Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

• Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη πριν από τον χρήστη nikos_splash.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,531 έως 1,545 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    pseiras
    Συμμετέχων

Εμφανίστηκε ως coming soon στο Nike.gr το Air Zoom TEMPO NEXT% στα 199 ευρώ.
    Απίστευτο hype για το παπούτσι , μετριότατα στην καλύτερη τα πρώτα reviews.
    Αρκετοί πίστεψαν ότι είχαν πάρει fake παπούτσι από την ποιότητα κατασκευής και την αποδοσή του.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@pseiras Μην εμπιστεύεσαι τους reviewers, Κώστα… 😝

pseiras
    Συμμετέχων

Μόνο αυτή την απάντηση δεν περίμενα χαχαχ.
    Ασε με και εχω πέσει σε κατάθλιψη , βουρ για speed τώρα.

Giannis-g
    Συμμετέχων

Πειραματισμών συνέχεια με hoka και rincon 2. Εντύπωση μου έκανε πως είναι παπούτσι που θέλει “στρώσιμο” και δε το περίμενα όπως επίσης πάει αβίαστα και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα έτρεξα με πόδια κουρασμένα 15 χιλιόμετρα και ανταποκρίθηκε άψογα,δεν ένιωσα δηλαδή καθόλου σφιξίματα. Ίσως ο ενθουσιασμός;Πρώτη εντύπωση και επαφή με το συγκεκριμένο brand θετική.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giannis Εξαιρετικό παπούτσι και πανάλαφρο για την προστασία που έχει.
    Το θέμα είναι ότι πολλοί λένε πως ο αφρός κάθεται σχετικά γρήγορα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ψώνισε κανείς τίποτα σήμερα από Nike; 🤑

petransfhp
    Συμμετέχων

Γιατί, έχουμε κάποιον εκπτωτικο κωδικό; Στείλτε, κάτι θα βρούμε…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χαχαχα… όχι ακριβώς.
    Απλά σήμερα κυκλοφόρησαν στο site τα Alphafly, Vaporfly και Tempo. Τα δύο πρώτα εξαντλήθηκαν αμέσως, φυσικά.

stratus
    Συμμετέχων

@echetlos Προλαβα alphafly απο sports hoes αλλα μισο νουμερο μικροτερο απο οτι φοραω συνηθως .Μου αρεσει οτι ειχα ορκιστει οτι χοντροπαπουτσο δεν ξανα αγοραζω .Δασκαλε που διδασκες ….

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@stratus Πολύ πιθανό να επέλεξες σωστά με το μισό κάτω, Χρήστο.
    Εγώ, ενώ είχα πει ότι θα κάνω το ίδιο, πάνω στη βιασύνη να προλάβω, ασυναίσθητα το πήρα στο νούμερό μου. Θα δειξει σε μια εβδομάδα…

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@stratus και @echetlos δηλαδή παιδιά δώσατε 300ευρώ??? ή είχε κάποια ειδική έκπτωση? Δέν ξέρω αν εξαντλήθηκαν από αλλού, αλλά ο Ιταλός έχει όλα τα νούμερα.
    Και εγώ είχα ορικστεί, αλλά όχι για χοντροπάπουτσο, αλλά ότι πάνω από 200 δέν δίνω!! Ελπίζω να το τηρήσω!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ο Χρήστος το έκανε γιατί είναι ψοφίμι και προσπαθεί να βρει από κάπου να πιαστεί. Εγώ το έκανα για εσάς, Αριστείδη.
    Η αλήθεια πάντως είναι πως το VF ήθελα αλλά κάποιο μπέρδεμα έγινε με το σύστημα και το έχασα.

Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων

@echetlos , Νίκο, μέσα από το Site της Nike ? καταχώρησες τι θέλεις και σου είπε ότι “μπήκες” στην σειρά?

stratus
    Συμμετέχων

@aristidi μην ακους τον Πηλικα ,απλα ζηλευει .Βασικα εχω δωσει λεφτα σε χειροτερες μ…ες

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 2 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ναι, Γιάννη.
    Στο VF κάτι έγινε, δεν πήρε την παραγγελία και όταν πήγα να το ξανακάνω εξ αρχής, δεν ήταν διαθέσιμο. Στο ΑF το δέχτηκε κανονικά, με έβαλε σε σειρά(?) και μετά από λίγο έστειλε mail ότι η παραγγελία ολοκληρώθηκε.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,531 έως 1,545 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.