ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 389 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Periklis
    Συμμετέχων

@geovich84 εγώ φοράω 42 νούμερο, όταν τα παράγγειλα τα TurboII τα ειχα δοκιμάσει πρώτα και ενα μέγεθος μικρότερο μου φαινόταν πολύ στενο. Φοβάμαι ότι θα το βρεις “σφιχτό” αρκετά στα δάκτυλα μπροστά αν ειναι μικροτερο μεγεθος απο αυτο που φοράς.

@Εchetlos το Zoom Fly 3 αξίζει να το αγοράσει καποιος που εχει το turbo 2 ; ; ; Δεν εχω καταλάβει ποια ειναι τα αρνητικά του και τα θετικα του;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Περικλή, τα γράφω αναλυτικά στο review.

pseiras
    Συμμετέχων

Να επιβεβαιωσω και εγω οτι στο κανονικο μου νουμερο το θεωρω πολυ στενο μπροστα και θα το ηθελα πιο ανετο.
    Ειδικα για μεγαλυτερες αποστασεις.

naftony
    Συμμετέχων

Στο sportpursuit έχει κάτι NB rebel αντρικά και γυναικεία με προσφορά 50% (72 ευρώ).

Road-Runner
    Συμμετέχων

Pegasus turbo 2 ποκυ καλή προσφορά νομίζω https://www.sport-loft.com/gr-el/eshop/shopping-bag
    Τα Pegasus turbo2 τα εχει 93.98 σε 42 και 47 στο παραπανω site

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 7 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    giorgosgr
    Συμμετέχων
    Yiannis
    Συμμετέχων

Και οι τυφλοί ξαναμανα είδαν με το ξεστοκάρισμα της Νικε, χτύπησα Pegasus Turbo Shield, που φυσικά και δεν το χρειαζόμουν.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@ichasone χαχαχα και εγώ τα είχα πάρει στο προηγόυμενο ξεστοκάρισμα… πέρα από το δρομικό (τουλάχιστον εγώ τρέχω αρκετά σε βροχή), ειναι πολύ ωραιό και για casual!!! Αν και υποκειμενικό εμένα μου φάνηκαν πανέμορφα όταν τα φόρεσα! Καλοφόρετα και σε εσένα!

naftony
    Συμμετέχων

Η Nike πάλι δίνει 30% έκπτωση με κωδικό SUMMER30. Δεν τα έδιωξε ακόμα όλα φαίνεται

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Nike Air Zoom Tempo Next% ΜΟΝΟ 100 EURO!!!
    Μπορεί να μήν έχουν τις καλύτερες κριτικές αλλά σίγουρα αξίζει με 50% έκπτωση σε παπούτσι μου μόλις βγήκε και σε διαθέσιμα νούμερα!

https://www.cosmossport.gr/el/331362-nike-air-zoom-tempo-next-fk.html?search_query=next%25&results=137#/336132-%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-black_white_volt

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πώς είναι δυνατόν αυτό;;;;

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@echetlos για αυτό να μπαίνεις συχνά στο GoRun για να ενημερώνεσαι για τις καλύτερες προσφορές χαχαχαχαχαχαχα
    τσίμπησα (παραγγελία) ένα 44.5 με παραλαβή από κατάστημα και πληρωμή επί τόπου

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

🤣

389 PAP
    Συμμετέχων

Yποπτο…….

giorgosgr
    Συμμετέχων

70% ΕΙΝΑΙ λάθος μιση τιμη σε νεα παπουτσια δεν παίζει , καλου κακού αγορασά και εγω ενα και βλέπουμε 🙂

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 389 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.