Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Dimitris Bakolias
    Συμμετέχων

Echetlos … τα Turbo 2 ξέρουμε πότε θα βγουν στην αγορά?

Echetlos
    Συντονιστής

@dimitrisbakolias Λογικά καλοκαίρι, Δημήτρη.

Dimitris Bakolias
    Συμμετέχων

Τέλεια σ’ευχαριστώ … ελπίζω μέχρι αρχές Σεπτέμβρη να έχουν βγει ….

Echetlos
    Συντονιστής
    Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@echetlos
    Νίκο, επειδή προέκυψε ανάλογο ζήτημα, θα σε παρακαλούσα στις επόμενες αναλύσεις σου για παπούτσια, εκτός από τα γενικά χαρακτηριστικά, να αναφέρεις και κατά πόσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ποδόσφαιρο. Γιατί αν είναι να παίρνω και εξτρα παπούτσια για να παίζω μπάλα με τα παιδιά, δεν θα υπάρχει μπάγκα για να εκτιναχτεί.
    Τώρα ας πούμε, δοκιμάζω τα pegasus στο χορτάρι.
    Εκεί θα δοκιμαστεί κυρίως το upper. Οπότε έχε το νου σου 🙂

Echetlos
    Συντονιστής

@skull Εδώ είσαι, Γιώργο: http://31958001149.blog.com.gr/wp-content/uploads/2017/02/IMG_3176.jpg
    Βάρα όσα ξερόμυτα θέλεις!

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@echetlos ήλπιζα ότι θα ήσουν έτοιμος με την απάντηση αλλά δεν το περίμενα, σου βγάζω το καπέλο (που δεν φοράω). Ενδιαφέρον (και για υγρό χορτάρι) το παπούτσι, αλλά brooks δεν έχει στην πόλη μου. Άρα την επόμενη φορά που θα πάω Θεσσαλονίκη θα θα έχω υπόψη μου.
    🙂

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

@skull μου έδωσες πάσα…
    Brooks που δοκιμάζω στη Θεσσαλονίκη;
    Αν κάποιος γνωρίζει…
    Κυρίως δυτικά, άντε και κέντρο…
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@sirchrisgr δεν ξέρω Χρήστο, αλλά κάπου θα έχει. Παλιά τα έφερνε στο Intersport εδώ, αλλά όχι πια. Φαντάζομαι όμως ότι στην Θεσσαλονίκη θα τα φέρνει

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Έχω μείνει πίσω με τα brooks. Θα μπορούσε να βοηθήσει βέβαια ο @echetlos κάνοντας μια γρήγορη ταξινόμηση των βασικών μοντέλων από τα πιο σκληρά προς τα πιο cushion μοντελα.
    Αν βέβαια δε του είναι κόπος.
    (Ξέρω ότι είναι ευχάριστη του να απαντά σε τέτοια θέματα)
    Thanks in advance.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Αλήθεια, πώς θα ήταν αυτή η κοινότητα αν αντί για το τρέξιμο ασχολούμασταν με το ποδόσφαιρο; Εγώ θα σας έστελνα papers που αναλύουν την επίδραση που έχει το πάχος της τάπας στη μέγιστη επιτάχυνση σε βρεγμένο γρασίδι, ο Καλογερίδης @kalogeridis θα υπολογίζει το ποσοστό των επιτυχημένων σεντρών σε σχέση με το σύνολο, από τη δεξιά και αριστερή πλευρά, ο @echetlos θα δοκίμαζε το τελευταίο Nike Phantom και θα μας έλεγε ότι είναι σε μια άλλη τάξη μεγέθους σε σχέση με τα υπόλοιπα λόγω της εξαιρετικής ποιότητας φάλτσου που προσφέρει η διαστρωμάτωση υλικών στο upper.

Echetlos
    Συντονιστής

@sirchrisgr Ευχαρίστως, Χρήστο.
    Υποθέτω πως μιλάς για ουδέτερα μοντέλα, σωστά;

Σε αυτά που έχουν EVA αφρό και από το πιο cushioned στο λιγότερο: Glycerin, Ghost, (Revel), Launch, Hyperion. Υπάρχει επίσης και το PureFlow στα 4mm, όπως και το “περίεργο” Neuro.
    Σε αυτά που έχουν πολυουρεθάνη στην σόλα, Levitate και Ricochet.

Elda
    Συμμετέχων

Τι ωραια που ειναι τα kinvara 10!!! Eλπιζω να μην εξαντληθει το νουμερο μου πριν πεσει η τιμη τους!

karakatsanisg
    Συμμετέχων

https://m.reebok.com/gr/reebok-floatride-run/DV3884.html?forceSelSize=DV3884_630

Για αυτά έχουμε καμία γνώμη που βγαίνουν στα 50ευρω;
    Αξίζουν για καθημερινές προπονήσεις;

Echetlos
    Συντονιστής

@karakatsanisg7 Πολύ καλή σόλα αλλά το upper είναι μόνο για το da capo.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.