Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 406 έως 420 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitriskopanas Δευτέρα ανεβαίνει το review, Δημήτρη.

Orcatattoo
    Συμμετέχων

@echetlos Καλή φάση, θα το περιμένω!! Κοιτάζω και σε διάφορα sites (sportsshoes, sweatshop κτλ) αν τυχόν πέσει σε κανένα πιο προσιτό level τιμής (κάνουν κάτι εκπτώσεις ξεκούδουνες μια στο τόσο) να το τσιμπήσω!

@big-blue
    Ετοιμάζομαι φιλαράκι μου (προσπαθώ δλδ), για πρώτη φορά θα επιχειρήσω full Ironman απόσταση, το καλοκαίρι στη Δανία. Έχει πολύ ζόρι και ακόμα δεν έχω φτάσει ούτε στο 1/3 του προγράμματος! Δεν πάει και άσχημα πάντως, αργά μεν σταθερά δε!

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

Για το Beacon της New Balance που αναφέρθηκε ξέρουμε αν υπάρχει σε κάποια μαγαζιά γιατί από Internet μου το βγάζει εξαντλημένο..

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikman Δεν εισάγεται Ελλάδα το Beacon. Μόνο online θα το βρεις.

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

Μπορώ να το πάρω από Amazon με πιστωτική; (φαντάζομαι αντικαταβολή δε παίζει)
    Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τίποτα επιπλέον (δασμούς) εκτός από τα μεταφορικά που μου βγάζει; Σόρι που ρωτάω αλλά δεν έχω ξαναψωνήσει από εκεί.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikman Αξία και μεταφορικά, τίποτ’ άλλο δεν έχει, Μανώλη.

stratus
    Συμμετέχων

Ποιο amazonn;Aν ειναι το αμερικανικο θα εχει και φορο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ναι, σωστά.
    Υπέθεσα ότι μιλάμε για κάποιο Ευρωπαικό amazon.

Ποιο amazon;Aν ειναι το αμερικανικο θα εχει και φορο.

Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ο αντικαταστάτης του Elite. Ίδια υλικά στην σόλα.

53050692_10156314491953111_8981738181804163072_n

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

Παιδιά ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες. Να ρωτήσω όποιους το έχουν σχετικά με την εφαρμογή και τα νούμερα. Έχουν σφιχτό κόψιμο και θα πρέπει να πάρω μεγαλύτερο νούμερο ή είναι κανονικά; Για παράδειγμα έχω τα skechers τα ride 7 και τα ultra r2 στο ίδιο νούμερο . Το ride 7 είναι τέλειο σαν εφαρμογή σε αντίθεση με το ultra r2 που θα χρειαζόμουν σίγουρα μεγαλύτερο νούμερο σε μήκος γιατί φάρδος είναι οκ κι αυτό.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikman Είναι αρκετά ευρύχωρο μπροστά, πας στο κανονικό σου νούμερο.

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Προσοχή στο sizing.
    Πχ στα 29,5 ,cm τα ride7 είναι 45Eu, ενώ στα beacon 45,5Eu.

PanDex
    Συμμετέχων

Νίκο πότε θα κυκλοφορήσουν τα rival; κυκλοφορούν εικόνες αρκετό καιρό. Γιατί σε κανα μήνα θα θέλω παπούτσι για αγώνες, το elite αποσυντίθενται μετά τα 500 σιγά σιγά. Και έχω μπει στο τρυπάκι 10,rival.
    Επίσης τι παίζει με τα καινούρια Zante;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panosdimi 1/3 κυκλοφορούν στην Ιαπωνία, δεν ξέρω όμως για την υπόλοιπη αγορά, Πάνο.
    Αν εννοείς τα Zante Pursuit (υπάρχουν και τα Zante Solas), η σόλα είναι σχεδόν ίδια με τα Zante 4, με το επάνω μέρος να είναι πολύ άνετο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα κρατάει.
    Κάνε υπομονή, λογικά σε λίγο έρχεται κι εδώ το Razor 3.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 406 έως 420 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.