Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

• Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη nikos_splash.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 316 έως 330 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vasilis_giannaris Τι να σου πω, Βασίλη…
    Το Mach το έχω τρέξει μερικά μέτρα και μου φάνηκε αρκετά απορροφητικό, όχι βέβαια σαν το Clifton π.χ. Άλλη κατηγορία όμως.
    Το Tracer (το V1 έχω δοκιμάσει) το βρήκα επίσης προστατευτικό για performance μοντέλο, λιγότερο όμως από το Mach. Λογικό κιόλας, αφού το Mach αντικαθιστά το Clayton.
    Πάντως όλα όσα αναφέρεις έχουν μπόλικο cushioning, αντικειμενικά.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Είχα ξεχάσει τι εστί Vaporfly.
    Ένα fartlek (αχταρμάς) απόψε, μου το θύμισε.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Έχει βγει πάλι το Adidas Solar Drive σε προσφορά στο site της adidas, στα 60Ε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να είναι γίγαντας κανείς για να το πάρει, ή ίσως ο Arvydas Sabonis, γιατί τα μόνα μεγέθη που είναι διαθέσιμα είναι τα 54 2/3 και 55 1/3 :p . Ένα θέμα που σκέφτομαι είναι ότι σε τέτοιο μέγεθος, το παπούτσι πρέπει να ζυγίζει κοντά στο κιλό. Αν είσαι γίγαντας όμως, no problem. Ένα άλλο θέμα είναι ότι η παραγωγή τόσης ποσότητας rubber στο outsole για νούμερα 55+ από την adidas, και ειδικά για το συγκεκριμένο παπούτσι που το λάστιχο χρησιμοποιείται χωρίς καμία λογική και φειδώ, λογικά έχει οδηγήσει στο λιώσιμο των πάγων στην ανταρκτική, στην υπερθέρμανση του πλανήτη κλπ.

Jokes aside όμως, στον ένα και κάτι μήνα που τα φοράω (σε κανονικό νούμερο, όχι 55) με έχουν καλύψει μια χαρά στα easy τρεξίματα. Τώρα με τις βροχές διαπιστώνω ότι έχουν και σχετικά καλή πρόσφυση.

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

Αγοράστηκαν nike fly zoom sp για της ποιό γρήγορες προπονήσεις.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Εντάξει… μπορεί να είναι από τα πιο άσχημα και κιτσάτα παπούτσια που θα συναντήσεις αλλά… 28€;
    28€;;;

20181217_204128

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

@echetlos περνεις 3 με λιγότερα απο 100 ευρώ και έχεις για 1,5 χρόνο κορυφαίο παπούτσι για προπόνηση και αγώνες… Εγω θα το επερνα στα λεφτά αυτά ακόμα καί αν είχε ζωγραφιές με ελεφαντάκια.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χαχαχα…
    Μα εννοείται πως το πήρα, Βασίλη! Το φόρεσα κιόλας σήμερα και μάλιστα η εφαρμογή του είναι και ελαφρώς καλύτερη από το γαλάζιο μου, λόγω του ότι έχει άλλα κορδόνια, λιγότερα ελαστικά.

petransfhp
    Συμμετέχων

Εμάς δεν μας λες απο που ;
    Ή μας προστατεύεις από το να γίνουμε κιτς;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@petransfhp Το είχα γράψει και παλαιότερα, Πέτρο.
    Είναι η έκδοση για την Βοστόνη, από τον περασμένο Απρίλιο. Ό,τι πουλήθηκε την περίοδο εκείνη προφανώς και μετά προσπάθησαν να ξεστοκάρουν.
    Το έβρισκες μόνο σε κάποια αμερικανικά καταστήματα βέβαια, γύρω στα $49, μαζί με κάτι κουπόνια για ένα επιπλέον 30%. Εγώ το έστειλα πριν δυο μήνες σε μια ανηψιά μου που σπουδάζει εκεί και μου το έφερε τώρα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Αν το επιτρέψει ο καιρός, πρώτη δοκιμή το απόγευμα.

20181218_114635

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Fly flyknit στο επίσημο site τα έβγαλαν με έκπτωση στα 111€

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Και Streak 6 στα 69€.

stressbuster
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας, πηγα στην Ερμου στη Nike και ειχε 149 ευρω τα Nike epic react.
    Το επισημο site τα ειχε 90 ευρω.
    Τσιμπησα ένα ζευγαρι από το site.:)

Steven Tsok
    Συμμετέχων

@echetlos επειδή γράφω το γράμμα στον Άγιο Βασίλη και επειδή ήμουν πολυυυυυυυυυ καλό παιδί το 2018 δεν ξέρω τι να του ζητήσω: EPIC REACT ή VOMERO 14;;;;;;;;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@steven_tsok Αρκετά διαφορετικά παπούτσια και το Epic το έχεις, αν δεν κάνω λάθος.
    Με βάζεις τώρα να κάνω preview του Vomero αλλά δεν πειράζει… 😛
    Πολύ καλό πάτημα, σταθερό, απορροφητικό και αρκετά γρήγορο. Όχι όμως μαλακό, όπως παλιά. Θυμίζει πάρα πολύ Pegasus 35.
    Βασικά, θεωρώ ότι απευθύνεται σε δρομείς σαν κι εσένα, δηλαδή για μεγάλες προπονήσεις αλλά όχι αργόσυρτες. Υποθέτω ότι το LR σου π.χ. είναι αρκετά κάτω από το 5:00. Κι αν πούμε ότι περιλαμβάνει και χιλιόμετρα σε ΜΡ, τότε το V14 μοιάζει ιδανικό.
    Βέβαια, την ίδια δουλειά κάνεις και με το Epic ή το Turbo, απλά με άλλο τρόπο.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 316 έως 330 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.