ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 196 έως 210 (από 368 συνολικά)
  • Συντάκτης
    manblaz
    Συμμετέχων

Μου εμφανιστηκε μια διαφημιση για brooks.. https://abrooksstore.com/ την εχετε ξαναδει? ειναι αξιοπιστο το σαιτ?
    Σας ευχαριστω

mikeb
    Συμμετέχων

Καλημέρα συντρέχτη.
    Με ένα γρήγορο τσεκ μάλλον όχι για τους εξής λόγους 1)οι τιμές για Brooks παπούτσια είναι πολύ χαμηλές(call me Santa Barbara), 2)δέχεται μόνο πιστωτικές και δεν έχει Paypal, 3) δεν υπάρχει πουθενά τηλ επικοινωνίας και διεύθυνση της εταιρίας.
    Στο scam adviser δεν βγάζει κάτι γιατί είναι πολύ καινούργιο το σάιτ και δεν υπάρχουν ανααφορές.

manblaz
    Συμμετέχων

το φανταστηκα,, απλα ρωτησα για σιγουρια. Σε ευχαριστω πολυ

nikko
    Συμμετέχων

Το cosmos sport έχει και τον κωδικο JAN15, ο οποιος ισχύει μέχρι σημερα (31/1) και εφαρμοζεται και σε εκπτωτικα είδη.
    Τα nike vaporfly next% που ανέφερε ο φιλος προηγουμένως βγαίνουν 168,29€, τιμή που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 4 μήνες πριν από Echetlos.
    Thodoris75
    Συμμετέχων

Κυκλοφορούν απο γνωστή αλυσίδα τα brooks revel 4 και τα Reebok floatride v.2 σε τιμή 60 euro…είναι vfm ? Κάνουν για daily trainer για easy runs 10-15χλμ ? Σε ποιό απ τα δύο θα πηγαίνατε ?

big-blue
    Συμμετέχων

Τα Reebok V2 όχι. Τα V1 ναι.
    Όχι πως δεν είναι καλό παπούτσι, αλλά όχι vfm στα 60€. Για <50€ οκ. Πάντως είναι σκυλί. Απλά εγώ δεν το βρίσκω απολαυστικό, καμία σχέση με το V1.
    Τα brooks δεν τα ξέρω

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Από τον Κώστα @skot – ισχύει ακόμα το -30%
    Την βάζω κατευθείαν εδώ γιατί μου πήρε λίγη ώρα να βρώ το παπούτσι που αναφερόταν

https://www.epapoutsia.gr/papoytsia-new-balance-mfcxlr2-kokkino-mayro.html
    εγώ μόλις το “τσίμπησα” στα 88.2ευρώ για να αντικαταστήσει το 1ο ζευγάρι Nova!!

Ευχαριστούμε Κώστα και @tazi (για το review)

roukounas
    Συμμετέχων

Φανταστικη προσφορα, ειχα στα πλανα μου να παρω διαφορετικο παπουτσι για τις “γρηγορες” προπονησεις σε σταδιο αλλα δεν γινοταν να προσπερασω τη συγκεκριμενη αφου θα με βολεψει για τα παντα.
    Ευχαριστω πολυ και τους 3(βαζω και σενα Αριστειδη γιατι δεν εβρισκα με τιποτα τo παπουτσι με την εκπτωση:p)

Yiannis
    Συμμετέχων

Ισχύει ακόμα η προσφορά? Μπορειτε να μου πείτε τους κωδικούς?

Κώστας Σκοτίδης
    Συμμετέχων

Όχι φίλε Γιάννη ήταν μόνο για το Σαββατοκύριακο,αλλά έχω παρατηρήσει ότι τα Σαββατοκύριακα το συγκεκριμένο site βάζει προσφορές,είτε μικρές είτε μεγάλες!!!

Καλημέρα σας, μόλις έλαβα email από NIKE για -30% για μέλη σε όλα τα είδη με τον κωδικό «SUMMER21», δοκίμασα τον κωδικό στα invincible και δουλεύει (126€). Όποιος κοιτάει για NIKE ας τον χρησιμοποιήσει.
    Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ

geomaz
    Συμμετέχων

Παιδια στο cosmosport, εχει τα vaporfly next σε καποια νουμερα/χρωματα σε πολυ καλη τιμη.

demetris
    Συμμετέχων

@geomaz Σ’ευχαριστώ είναι πράγματι πολύ καλή προσφορά!

Επειδή είναι μοντέλο διετίας υπάρχει περίπτωση να έχουν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του αφρού, γνωρίζει κανείς?

Echetlos
    Συντονιστής

Δεν είναι ακριβώς διετίας.
    Το ροζ κυκλοφόρησε ευρέως τέλη του 2019. Στην χειρότερη λοιπόν, παρήχθη πριν 1.5 χρόνο.

ThanasisBez
    Συμμετέχων

@geomaz χίλια ευχαριστώ, 3 νούμερα είχαν μείνει, το 1 είναι το δικό μου, οπότε έκλεισε η παραγγελία
    φοβερή τιμή!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 196 έως 210 (από 368 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.