@echetlos
Νίκο, επειδή προέκυψε ανάλογο ζήτημα, θα σε παρακαλούσα στις επόμενες αναλύσεις σου για παπούτσια, εκτός από τα γενικά χαρακτηριστικά, να αναφέρεις και κατά πόσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ποδόσφαιρο. Γιατί αν είναι να παίρνω και εξτρα παπούτσια για να παίζω μπάλα με τα παιδιά, δεν θα υπάρχει μπάγκα για να εκτιναχτεί.
Τώρα ας πούμε, δοκιμάζω τα pegasus στο χορτάρι.
Εκεί θα δοκιμαστεί κυρίως το upper. Οπότε έχε το νου σου 🙂
@echetlos ήλπιζα ότι θα ήσουν έτοιμος με την απάντηση αλλά δεν το περίμενα, σου βγάζω το καπέλο (που δεν φοράω). Ενδιαφέρον (και για υγρό χορτάρι) το παπούτσι, αλλά brooks δεν έχει στην πόλη μου. Άρα την επόμενη φορά που θα πάω Θεσσαλονίκη θα θα έχω υπόψη μου.
🙂
Έχω μείνει πίσω με τα brooks. Θα μπορούσε να βοηθήσει βέβαια ο @echetlos κάνοντας μια γρήγορη ταξινόμηση των βασικών μοντέλων από τα πιο σκληρά προς τα πιο cushion μοντελα.
Αν βέβαια δε του είναι κόπος.
(Ξέρω ότι είναι ευχάριστη του να απαντά σε τέτοια θέματα)
Thanks in advance.
Αλήθεια, πώς θα ήταν αυτή η κοινότητα αν αντί για το τρέξιμο ασχολούμασταν με το ποδόσφαιρο; Εγώ θα σας έστελνα papers που αναλύουν την επίδραση που έχει το πάχος της τάπας στη μέγιστη επιτάχυνση σε βρεγμένο γρασίδι, ο Καλογερίδης @kalogeridis θα υπολογίζει το ποσοστό των επιτυχημένων σεντρών σε σχέση με το σύνολο, από τη δεξιά και αριστερή πλευρά, ο @echetlos θα δοκίμαζε το τελευταίο Nike Phantom και θα μας έλεγε ότι είναι σε μια άλλη τάξη μεγέθους σε σχέση με τα υπόλοιπα λόγω της εξαιρετικής ποιότητας φάλτσου που προσφέρει η διαστρωμάτωση υλικών στο upper.
@sirchrisgr Ευχαρίστως, Χρήστο.
Υποθέτω πως μιλάς για ουδέτερα μοντέλα, σωστά;
Σε αυτά που έχουν EVA αφρό και από το πιο cushioned στο λιγότερο: Glycerin, Ghost, (Revel), Launch, Hyperion. Υπάρχει επίσης και το PureFlow στα 4mm, όπως και το “περίεργο” Neuro.
Σε αυτά που έχουν πολυουρεθάνη στην σόλα, Levitate και Ricochet.