Ρολόι συμβουλή

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 24 απαντήσεις, 13 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 12 μήνες πριν από τον χρήστη tanakas.
Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 16 έως 25 (από 25 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Periklis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σας…θα ήθελα τα “φώτα” σας σε κάτι που παρατήρησα σημερα 1η φορά στο ρολόι μου. (FR935)
    Ετρεξα στο Toc Marathon σήμερα, και κάθε χλμ στο τέλος στα στατιστικά μου δειχνει πόσο χρόνο το έκανα. Ενώ λοιπόν το πιο γρήγορο χλμ δειχνει οτι το έκανα σε 4min 51sec, στα ρεκόρ μου γράφει ότι σήμερα 8/12/19 έκανα το πιο γρήγορο χιλιόμετρο σε 4min & 26sec (!)… Μου διαφεύγει κάτι;

Για όσους δεν ξέρουν απλά τα garmin ρολόγια όποτε βελτιώνεις χρόνο σε 1km, 5km, 10km, 21km στο καταγράφει ως PR.
    Είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ κάτι τέτοιο. Ως τώρα όποτε βελτίωνα χρόνο το έγραφε σωστά και στα PR στατιστικά και στου αγώνα που σημειώθηκε το εκάστοτε ρεκόρ.

Ευχαριστώ.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@periklis1987 μας δινεις το link από το activity?
    Υποψιάζομαι μπας και το 4:26 δέν πέφτει ακριβώς πάνω σε “ακέραιο” km
    π.χ. ήταν ανάμεσα στο 8.5-9.5

Periklis
    Συμμετέχων

Έλεγχος της δραστηριότητάς μου τρέξιμο στο Garmin Connect. #beatyesterday
    https://connect.garmin.com/modern/activity/4320499093?share_unique_id=2

Αυτο εννοείς @aristidi ???

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@periklis1987 ναί αυτό ακριβώς.
    Αν κάνεις maximize το γράφημα του pace, και το βάλεις στον άξονα Χ να είναι “over distance” και οχι “over time”, θα δείς ότι από το 0.5km μέχρι το 1.5km τρέχεις γύρω στο 4:25/km, που είναι το fastest km που σου έβγαλε.
    Απλά αυτό το fastest km δεν συμπίπτει σε ακέραιο km, που λογικά έχεις το Auto Lap ON ανα 1 km, και δεν μπορείς να το δείς το νούμερο 4:26 στα laps/splits. Το Auto Lap δέν έχει να κάνει με τον υπολογισμό του “καλύτερου” km. Μπορεί να το είχες OFF και να σου έβγαζε όλo το activity σε 1 lap, ή να το είχες π.χ. ανα 2km, οπότε εκ των πραγμάτων το fastest km δεν θα συνέπιπτε με ακέραιο lap

Periklis
    Συμμετέχων

@aristidi ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθειά σου! Κατάλαβα τι έγινε. Και εχεις δικιο για τα laps. Ετσι τα εχω ρυθμισμένα για να παρακολουθώ ανά χλμ το ρυθμό μου αλλα δε σκέφτηκα αυτό που λες εξ αρχης με τα ακεραια km.
    Τουλάχιστον σιγουρευτήκαμε ότι οι μετρήσεις του ρολογιού πανε καλα.
    Νιώθω ομως λιγο “στουρνάρι” εδώ που τα λέμε!
    Και πάλι ευχαριστώ!

tanakas
    Συμμετέχων

καλησπερα συναδελφοι! πρωτο μου σχολιο εδω και το ξεκειναω με την κλασικη ερωτηση που κανει καποιος αρχαριος.. με τι ρολοι θα εξοπλισω το χερι μου! η ερευνα μου κλεινει στο fourunner 45 στα 200ε αλλα γιατι garmin και οχι xiaomi π.χ?? τοσο αξιοπιστα ειναι αυτα τα ρολογια και τα προτιμανε ολοι? ειμαι τελειως ασχετος, οποια βοηθεια δεκτη ευχαριστω…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Καλησπέρα.
    Αν θες αθλητικό πας σε garmin από Εκει κ περα έχει πολλά ανάλογα τις ανάγκες σου με gps με μουσική με παλμογραφο σε ζώνη η σε καρπο
    Εναλλακτικά σε polar
    Xaomi ουτε κατά διάνοια για μένα. Απο ποιότητα κατασκευης κ πολλά άλλα.
    Ίσως τωτα πρωτοχρονια παίξει προσφορά
    Black friday είχαν βγάλει όλες οι αλυσίδες. Δες σε πλαίσιο αν έχει ξεμείνει κάτι αλλά δεν νομίζω

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

Στο public έχει αυτό: Smartwatch Huawei Watch GT Black και αυτό: Smartwatch Huawei Watch GT Active Orange
    Διαβάζοντας τις περιγραφές τους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους πρόκειται για ακριβώς το ίδιο ρολόι (εκτός από την εμφάνιση). Η τιμή του πρώτου €140, του δεύτερου €249
    Ξέρει κανείς ποια είναι θα μπορούσε να είναι η διαφορά τους, γιατί εγώ δεν βρίσκω;

Periklis
    Συμμετέχων

Αν ειναι για huawei καλύτερα να προτιμήσει τo GT 2 sport που κοστίζει σε skroutzομάγαζα 250e. Αλλά θεωρώ ότι τα Garmin @tanakas ειναι MUST αγορά καθώς το βασικότερο σε σχεση με τα υπόλοιπα ειναι η πολιτική της Garmin στα περι αντικατάστασης θεματα. Εχεις το κεφάλι σου ησυχο.

tanakas
    Συμμετέχων

σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας παιδια. ναι υσχιει οτι η garmin ακομα και με την παροδο της εγκυησης σου καλυπτει μια διαφορα για αντικατασταση.. θα παω να τσιμπισω το 45αρι λοιπον!

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 16 έως 25 (από 25 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.