ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 271 έως 285 (από 389 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Η μόνη διαφορά είναι πως ο αερόσακος έχει χαμηλότερη πίεση στο γυναικείο, συμπιέζεται δηλαδή πιο εύκολα.
    Δεν ξέρω βέβαια αν η εφαρμογή είναι διαφορετική.
    Ναι, ισχύει το περί επιστροφής, Γιώργο.

jumper
    Συμμετέχων

Φαινεται πολύ καλή προσφορά σε σακίδιο πλάτης το οποίο μπορεί να αναπνέει καλυτερα πίσω από sportshoes για το SALOMON S/LAB SENSE 2:

Η προσρφορά φαίνεται αρκετά καλή αν θεωρήσεις ότι περιλαμβάνονται δυο παγούρια αξίας ~40 – 50 ευρώ

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη πριν από jumper.
    giorgosgr
    Συμμετέχων

50 % εκπτωση σε nike.com σε μοντελα invisimple tempo vomero alphafly και αλλα

takosan
    Συμμετέχων

Να σαι καλά φίλε! Μόλις χτύπησα Invincible στα 89 ευρώ!!

giorgosgr
    Συμμετέχων

Καλή τύχη takosan ελπίζω να σε βολεψει εγω είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο tempo

giorgos1978
    Συμμετέχων

καλησπέρα στην παρέα μόλις τσίμπησα απο ιταλό τα Saucony Endorphin Speed 2 σε πράσινο χρωματάκι στα 115 με μια προσφορά που είχα.
    το θεώρησα προκλητικό και είπα να κάνω ενα μικρό χριστουγεννιάτικο δωράκι.

harris_vak
    Συμμετέχων

Pegasus 38 στο official της Nike στα 59.97€

giorgosgr
    Συμμετέχων

https://www.misterrunning.com/en/saucony-endorphin-speed-2-mens-running-shoes-vizipro-20688-65.html
    Speed 2 107.9 μπορεί να σου βγάλει άνετα 700 χιλιόμετρα η τιμή για το συγκεκριμένο παπούτσι είναι η χαμηλότερη που έχω δει ποτέ ακόμα και από το 1 , πάρτε το με κλειστά τα μάτια

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Καλή χρονία σε όλους!
    Γιώργο με πρόλαβες, μπήκα να το γράψω και εγώ. Ήδη το πήρα προφανώς. Με το 1 έχω κάνει 750km και δεν έχει καμία σημαντική φθορά. Είναι από τα καλύτερα παπούτσια που έχω φορέσει. Το 107.8€ απλά δεν υπάρχει σαν τιμή!!! Το μόνο του μειονέκτημα είναι το “βρεγμένο”. Και ειδικά στο “ελαφρώς βρεγμένο πάνω σε άσφαλτο” γλυστράει σαν τρελό! Αλλά με 107 ευρώ τό έχω ήδη ξεχάσει

Πολύ καλή ειναι και τα 132€ του pro 2
    https://www.misterrunning.com/en/saucony-endorphin-pro-2-mens-running-shoes-vizipro-20687-65.html

giorgosgr
    Συμμετέχων

Ναι στην βροχή έχουν θέμα , γι’αυτό πήρα και την έκδοση για βροχή που δεν καταλαβαίνει τίποτα και είναι μόνο για αυτή την εποχή , αν έχει κάποιος το pro 2 ας μας πει εντυπώσεις

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 11 μήνες πριν από giorgosgr.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgos-grig Γιατί Γιώργο, το Runshield έχει διαφορετική εξώσολα;

giorgosgr
    Συμμετέχων

Έχει Εξωτερική σόλα COLDTRAC: Παρέχει ενισχυμένη πρόσφυση ειδικά σε παγωμένες επιφάνειες, δηλαδή καλύτερο κράτημα στο έδαφος.το δοκίμασα δύο φορές σε στίβο και σε δρόμο δεν γλυστραει καθόλου σε βροχή , βέβαια δεν είναι για καλοκαίρι από πάνω δεν αναπνέει

giorgos1978
    Συμμετέχων

καλησπέρα συντρέχτες και απο εμένα και χρόνια πολλά με υγεία με πολλά υγιεινά χιλιόμετρα
    εχθές παρέλαβα τα Endorphin Speed 2 και στο πρώτο δεκαράκι για το νέο έτος απλά δεν πιανόμουν αν και ήμουν λιγάκι φαγωμένος απλά εντυπωσιακά.το παπούτσι απλα δεν υπάρχει.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgos-grig Πού το είδες αυτό, Γιώργο; Δεν αναφέρεται πουθενά από την Saucony.

Έχει Εξωτερική σόλα COLDTRAC: Παρέχει ενισχυμένη πρόσφυση ειδικά σε παγωμένες επιφάνειες, δηλαδή καλύτερο κράτημα στο έδαφος.το δοκίμασα δύο φορές σε στίβο και σε δρόμο δεν γλυστραει καθόλου σε βροχή , βέβαια δεν είναι για καλοκαίρι από πάνω δεν αναπνέει

giorgosgr
    Συμμετέχων
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 271 έως 285 (από 389 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.