Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

• Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη nikos_splash.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 526 έως 540 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Panos
    Συμμετέχων

Δηλώνω πολύ ευχαριστημένος από τα Nike React Odyssey που ακούγοντας και τις συμβουλές σας απέκτησα με μόνο φόβο για τη σόλα που δε μου φαίνεται πολύ ανθεκτική.
    Προχτές στο εκπτωτικό χωριό δοκίμασα τα Nike Zoom Fly Sp και έπαθα σοκ μετά από πάρα πολύ καιρό με παπούτσι.
    Απίστευτη αίσθηση λες και σε ωθούσε να τρέξεις μπροστά.
    Δυστυχώς δεν τα πήρα γιατί δεν είχε 46 νούμερο ενώ η τιμή ήταν μόνο 62 ευρώ.
    Τα Nike Ζoom Fly χωρίς το Sp έχουν την ίδια αίσθηση;
    Γενικά ποια είναι η γνώμη σας για το παπούτσι.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tiniakos Το Zoom Fly 1 και το SP έχουν ολόιδια σόλα Πάνο, μόνο το upper αλλάζει. Για τις διαφορές τους μπορεί να σου πει ο @aristidi.
    Υπάρχει και review.

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

τα εχω και τα δυο και προτιμω τα sp και μου αρεσουν παρα πολυ τοσο που πηρα 2 .σαυτην την τιμη που τα εχουν ειναι τσαμπα.το νουμερο προσεξε .το απλο το πηρα στο νουμερο μου το sp το ενα μισο νουμερο μεγαλυτερο και αυτο που θα τρεξω μαραθωνιο ενα νουμερο μεγαλυτερο

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

τα εχει στην ιδια τιμη και στην νικε στο μοσχατο .

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

τα εχει και στη νικε στο μοσχατο 67 ευρω λογικα πας για 11.5νουμερο

Panos
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ Βασίλη.
    Αν περνάει κανείς από Μοσχάτο και έχει 46 νούμερο μου το λέει να στείλω κάποιον να τα πάρει.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής
    notaSOL
    Συμμετέχων

!!!
    Μήπως το έβαλες σε λάθος θέμα?
    😀
    Την Κυριακή, όπως λέει, θα κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους του Λονδίνου. Το BBC ειχε εναν καραμητρο, product manager κάτι, τηςNike, που έλεγε ότι είναι σχεδιασμένο για αυτόν τον μαραθώνιο μιας και η βασική του διαφορά από τον προκάτοχό του ειναι το υλικό κατασκευής του upper που ειναι οπως το ονόμασε από vaporweave ένα υλικό που δεν κρατάει λέει νερό (και ιδρωτα!) Καθοτι λέει περιμένουν ότι ο καιρός θα είναι βροχερός!!!
    Κατα τα άλλα από 11αρι είναι 8αρι! (Κι αυτός είναι ένας λόγος να μην τα προτιμήσουμε! )
    Μα καλά ποιός τα σχεδιάζει?
    Θα δεις, αυτά θα μας χαλάσουν τον αγώνα… άκου βροχή!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@notasol Πλάκα πλάκα, ναι μεν τα κοροιδεύεις όλα αυτά αλλά τίποτα δεν σου ξεφεύγει.

notaSOL
    Συμμετέχων

… διαβάζω goRUN, για αυτό!!!

(…φήμες λένε, ότι φέτος θα χει τον νικητή, 2 λεπτά πριν κόψει το νήμα!)

Steven Tsok
    Συμμετέχων

@Echetlos Η νονά αποφάσισε…. NIKE EPIC REACT #2!!!!!! Μαζί με τα PEGASUS TURBO θα τραβήξουν όλο το ζόρι των χλμ από εδώ και μέχρι το Μαραθώνιο της Αθήνας…..

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μακράν το κορυφαίο value for money που μπορείς να βρεις!
    Review soon.

20190426_100222

petransfhp
    Συμμετέχων

Απο πού Νίκο ;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Παντού υπάρχουν, Πέτρο.

petransfhp
    Συμμετέχων

Από πού Νίκο;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 526 έως 540 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.