ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 364 συνολικά)
  • Συντάκτης
    giorgosgr
    Συμμετέχων

geomaz Και εγώ το είχα αγοράσει με 120+ στο black friday αλλά η μεγάλη διάφορα ήταν ότι είχε κυκλοφορήσει ένα χρόνο + στην αγορά, , λογικά φέτος το next μπορεί να το δούμε και από την nike κάτω από 200. φετος οι επιλογές ειναι πολλές και θα περιμένω black friday και μόνο.

Echetlos
    Συντονιστής

Το 4% η Nike το έβγαλε μισή τιμή 1.5 χρόνο αφότου κυκλοφόρησε. Επίσης, ποτέ δεν ήταν σε έλλειψη.
    Το Next εξακολουθεί να είναι δυσεύρετο. Μην ξεγιελιέστε με το ότι υπάρχουν κάμποσα στο ebay, τα πιο πολλά είναι μαιμούδες.
    Συν το ότι φαινεται αρκετοί να το προτιμούν από το AF, απόδειξη ότι εξαντλήθηκε αμέσως το περασμένο Σάββατο παντού, ενώ το AF το βρίσκεις ακόμη online. Δεν ξέρουμε βέβαια τι ποσότητες έπεσαν στην αγορά από το καθένα.

giorgosgr
    Συμμετέχων

@echeltos έχεις δίκιο τα next είναι κορυφαία παπούτσια πολύ ανώτερα από τα 4% , εσυ ποια προτιμάς τα next η τα af;

Echetlos
    Συντονιστής

@giorgos-grig 20′ τα είχα τρέξει τα AF ενός φίλου. Θα σας πω από μόλις μου έρθουν.
    Πάντως προχθές για τα Next πήγαινα αλλά κατέληξα με τα Alpha.

Echetlos
    Συντονιστής

Αν κάποιο καλό παιδί έχει έκπτωση λόγω γενεθλίων στο nike.com και σκοπεύει να παραγγείλει κάτι άμεσα, ας με έχει υπ’ όψιν του. 🙂

Giorgos Pliakos
    Συμμετέχων

Νίκο καλησπέρα δες λίγο σε site της nike μου χτύπησε newsletter από τα λαγωνικα ότι έχει έως 50%

Echetlos
    Συντονιστής

@giorgospliakosgmail-com Thanks Γιώργο αλλά δεν θέλω εκπτωτικά προιόντα.
    Τη περίοδο γύρω από τα γενέθλιά σου, σου δίνουν αυτόματα 25% έκπτωση στα full price προιόντα.

harris_vak
    Συμμετέχων

Nike.com Έκπτωση 20% με κωδικό OCT2020

Elda
    Συμμετέχων

@echetlos η κορη μου εχει γενεθλια στις 2/11 και περιμενει απο τωρα την εκπτωση για να παραγγειλει, δεν ξερω ποσο καιρο πριν τα γενεθλια σου στελνουν τον κωδικο, αν θες να περιμενεις μεχρι τοτε θα σου πω.

Echetlos
    Συντονιστής

@elda Δεν έχω καταλάβει κι εγώ από πότε ισχύει η έκπτωση. Αν το θυμηθείς, με ενημερώνεις.
    Ευχαριστώ πολύ, Μαρία! 🙂

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Η φάση με την προσφορά γενεθλίων έχει ως εξής απ’ότι έχω καταλάβει. Στην δίνουν την πρώτη χρονιά κανονικά τον μήνα των γενεθλίων σου και αν δεν την ‘φας’ μέσα στο μήνα τον σωστό στην δίνουν και τον επόμενο γιατί έτσι. Από την στιγμή εκείνη και μετά αν την ‘φας’ τον επόμενο μήνα η ανανέωση μετράει 1 χρόνο από τον μήνα που την ‘έφαγες’. Δηλαδή με γενέθλια Μάιο αν την φας Απρίλιο θα την έχεις του χρόνου τον Απρίλιο κοκ. Αν κάθε χρόνο εσύ κάνεις χρήση στο μήνα της παράτασης θα φτάσεις με Μάιο γενέθλια να έχεις την προσφορά Νοέμβρη. 😂🤦‍♂️

Elda
    Συμμετέχων

Μια χαρα, η κορη μη δει προσφορα τρεχει αμεσως οποτε σιγουρα την περσινη θα την εφαγε με το που την ελαβε.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Καλή προσφορά, αλλά μάλλον για γυναικείο πόδι σε αυτό το μέγεθος
    https://www.factoryoutlet.gr/gr-el/online-shop/andrika/papoytsia/athlhtika/running/1733246.1_c671-nike

Hadabis
    Συμμετέχων

Καθώς χαζευα σήμερα ινστα μου πέταξε sponsored διαφήμιση το παρακάτω σάιτ
    https://www.hokaoneone.eu/en/gr/men/
    Δεν ξέρω μου φενεται scam. Έχει κανείς ιδέα;;

Echetlos
    Συντονιστής

@hadabis Το επίσημο site είναι.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 364 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.