ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 389 συνολικά)
  • Συντάκτης
    aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Ήρθαν τα next% (σε 6 εργάσιμες τελικά)!!
    Όλα καλά με την παράδοση, με μια πρώτη ματία:
    – το upper φέρνει λόγο από SP, στό λεπτό υλικό που είχε σε μερικά τμήματα, μόνο που εδώ ειναι πολύ πιο εκτεταμένο
    – ο αφρός είναι πολύ περισσότερος
    Περισσότερα, στο σωστό topic, την Κυριακή μετά το 30ρι, σε σύγκριση και με τα VFF4%

Επίσης, ο Ιταλός την επομενη το πηγε 224€, και την μεθεπόμενη μέρα το HM WR το πήγε 249.50€. Είμασταν εντελώς κ@λόφαρδοι όσοι τα πρόλαβαμε 188€ και 193€, με όλα τα νούμερα διαθέσιμα…

geomaz
    Συμμετέχων

aRiSTiDiS, συμφωνα με την ups, εγω παραλαμβανω αυριο καθοτι ειμαι Χανια.
    Εγω θα προσθετα επισης οτι ειμαστε κ@λοφαρδοι που εχουμε και εσενα στο φορουμ, που εισαι τρελο λαγωνικό σε κατι πραγματικα απιστευτες προσφορες.

Χάρις σε εσενα τα παραγγειλα/ θα τα αποκτησω, να εισαι καλα.

Ευχαριστουμε πολυ φιλε.

giorgosgr
    Συμμετέχων

Nike Vaporfly 4% € 169,90 και παλι σε ολα τα νουμερα αυτη την φορα με δωρεαν μεταφορικα.
    https://www.misterrunning.com/en/nike-vaporfly-4-flyknit-unisex-running-shoes-fluo-red-black-aj3857-601.html

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Στο επίσημο site της Nike, έβγαλαν με έκπτωση το Pegasus Turbo 2 στα 125€ (Αντρικό μωβ, γυναικείο πρασινολαχανί)

giorgosgr
    Συμμετέχων

https://www.nike.com/gr/t/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF-zoom-pegasus-turbo-2-swQsRs/AT2863-500

με κωδικο OCT20 βγαινει 99,98 , πολυ καλη τιμη αν δεν ειχα 3 ζευγαρια για να τρεχω θα το αγοραζα με κλειστα τα ματια και ας μην ειναι τοσο καλο οσο το προηγουμενο μοντελο

Yiannis
    Συμμετέχων

Και οι τυφλοί ξαναείδαν με το OCT20, χτύπησα ενα pegasus trail mont blanc edition στα 71,98, για να έχω επιτέλους ένα πραγματικό door-to-trail παπούτσι.

cranfield
    Συμμετέχων

Αμάν έγινε η ζημιά @giorgowgr το πήραμε το Turbo άντε να δούμε αν ισχύουν και για μένα όλα αυτά που λέγατε για το παπουτσάκι…

@Yiannis
    στα pegasus trail mont blanc edition πάμε σε κανονικό νούμερο?

Γιάννης

Yiannis
    Συμμετέχων

Αγαπητέ @cranfield ναι , απ΄ότι διάβασα είναι true to size το συγκεκριμένο, αλλά όπως μας έχει μάθει ο @echetlos δε χολοσκάμε όταν κάνουμε παραγγελία από nike, μπορούμε να παραγγείλουμε 2 ζευγάρια και να επιστρέψουμε το ενα που δεν μας ταιριάζει. Όλα είναι υπέρ του καταναλωτή στη συγκεκριμένη δοσοληψία. 🙂

savinio
    Συμμετέχων

Το τσίμπησα και εγώ το Turbo με 100 EUR….μακάρι να με βολέψει για να γίνει και επίσημα το παπούτσι για τον ΑΜΑ.

cranfield
    Συμμετέχων

Συνομόματε @yiannis σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!

cranfield
    Συμμετέχων

Συνονόματε @yiannis σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!

giorgosgr
    Συμμετέχων

https://www.misterrunning.com/en/nike-flyknit-zoom-vaporfly-4-unisex-running-shoes-blue-aj3857-400.html
    150 ευρω σε μικρα νουμερα ενταξει δεν υπαρχει

big-blue
    Συμμετέχων

Συνήθως πόσον καιρό κρατάει τις προσφορές η νίκε;

jumper
    Συμμετέχων

Αυτη η προσφορά με το 20% ισχύει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα.Εγώ πήρα τα zoom fly flyknit στα 63 Ευρώ, η οποία θεωρώ ότι είναι εξαιρετική τιμή, δεδομένου οτί τα fly 3 τα θεωρώ χειρότερα.

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

Jumper@ Η Nike έχει αυτή τη προσφορά του 20% που αναφέρεις ή κάποιο άλλο online κατάστημα? Αυτή είναι επιπλέον έκπτωση ή σε όποιο προϊόν υπάρχει έκπτωση δεν παίρνει αυτό το 20% ?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 389 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.