Ρολοι με ακριβεια στο GPS

Τοποθέτηση ετικέτας: , ,

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 31 έως 32 (από 32 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

@giorgos-pliakos στα Καλυβια εχει στιβο αλλα οχι στο κυριως γηπεδο ποδοσφαιρου, αυτο ειναι σκετο, αλλα στο διπλανο το βοηθητικο που ειναι μικρο, απ ο,τι ειχα διαβασει παλιοτερα η εξωτερικη του ειναι 250μ! Σιγουρα οχι ο,τι πιο πρακτικο να κανεις διαλειμματικες εκει.

@aristidi
    Καλη χρονια και σε σενα! Εχεις δικιο για τις μετρησεις, πλην της Κερατεας οπου τρεχω συχνα και η μετρηση ειναι average (αν και σχεδον παντα μου δειχνει 20μ λιγοτερο το 1000αρι), στους αλλους στιβους εχω τρεξει απο μια φορα μονο. Στη Βαρη θα ξαναπαω σιγουρα, στα αλλα 2 απλα ετυχε να βρεθω. Για την αποκλιση οντως το ποσοστο ειναι μικρο απλα μου κανει εντυπωση που ενω η πλειοψηφια των ρολογιων δειχνει μεγαλυτερη αποσταση, το 735 δειχνει παντα μικροτερη.

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

@elda καλημέρα! Πολύ ενδιαφέρον το ότι η απόκλιση του gps στο ρολόι σου είναι λιγότερη κι όχι παραπάνω όπως συνήθως σε όλα τα gps ρολογιών-κινητών.
    Η σύγκριση στη μέτρηση με τα άλλα ρολόγια της Garmin που αναφέρεις έγινε την ίδια μέρα κι ώρα και με τον ίδιο ρυθμό; Το ρωτάω αυτό με βάση την παρατήρηση του @ARiSTiDiS περί καιρού, ταχύτητας αθλούμενου και κλείδωμα των δορυφόρων, που ως ένα βαθμό μπορεί να εξηγεί αυτές τις διαφορές.
    Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο θα ήταν να ξέραμε αν όλα τα 735 δουλεύουν με αυτή την αρνητική απόκλιση που είναι και πολύ μικρή σε μέγεθος και συνεπάγεται μεγάλη ακρίβεια για ένα αρκετά οικονομικό ρολόι.
    Προσωπικά χρησιμοποιώ εφαρμογές του κινητού. Αυτή την εποχή έχω βρει το runtastic-Adidas σαν το πιο αξιόπιστο. Δουλεύει και χωρίς data και καταγράφει αλλά και μου λέει ότι με ενδιαφέρει να ξέρω κατά την διάρκεια του τρεξίματος και στο τέλος. Δεν ξέρω αν κάποιος το έχει δουλέψει μαζί με κάποιο ρολόι για να μου έλεγε αποκλίσεις σε απόσταση και pace.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 31 έως 32 (από 32 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.