Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,486 έως 1,500 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    takosan
    Συμμετέχων

@Echetlos To rewiew του Max Road 4 πότε θα το έχουμε?

Spyros
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Πρώτος Μαραθώνιος (ευελπιστούμε…) ο ΑΜΑ τον Νοέμβριο. Σαν προπονητικά το solardrive 19 και το floatride energy 2. 10άρι στο 40′, ρυθμός Μαραθωνίου (μάλλον) προς το 4.45. Με τι παπούτσι τρέχουμε τον αγώνα;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@takosan Ελπίζω μέχρι την Παρασκευή.
    Μπορώ να σου πω όμως για κάτι συγκεκριμένο, αν θες.

@spysif
    Με οτιδήποτε τρέχεις, Σπύρο. Το θέμα είναι τι ακριβώς ζητάς, τι σ’ αρέσει, τι σου κάθεται καλά.
    Μπορείς να τρέξεις, είτε με προπονητικό είτε και με πιο performance σε αυτόν τον ρυθμό.
    Απ’ την άλλη, όλα τα μαλακά carbon plated ενδείκνυνται και θα δεις και διαφορά. Βέβαια, πας και σε άλλες τιμές.
    Αν πάντως κάποιος δεν ξέρει πού να προανατολιστεί, το Turbo είναι μάλλον η πιο safe επιλογή.

big-blue
    Συμμετέχων

Όπως τα λέει ο @pseiras, όλα μπάλα με τον Daniels.
    Έκανα μια ωραία χτες, 5Ε+5Τ+9Ε+3Τ. Με το Turbo 2.
    Όσο ωραίο πάτημα έχει, τόσο βλαμμένο upper. Πάνω από 5 φορές έλυσα κ έδεσα τα κορδόνια. Είναι πολύ λεπτή η γλώσσα του και είναι κ ελαστική οπότε δεν κάθεται εκεί που θες.
    Ίσως θέλω χοντρή κάλτσα…
    Πάντως μετά από αρκετά ζευγάρια παπούτσια, αρκετά με ενθουσίασαν με το πάτημά τους, σε όλα όμως έβρισκα κάτι αρνητικό στο upper τους. Εκτός σε κάποια που έχουν εντελώς old fashion upper, όπως τα reebok.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@big-blue Απλά γερνάς και γίνεσαι γκρινιάρης…

σε όλα όμως έβρισκα κάτι αρνητικό στο upper τους

pseiras
    Συμμετέχων

@big-blue
    Όπως τα λες , χοντρή κάλτσα.
    Εγω τα έλυσα ολα με πιο χοντρή κάλτσα αν και νιώθω λίγο “πνιγμένος” μπροστά στα δάχτυλα.

big-blue
    Συμμετέχων

ok, όχι και όλα. Τα ΖΑΝΤΕ 1 ήταν τέλεια, καλτσούλα και άνετα!!! (Βέβαια και αυτά, μετά από χρόνια, στον ΑΜΑ σε συνδυασμό με την feetures, μου έκαναν φλεγμονή βαρβάτη!!!)

@pseiras
    ποια κάλτσα πήρες;

είναι βλαμμένες οι εταιρείες σχετικά με τα upper. Άσε τι λέει ο Εχετλός. Είναι στενοπόδαρος αυτός, βολεύεται. Εγώ που έχω μήκος για 42 αλλά πλάτος για 43…$#^Ρ@^!^#$!

pseiras
    Συμμετέχων

@big-blue
    Ειχα πάρει τις stance run light αλλα με τα τουρμπο δεν….επαιζε αρκετά το πόδι στην φτέρνα.
    Μου εστειλε ένας φίλος ένα ζευγάρι τις αποκάτω από ένα decathlon εξωτερικού και μου βγήκαν τόσο καλές που πήγα Σπάτα και πήρα άλλα 4 ζευγάρια τόσο φθηνές που είναι.
    https://www.decathlon.com.gr/gr_gr/xontres-kaltses-kitrino-el-s153131.html
    Σκυλιά βγήκαν.

Aris 910XT
    Συμμετέχων

Καλησπέρα @big-blue. Επειδή είπες ότι έκανες 5Ε+5Τ+9Ε+3Τ δηλαδή 36 χιλιόμετρα προπόνηση, έχεις κάποιο αγώνα στόχο στα κοντά;

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 6 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aris910xt 22Κ βγάζει αυτό, όχι 36.

Aris 910XT
    Συμμετέχων

@Echetlos επειδή ο big blue ανάφερεται στον Daniels του οποίου οι αναφόρες είναι όλες σε μίλια.
    Όταν ο Daniels γράφει “τρέξε 5Ε+5Τ+9Ε+3Τ” εννοεί 8 χιλιόμετρα ελεύθερο τρέξιμο + 8 χιλιόμετρα κατώφλι+ 15 χιλιόμετρα ελεύθερο+5χιλιόμετρα κατώφλι.
    Όλα non stop εννοείται σε τέτοιου είδους μικτές/συνδυασμένες (combined) προπονήσεις.

big-blue
    Συμμετέχων

@Aris910XT τα έχω κάνει σε χλμ.
    Το εχω αποκρυπτογραφήσει το 2Q, μη σου πω όλη τη daniels formula.
    Για τον ΑΜΑ ετοιμάζομαι αλλά δε βλέπω πουθενά φως φέτος

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aris910xt Ναι σωστά, κάθε φορά το ξεχνάω ότι είναι σε μίλια.
    Το έχω διαβάσει 2-3 φορές Running Formula, ξέρω καλά ότι δεν χαρίζει κάστανα.
    BTW, το έχουμε και μεταφρασμένο στα Ελληνικά σε PDF, για όποιον ενδιαφέρεται. Δεν είναι παντού καλή η απόδοση αλλά δεν υπάρχει θέμα σαφήνειας.

nikos19
    Συμμετέχων

Καλημερα σε ολους τους φιλους δρομεις το pdf του daniels υπαρχει σαν αρχειο μεσα στο σαιτ η πρεπει να δωσω ενα μαιλ να το λαβω μεταφρασενο εννοω

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

Νικο θέλω την γνώμη σου εχω μια άκρη και σκέφτομαι να πάρω το carbon x η το rinkon η και τα δύο μαζί. Αν λάβεις υπόψη ότι εχω και το zoom 3 με 100 χλμ αν είναι να πάρω το ένα από τα δύο ποιο μου πρότεινεις; οσα θα επερνα το novablast θα μου κοστίσουν και τα δύο.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,486 έως 1,500 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.