Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 361 έως 375 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Dimitris Bakolias
    Συμμετέχων
    manolee
    Συμμετέχων

Όταν είχα στείλει το email είχαν το Beacon σε προσφορά εβδομάδας , περίμενα απάντηση , δεν ήρθε , άλλαξε η τιμή και δεν ασχολήθηκα , απλά είδα ξανά πριν δέκα μέρες ότι ήταν σε προσφορά και είπα μήπως βγάλω άκρη
    Δημήτρη , το ξέρω το μεγεθολογιο της NB , το πρόβλημα είναι ότι στο Sportsdirect όπως έχουν τα νούμερα είναι λάθος η αναλογία
    Όπως το γράφουν, (12) 46 , είναι λάθος , ειδικά αν το 12 αφορά UK νούμερο που λογικά έτσι θα είναι
    Μάλλον με βλέπω να ξαναπαίρνω το Ride όταν το βρω σε καλή τιμή

Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων

@manolee, αν και δεν το έχει στο .eu , ριξε μια ματιά στο size chart που έχει στο runningwarehouse.com
    New_Balance_Fresh_Foam_Beacon – (Sizing Chart)

Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ποτέ με την αντιστοίχιση που έχει (και όχι μόνο…) 🙂

Yiannis
    Συμμετέχων

Restock σε VF 4% στο Sportsshoes.com χρώμα μπλε και επάρκεια νούμερων.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Και στο nike.com.

PanDex
    Συμμετέχων

Κάποιος με εμπειρία ή κάποια γνώμη στα ASICS ALPINE XT vs New Balance Gobi v2 vs Asics Venture 6. Ψάχνω κάποιο trail ψίλο all-terrain και budget σχετικά. Έχω καταλήξει σε αυτά με μια προτεραιότητα στο ΝΒ. Όχι για βάρβαρα μονοπάτια λάσπες κακουχίες κτλ.

geovich84
    Συμμετέχων

@pandex εγώ σου προτείνω το salomon sense ride. Το αγόρασα πρωτοχρονιά κ μετά από 1 δοκιμή το έβαλα σε αγώνα trail με αρκετή λάσπη, χιόνι κ πάγο και με έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Δεν ξέρω πόσο κοστίζουν τα άλλα που προτείνεις, εγώ τα πήρα 91€ με την έκπτωση.

Joot20
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους. Κωδικός για nike σε όσα είδη έχουν έκπτωση . Get20 ισχύει μέχρι 27-1

Blackdog
    Συμμετέχων

Έχει κανείς εμπειρία από altra escalante;

harris_vak
    Συμμετέχων

Mizuno Wave rider 22; Γνώμες;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@zeelias Υπάρχει ακόμη η Mizuno..;;;

Vicky
    Συμμετέχων

51075926_2131900246869793_501914903322296320_n
    Ήρθαν σήμερα…
    Σύντομα το review…
    Πλάκα κάνω φυσικά…απλώς θα σας πω πως μου φάνηκαν..
    New Balance 890v6…είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη τόσο από το v3 όσο και από το v4 που χρησιμοποίησα…για να δούμε!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χαχαχα…
    Πολύ καλό και γρήγορο παπούτσι, απλά έχε υπ’ όψιν σου ότι είναι λίγο πιο σκληρό σε σχέση με τα προηγούμενα.

StefanosM
    Συμμετέχων

@vicky,
    Από που τα πήρες και πόσο;

Elda
    Συμμετέχων

Πολυ ομορφα @vicky, καλοφορετα να ειναι και νεα ρεκορ να σου φερουν. Βαζουν υποψηφιοτητα για Μεγαλεκο?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 361 έως 375 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.