Καλημέρα συντρέχτη.
Με ένα γρήγορο τσεκ μάλλον όχι για τους εξής λόγους 1)οι τιμές για Brooks παπούτσια είναι πολύ χαμηλές(call me Santa Barbara), 2)δέχεται μόνο πιστωτικές και δεν έχει Paypal, 3) δεν υπάρχει πουθενά τηλ επικοινωνίας και διεύθυνση της εταιρίας.
Στο scam adviser δεν βγάζει κάτι γιατί είναι πολύ καινούργιο το σάιτ και δεν υπάρχουν ανααφορές.
Το cosmos sport έχει και τον κωδικο JAN15, ο οποιος ισχύει μέχρι σημερα (31/1) και εφαρμοζεται και σε εκπτωτικα είδη.
Τα nike vaporfly next% που ανέφερε ο φιλος προηγουμένως βγαίνουν 168,29€, τιμή που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ.
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 4 μήνες πριν από Echetlos.
Κυκλοφορούν απο γνωστή αλυσίδα τα brooks revel 4 και τα Reebok floatride v.2 σε τιμή 60 euro…είναι vfm ? Κάνουν για daily trainer για easy runs 10-15χλμ ? Σε ποιό απ τα δύο θα πηγαίνατε ?
Τα Reebok V2 όχι. Τα V1 ναι.
Όχι πως δεν είναι καλό παπούτσι, αλλά όχι vfm στα 60€. Για <50€ οκ. Πάντως είναι σκυλί. Απλά εγώ δεν το βρίσκω απολαυστικό, καμία σχέση με το V1.
Τα brooks δεν τα ξέρω
Φανταστικη προσφορα, ειχα στα πλανα μου να παρω διαφορετικο παπουτσι για τις “γρηγορες” προπονησεις σε σταδιο αλλα δεν γινοταν να προσπερασω τη συγκεκριμενη αφου θα με βολεψει για τα παντα.
Ευχαριστω πολυ και τους 3(βαζω και σενα Αριστειδη γιατι δεν εβρισκα με τιποτα τo παπουτσι με την εκπτωση:p)
Όχι φίλε Γιάννη ήταν μόνο για το Σαββατοκύριακο,αλλά έχω παρατηρήσει ότι τα Σαββατοκύριακα το συγκεκριμένο site βάζει προσφορές,είτε μικρές είτε μεγάλες!!!
Καλημέρα σας, μόλις έλαβα email από NIKE για -30% για μέλη σε όλα τα είδη με τον κωδικό «SUMMER21», δοκίμασα τον κωδικό στα invincible και δουλεύει (126€). Όποιος κοιτάει για NIKE ας τον χρησιμοποιήσει.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ