ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 361 έως 375 (από 389 συνολικά)
  • Συντάκτης
    aroulio
    Συμμετέχων

Πιθανότατα τέλος ο κωδικός γενεθλίων της Nike.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aroulio Σε ε εμένα ίσχυε τον Δεκέμβριο αλλά και σε φίλο πριν 10 ημέρες.

aroulio
    Συμμετέχων

@Echetlos
    περίεργο. για τις 8/1 ούτε έχω λάβει κάτι σε mail ή στο app της Nike, ούτε μου εμφανίζει κάτι στο checkout.

aroulio
    Συμμετέχων

στο τηλεφωνικό κέντρο της Nike με ενημέρωσαν ότι οι κωδικοί αυτοί βγαίνουν κατόπιν κληρώσεως….ασχέτως αν παλαιότερα είχε λάβει κάποιος 1-2 φορές στη σειρά.

theolvs16
    Συμμετέχων

Στο SPORTISTAS έχει τα NOVABLAST 3 με αρκετά νούμερα (από 41,5 έως 47) στα 99 ευρώ ενώ με εγγραφή στο newsletter παίρνεις κωδικό και η τιμή πάει στα 89!

Έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από το ΝOVABLAST 2 τσίμπησα ένα ζευγάρι

Konstantinos
    Συμμετέχων

Καλημέρα,
    Πέτυχα το Adidas Prime X, στα 129€ (-48% έγραφε), στο MegaOutlet στη Θεσσαλονίκη. Είχε τουλάχιστον 12 κουτιά, φυσιολογικά νούμερα. Εκτιμώ ότι είναι ελκυστική η τιμή, για όσους ενδιαφέρονται, όχι για μένα.

Stelios
    Συμμετέχων

Έχει κανένα 3 μηνο που είναι αυτή η τιμή και παλιοτερα το είχε 169. Δε το παιρνει κανένας, πιστευω θα κατέβει και άλλο γιατί έχει παρα πολλα κομμάτια και δυτικά και ανατολικά. Μακάρι να ήταν το strung αλλά δυστυχώς είναι η πρωτη έκδοση, παρ’όλα αυτά έχω παρει 2 εγώ 😂🤣

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ας απευθυνθώ σε όσους παίρνουν λαχείο.
    Μέχρι τώρα έχετε δώσει ένα σωρό λεφτά και πιθανότατα δεν έχετε ακόμη κερδίσει. Συνεχίζετε να αγοράζετε όμως διότο ελπίζετε.

Το ίδιο είναι και εδώ. Με 129€ αγοράζεις κάποιες καλές πιθανότητες να σου ταιριάξει το Prime X. Αν συμβεί αυτό, πιάσατε τον πρώτο λαχνό!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Καλησπερα σε όλους. Εντόπισα πρόσφαρα από το cosmos sport 50% μαζί με 15%λογω γιορτής πατέρα σε είδη asics k Reebok

Το floatride 5 βγαίνει σε 66 ευρώ ..

@echetlos
    Νικο το έχεις τρέξει για να μας πεις μια πρώτη άποψη ?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Όχι Γιώργο, δεν το ξέρω το παπούτσι.
    Αλλά σε αυτή την τιμή δεν μπορεί να είναι κακό.

geomaz
    Συμμετέχων

Να σε καλά φίλε Γιώργος Πλιακος,
    Τσίμπησα ενα trabuco max 2 στα 94 ευρώ (!) που το είχα βάλει στο μάτι ως μελλοντική επιλογή για μικτή διαδρομή.

Έχει για όποιον ενδιαφέρεται το νέο cumulus 25 με την διπλή έκπτωση από 165 στα 75! ( μπλε χρώμα) και στα 85 το μαυρο. Πρόκειται για ένα καλό προπονητικό, το οποίο μάλιστα εάν κάποιος δει τα χαρακτηριστικά ( τα μετρήσιμα-πραγματικα) κοντράρει για πλακα το nimbus 25 ( πχ έχει ίδιο υψος σολας, με πιο μαλακή ρύθμιση του αφρου, αλλά με 1 εκατοστό φαρδυτερο τακουνι!)

harris_vak
    Συμμετέχων

Κάποια σπασμένα νούμερα στο Hoka Clifton 8 στην καλύτερη τιμή που τα έχω βρει. Με την εγγραφή κουπόνι 5 ευρώ για την πρώτη αγορά, δωρεάν μεταφορικά απο 100 ευρώ.

https://www.bergfreunde.eu/hoka-clifton-8-running-shoes/?aid=451d2013827b25ec2db930d327e0beda&pid=10004&gclid=EAIaIQobChMIqYP27JDk_wIVc4KDBx1SCAv8EAEYASABEgK5FfD_BwE&wt_mc=eu.pla.google_eu.18006389173..

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Στα Zakcret έχει το adizero SL -50% στα 65€. Απ’οτι διαβάζω τίμιο για καθημερινό προπονητικό, δεν ξέρω εαν ο Νίκος έχει κάποιο παραπάνω σχόλιο να προσθέσει σχετικά.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Καλημέρα Δημήτρη.
    Δεν έχω άποψη αλλά νομίζω ότι με μικρή διαφορά χρημάτων πας σε μοντέλα όπως τα velocity 2, Ride 15 ή Energy 4, που μάλλον θα τα προτιμούσα.

dimitris765
    Συμμετέχων

@echetlos Καλημέρα για το takumi sen 9 που είναι σε προσφορα sto cosmos στα 120 τι αποψη έχεις έχει διαφορα απο το 8;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 361 έως 375 (από 389 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.