ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 397 απαντήσεις, 85 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 μήνα πριν από τον χρήστη Fanis.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 398 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikman Το 20% είναι μόνο για τα προιόντα που έχουν ήδη έκπτωση και αποκλειστικά στο nike.com/gr.

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

Echetlos@ OK στο nike.com.gr πως σου βγάζει την επιπλέον έκπτωση; Για παράδειγμα βλέπω το άσπρο fly 3 από 159 το δίνει 110,97. Υπάρχει επιπλέον έκπτωση 20% στα 110,97; κι αν ναι πώς την βλέπω;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikman Όταν πας στο καλάθι σου, βάζεις πάνω δεξιά που λέει “σύνοψη” τον κωδικό OCT20.

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

echetlos@ many thanks 🙂

giorgosgr
    Συμμετέχων

https://www.reebok.com/on/demandware.store/Sites-Reebok-MLT-Site/en_GR/Cart-Show
    με τον κωδικο EXTRA25 βγαινουν € 62,98 καλη τιμη για καθημερινο παπουτσι για 10 km .θελω γνωμη @echetlos. αξιζουν σε αυτη την τιμη για δευτερο προπονητικο παπουτσι μετα απο nike turbo ;

Belial
    Συμμετέχων

δοκίμασα να δώ και με πάει στο δικό μου καλάθι. Δές εδώ https://www.picodi.com/gr/reebok#cid=99056 κανει δημιουργία κωδικού για έκπτωση 30%.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgos-grig Για ποιο παπούτσι λες, Γιώργο; Δεν φαίνεται από το link που δίνεις.

giorgosgr
    Συμμετέχων
    giorgosgr
    Συμμετέχων

D96N-6N7M-LHHX-BL34D ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΒΓΑΙΝΕΙ 58,78

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δεν είναι ακριβώς προπονητικό, Γιώργο. Απέχει πολύ π.χ. από το Turbo.
    Performance/racer είναι, απλά έχει αρκετό cushioning στην φτέρνα, σε σχέση με το βάρος του, ώστε να δουλευτεί και ως trainer, αν κάποιος προτιμάει “λιγότερο” παπούτσι. Μπροστά είναι σκλήρο, υπ’ όψιν.

giorgosgr
    Συμμετέχων

για στιβο το θελω για γρηγορα 5km 10 km

Στέλιος
    Συμμετέχων

Εδω και μερικες μερες παιζουν προσφορες και στο online store της adidas με το friends & family . Υπαρχει και το κουπονι extra20 για περαιτερω μειωση και καπου εκει αρχισα να σουβλιζομαι για νεο παπουτσακι . 😀

Τελικα χθες παραγγειλα το Boston Adizero 8 στο αγαπημενο μου πορτοκαλι χρωμα, συνδιαζοντας εναν εκπτωτικο κωδικο που ειχα απο τη vodafone (30%) … με τελικη τιμη 73Ευρω ! Ελπιζω να μου κανει το νουμερο, γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερο μεγεθος εαν δε μου κανει αυτο (το 48 δηλαδη) . Μετα απο 3 χρονια συνεχως με pegasus, θα ειναι η πρωτη φορα που θα τρεξω με κατι αλλο εκτος απο Nike . 🙂
    Κρινοντας απο το παρελθον, θα ελεγα πως σε black friday δεν θα εβρισκα αυτον τον συνδιασμο, γιατι γινεται πανικος και τα νουμερα/χρωματα εξαφανιζονται γρηγορα.

naftony
    Συμμετέχων

Τώρα στη REEBOK 50% έκπτωση (run fast με 69 ευρώ!!)

kostas
    Συμμετέχων

Παιδια το δοκιμασα μεχρι το checkout, εβαλα στο καλαθι το energy και πηρε κανονικα και το 25% με τον κωδικο EXTRA25 το site της reebok

Αλέξης
    Συμμετέχων

Μιας και τα run fast δεν τα βρίσκω στο νούμερο μου,με το κωδικό – 30% του picodi, μου βγάζει τα run fast pro στα 87,50€. Αξίζει;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 398 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.