Καλημέρα δίλημμα για τον μαραθώνιο μέγα Αλέξανδρο στη Θεσσαλονίκη.Να τον τρέξω με Pegasus turbo ή zoom flyknit δεν μπορώ να αποφασίσω. Στόχος 4:30 ώρες και ότι καλύτερο.. Επίσης τα flyknit έρχονται μέσα στη βδομάδα ενώ τα Pegasus turbo έχουν και 150χλμ πάνω τους..
To fly 2 πιστεύεις ότι θα είναι πιο σκληρό δλδ η θα με κουράσει λόγο της πλάκας που έχει. Στον ημι της Αθήνας πάντως τα turbo με έβγαλαν σε 2 ώρες και με αίσθηση σαν να έκανα τα μισά χλμ τα fly 2 δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ τα περιμένω να φτάσουν τη Τρίτη
Το ZFF δεν είναι σκληρό, απλά είναι εντελώς άκαμπτο. Η γνώμη μου είναι πως μπορεί να σε κουράσει στον ρυθμό για τον οποίο το θες.
Το Turbo είναι πολύ πιο μαλακό, ο δε ZoomX αφήνει τα πόδια πιο ξεκούραστα απ’ οτιδήποτε άλλο.
Στην περίπτωσή σου δεν θα το συζητούσα καν.
To εχω στα υποψιν Νικο το Σκετσερς τωρα που θα ξαναβγω στην αγορα σε λιγο καιρο, αλλα σχεδιαστικα δεν μου κολλαει καθολου.
Ναι οκ, αν ειναι εξαιρετικο σε αισθηση/αποδοση δεν σε νοιαζει το ντιζάιν.
Αλλα αυτο το σπιντ στο πλάι μου κανει για παπουτσι της, συμπαθεστατης κατα τα αλλα, Αγ. Βαρβαρας.
Γουστα ειναι αυτα βεβαια
@roukounas Όντως Ηλία, είναι πολύ κακόγουστο. Αν και στα άλλα χρώματα που βγαίνει, είναι κάπως πιο υποφερτό.
Κατά τ’ άλλα, η εμφάνιση είναι το μοναδικό πράγμα που υστερεί. 😉
@echetlos Απλά σε τσέκαρα-:) Βασικα δεν μπαίνω σε τέτοιες συζητήσεις γιατι είναι επικίνδυνες για τη τσέπη μου και ακούω και γκρίνιες από τη Σταυρουλα .Ξέχασες που με έκαψες στο 20αρι του Σδυα που ανέφερες την τιμή μπροστά στη σύζυγό;Γιατί νομίζεις την άφησα να με περάσει στον αγώνα;