Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,501 έως 1,515 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vasilis_giannaris Βασίλη, το Cαrbon X έχει μεγάλη προστασία αλλά δεν έχει το κλασικό softness των Hoka. Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει/ βολέψει.
    Στην θέση σου θα επέλεγα σαφώς το Rincon, απλά βεβαιώσου πρώτα ότι σου ταιριάζει το toe box.

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

@echetlos.ευχαριστω Νίκο το rinkon το έχω φορέσει και ήταν μία χαρά.

sotosdiam
    Συμμετέχων

Νέο paper από τον Benno Nigg. Εκτιμά ότι το μεγαλύτερο κέρδος στη νέα γενιά παπουτσιών έρχεται από το teeter-totter effect (εφέ της τραμπάλες), που προκαλείται από την άκαμπτη s-shaped πλάκα. Στην ουσία, όπως το πόδι ασκεί δύναμη στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, το πίσω μέρος του παπουτσιού σπρώχνει τη φτέρνα με αντίστοιχη δύναμη προς τα πάνω.
    Link για το paper: https://doi.org/10.1080/19424280.2020.1778799

https://sci-hub.tw/downloads/2020-06-18//6e/10.1080@19424280.2020.1778799.pdf?download=true

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotosdiam Ευχαριστούμε, Σωτήρη!

tazi
    Συντονιστής

@sotosdiam Πολυ ενδιαφερων Σωτηρη!!

Stef80
    Συμμετέχων

Πήρα σήμερα το Reebok floatride forever energy απο το mega outlet στα ανατολικά μολις 30 ευρώ! Χρώμα μαύρο με χρυσό.
    Είχε σχεδόν όλα τα νούμερα οποτε οποιος επιθυμει ας σπεύσει. Το παπούτσι έχει πάρει άριστες κριτικές για πολλές χρήσεις.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 2 μήνες πριν από Stef80.
    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 2 μήνες πριν από Stef80.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@rokoandreasgmail-com Η επιλογή μου θα ήταν μεταξύ MR4 και Novablast. Προτιμώ το πρώτο αλλά το upper του έχει κάποια θεματα διαπνοής.
    Και το Asics όμως είναι πάρα πολύ καλό.

@echetlos καλησπέρα. Κοιτάω για ένα daily trainer παπούτσι που θα το φοράω κ στα long run εναλλάξ με το ghost 12.Εχω υπόψιν μετά από τα reviews που διάβασα από εσένα, το nb propel και το max road skechers. Οι ρυθμοί μου είναι από 4:45 έως 5′

ANDREAS
    Συμμετέχων

Το propel θεωρείς ότι δεν θα μου κάνει; Είναι κ σε καλή τιμή!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Και το Propel πολύ καλό είναι.
    Απλά τα άλλα είναι καλύτερα, κατ’ εμέ.

ANDREAS
    Συμμετέχων

Θα έβαζες στην κορυφή το ride 8 gorun?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@rokoandreasgmail-com Αν θες πολύ cushioning αλλά με πιο “στιβαρό” πάτημα, χωρίς να βουλιάζεις μέσα δηλαδή, το Ride 8 το θεωρώ από τις καλύτερες επιλογές προπονητικού. Και τσιμπάς και ρυθμό εύκολα.

ANDREAS
    Συμμετέχων

Επισκέφθηκα το κατάστημα skechers σήμερα στο Περιστέρι κ μου είπαν ότι με την αγορά δύο ζευγαριών παπούτσια, το δεύτερο έχει 50% έκπτωση. Αν ενδιαφέρεται κανείς να αγοράσουμε κ να μας βγει οικονομικά ας στείλει.

diazz
    Συμμετέχων

καλησπέρα τρέχω για πολύ καιρό με το ride 9 στην ίδια κατηγορία ποια άλλα μοντέλα υπάρχουν με λίγο περισσότερο cushioning ?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@diazz Πολλά υπάρχουν.
    Novablast, Clifton, Ghost, Turbo, Pegasus 37, Ride 8, 880v10.

καλησπέρα τρέχω για πολύ καιρό με το ride 9 στην ίδια κατηγορία ποια άλλα μοντέλα υπάρχουν με λίγο περισσότερο cushioning ?

diazz
    Συμμετέχων

@Echetlos ευχαριστώ

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,501 έως 1,515 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.