σε τι ρυθμο;

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@stelfior απόσταση είναι κατά 99.99% . Στην μέγιστη κλίση που μπορείς να βρείς, και στον μέγιστο ρυθμό που μπορείς να πιάσεις για αυτή την κλίση. Δεν κοιτάς ρυθμό, τα δίνεις “όλα” για 120m με γρήγορο cadence

120m υψομετρική είναι πάρα πολλά για να είναι 1 από τις 10 επαναλλήψεις! Ακόμα και με “εξωπραγματική” 10% κλίση βγαίνουν τουλάχιστον 12Κ, σύν τα 12Κ κατέβασμα, πάμε τουλάχιστον 24Κ σύνολο. (αυτό ειναι LR όχι hill repeats)

Καλές προπονήσεις! (για το Elite v3 μπήκα)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@stelfior Όχι βέβαια!
    Τα 120m αφορούν την απόσταση. Σχετικά τώρα με τον ρυθμό, ο Γιάννης έχει lactic και sprint hills.
    Οι πρώτες είναι σχετικά ήπιες, φαντάσου το λαχάνιασμα να ξεκινάει στα τελευταία 20-30 μέτρα. Και η επιστροφή jogging.
    Οι δεύτερες είναι έντονες, γι’ αυτό και η απόσταση μικρή.

Καλησπερα, εχω μια ερωτηση για τον πινακα που δεν βρηκα απαντηση ενω δεν διευκρινιζεται και στο βιβλιο (η τουλαχιστον δεν το βρηκα).
    Στις προπονησεις hill τα μετρα αφορουν υψομετρικη; Δηλαδη εκει που λεει 10x120m πρεπει να μαζεψουμε 1200 μετρα αναβαση στην προπονηση; Και σε τι ρυθμο;

stelfior
    Συμμετέχων

Σας ευχαριστω και τους δυο, μην μεινει καμια απορια! Μπορει οι πινακες να ειναι θησαυρος αλλα η αλληλεπιδραση στη συζητηση ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα!

αndreas_kriti
    Συμμετέχων

Χαίρετε και από εμένα.Coach μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις τον πίνακα πάλι γιατι προσπαθώ να το ανοίξω και δεν μπορώ; Ευχαριστώ πολύ.

stelfior
    Συμμετέχων

Στην σελ.13 των σχολιων τα εχει ξαναανεβασει και δουλευουν τα λινκ

αndreas_kriti
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

vpier
    Συμμετέχων

Καταρχάς να πούμε ότι το βιβλίο είναι εκπληκτικό και εξηγεί πολύ καλά τον τρόπο δόμησης προπονητικών προγραμμάτων. Για όσους από εμάς δεν έχουμε coach είναι πολύ βοηθητικό.
    2 ερωτήσεις από εμένα, μια γενική μια ειδική.
    1. Καταλαβαίνω ότι ξεκινάς κάποιο πρόγραμμα στην γραμμή που αντιστοιχή στην πιο πρόσφατη επίδοσή σου και ανεβαίνεις γραμμές καθώς βελτιώνεσαι και σου φαίνονται εύκολες οι προπονήσεις στην γραμμή από όπου έχεις ξεκινήσει, σωστά;
    2. Στα lactic hills τι κλήση να ψάχνουμε; 3-5% είναι καλά;

Ευχατιστώ πολύ εκ των προτέρων.

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 211 έως 221 (από 221 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.