ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 346 έως 360 (από 385 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Chris Rose
    Συμμετέχων

Lefteris έχει και τα alpha fly 180€ σε μωβ και τιρκουάζ(αλλά μόνο 2 νούμερα μείνανε)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Καλημερα
    Έκπτωση -50% στο MyShoe.gr
    ta Novablast τελικη τιμη στα 80 ευρω , απο ιταλο με μειον 20% ερχονται περιπου 89 ευρω.

ANDREAS
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν το asics greece. come. είναι έγκυρο κατάστημα ή μουφα. Ευχαριστώ πολύ

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μακρυά!
    Γενικότερα, όταν βλέπεις να μην έχει PayPal ή να μην υπάρχει σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας, φεύγεις τρέχοντας.

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν το asics greece. come. είναι έγκυρο κατάστημα ή μουφα. Ευχαριστώ πολύ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Iσχυει Νικο ειναι scam μακρια….
    Αλλι τροποι που το καταλαβαινουμε γενικα
    1 scamadviser.com
    2 δεν δεχετε paypll η αντικαταβολη ,
    3 99%%%%% σε πληρωμη δεν βγαζει httpss και λουκετακι
    4 Δεν υπαρχουν τηλ επικοιωνιας η διεθυνση
    5 Το site ειναι κακογραμμενο, με αναντοστιχιες σε ονοματα παπουτσιων
    6 Το πιο μπαμ απο ολα .. αν η τιμη ειναι εξευτελιστικααα χαμηλη… μας πρεπει να μας μπαινουν υποψιες.

Κατα καιρους εχει παιξει σε scam solomon.gr κτλλλ κι saucony.gr ( veto.gr to επισημο site)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

update check εδω θα δεις οτι δημιοργθηκε το site 3/11/22 πριν 20 μερες

https://www.whois.com/whois/asicgreece.com

ANDREAS
    Συμμετέχων

Μάλιστα. Οπότε τα 72 ευρώ μάλλον τα κλαίω! Είχα παραγγείλει το ds trainer..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Γρηγορο οσο και αν προλαβαινεις σε τραπεζα σου τηλ για αμφισβητιση χρεωσης ,,, μπας κι το προλαβεις.,, θα αργησεις να τα παρεις, αλλα απο το να τα χασεις τελειωες,,,,πες τους αναλυτικα οτι εκανες αγορα απο site scam, Eπειδη ποτε δεν ξερεις τι γινετε και αν τα στοιχεια της καρτας σου αποθηκευονται θα σε συμβουλευα και αλλαγη – ακυρωση καρτας,,, δες το με την τραπεζα
    υποθετω με τραπεζικη καρτα πληρωσες, οχι με πιστωτικη,,, σε καθε περιπτωση μιλα με τραπεζα

Chris Rose
    Συμμετέχων

Είχα πάθει το ίδιο με κινέζικο site πριν 6 χρόνια. Αφού έψαχνα εναγωνίως να αντικαταστήσω κάτι Puma Alexander McQueen (casual όχι running)τα βρήκα-έτσι νόμιμα-σε χαμηλή τιμή -66€-σε ένα κινέζικο site. Βλακωδώς προχώρησα χωρίς να ελέγξω τίποτε(είχα απελπιστεί γιατί δεν τα έβρισκα και χάρηκα πολύ με δεδομένο και ότι η τιμή ήταν…τζάμπα-το πρώτο ζευγάρι κόστιζε 250€ ή κάτι τέτοιο)και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά αμέσως μόλις προέβην σε πληρωμή αφού δεν μου ήρθε καμία ειδοποίηση για την αγορά ούτε φυσικά κάποιο mail,παρόλο που το είχα δώσει. Βρήκα ένα mail και επικοινώνησα με τον …κινέζο απατεώνα. Μετά από ένα μήνα μου έστειλε ένα ζευγάρι…εσπαντρίγιες αξίας 1€ το πολύ. Έκτοτε φυσικά προσέχω πολύ και δεν μου έχει ξανατύχει κάτι ανάλογο. Τις υποτιθέμενες σελίδες της Asics Saucony κλπ. τις έχω εντοπίσει και εγώ αλλά κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι ήταν scam.

TAKISSS
    Συμμετέχων

Ο “Ιταλος” εχει τα saucony speeed 3 στα 97.50. Μολις τα πήρα.

anton#georg
    Συμμετέχων

Που τα είδες 97 τα speed 3. 150 τα εχει.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χθες τόσο είχαν κάποια χρώματα. Σήμερα επανήλθαν.

Που τα είδες 97 τα speed 3. 150 τα εχει.

anton#georg
    Συμμετέχων

οχι ρε γαμωτο. θα το εχω υπόψιν. thanks

TAKISSS
    Συμμετέχων

Ο Ιταλός εξηγήθηκε σπαθί. Εχθές με το που είδα τα speed 3 στα 97.50 μπήκα χωρίς δευτερη σκέψη να τα πάρω. Απο λάθος όμως κόλλησε και δεν μου πέρασε την παραγγελία παρόλο που είχα πληρώσει με paypal. Εστειλα ένα mail με print screen την παραγγελία και την αποδειξη πληρωμής. Σημερα που ειδαν το mail, μου απάντησαν οτι δεν ειχε καταγραφεί η παραγγελία και δεν υπηρχε σε 45 νουμερο και να μου επέστρεφαν τα χρήματα. Τελικά τους ειπα για νουμερο 44.5 και δεχτηκαν και στην τιμή των 95.93 ευρω και δωρο εναν κεφαλοδεσμο πολλαπλών χρησεων. Απαιχτοι.

harris_vak
    Συμμετέχων

Κάποιες καλές προσφορές στο αξιόπιστο ιταλικό misterunning. Ειδικά ορισμένα hoka στις καλύτερες τιμές που έχω δει.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 346 έως 360 (από 385 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.