- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη
nikos_splash.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
27 Ιουνίου 2019 στις 01:44 #109298
Sotiris Diamantopoulos
Συμμετέχων@skull Γιώργο, ας πούμε ότι φοράς για πρώτη φορά το πιο ανάποδο παπούτσι που υπάρχει για το πόδι σου και το πάτημά σου. Ε το λογικό είναι μετά από λίγο να σε ενοχλήσει και κάπου εκεί σταματάς να το φοράς. Αν συνεχίζεις να το φοράς, δύο τινά μπορώ να φανταστώ ως πιθανές εξελίξεις.
1) Το πόδι σου και το σώμα σου προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα καλά.
2) Το πόδι σου και το σώμα σου δεν προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα στραβά.Παράδειγμα είναι τα Zoom Structure που είχα πάρει πέρσι. Για κάποιο λόγο το παπούτσι με χτυπούσε στην εξωτερική πλευρά, εκεί που γίνεται η πρώτη επαφή με το έδαφος. Έτρεχα δύο χιλιόμετρα και σταματούσα γιατί ένιωθα πόνο και κάψιμο σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Ε, μια φορά, δυό φορές, δεν το κυνήγησα περισσότερο, τώρα το παπούτσι το φοράω μόνο για να πάω στο σουπερμάρκετ. Αν ήθελα ντε και καλά να το κρατήσω για τρέξιμο, θα το φορούσα για 1 χιλιόμετρο τη φορά, μήπως και σιγά σιγά στρώσει εκεί η κατάσταση, ελπίζοντας ότι δεν θα έχω κανένα κάταγμα κόπωσης στο σημείο εκείνο, ούτε θα προκαλέσω κάποιον τραυματισμό σε άλλο σημείο, λόγω αντιστάθμισης κίνησης.
Αν, πάλι, φοράς το παπούτσι και δεν καταλαβαίνεις κάτι κακό σε κίνηση, αίσθηση μετά το τρέξιμο κλπ, τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
27 Ιουνίου 2019 στις 09:37 #109302Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΕντελώς under the radar μοντέλο, χωρίς πολλές πληροφορίες από την εταιρεία. Χαμηλή τιμή, επίσης.
Μάλλον Lunarlon αφρός και zoom μπροστά.
Αντικαταστάτης του Elite;27 Ιουνίου 2019 στις 13:07 #109304PanDex
ΣυμμετέχωνΝαι ότι είναι undercover είναι ελίτ…χαχαχα. Το πιο χιπστερ παπούτσι της Nike. Είναι και τα rival fly στα ίδια λεφτά και target group. Δεν τα ξεκαθαρίζει και αυτή η εταιρία.
27 Ιουνίου 2019 στις 13:37 #109306aRiSTiDiS
Συμμετέχων@echetlos μου ήρθε SMS για το Next%. Θα δούμε review σύντομα? Από θεωρητικής απόψεως, μιας και εκεί που πήγαν την τίμη…
27 Ιουνίου 2019 στις 13:43 #109308Nikos Pilikas
Συντονιστής@aristidi Και μένα μου ήρθε και για πρώτη φορά είχαμε, λογική-επιθυμία:1-0!
Βγαίνουν κι ένα σωρό ενδιαφέροντα μοντέλα όπου να ‘ναι…27 Ιουνίου 2019 στις 14:19 #109310stratus
ΣυμμετέχωνΔεν υπαρχει ενας υπευθυνος να μαπαναρει τον @echetlos Ολο παπουτσια ανεβαζει,τρεχω σαν ηλιθιος τα αγοραζω εγω,γκρινιαζει η συζυγος,την παω εκδρομες για να ηρεμησει και δε μας μενει φραγκο στην τσεπη.
27 Ιουνίου 2019 στις 21:42 #109314Nikos Pilikas
Συντονιστής@stratus Τι αγόρασες πάλι;
28 Ιουνίου 2019 στις 07:03 #10931828 Ιουνίου 2019 στις 10:08 #10932028 Ιουνίου 2019 στις 14:00 #109326nikos19
ΣυμμετέχωνΜας εχετε διμιουργησει εμμονη με τους πατους, στην παραλια ειχα παει χθες κι ολο πατους εβλεπα μπροστα μου.
28 Ιουνίου 2019 στις 14:36 #109330Nikos Pilikas
Συντονιστής30 Ιουνίου 2019 στις 14:43 #109376Sotiris Diamantopoulos
ΣυμμετέχωνΠιστή στο ραντεβού της με την ιστόρια και φέτος, η Adidas λανσάρει το νέο παπούτσι της για urban running, το Pulseboost HD.
https://www.adidas.gr/pulseboost-hd-shoes/F33909.htmlΚαταρχάς φαίνεται να έχει τόσο πολύ λάστιχο για outsole που πιθανολογώ ότι έχουν ξηλώσει τα πεζοδρόμια στις γερμανικές πόλεις και ο κόσμος τρέχει πλέον σε πέτρες και χαλάσματα. Μια άλλη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι το παπούτσι έρχεται στα 340g στα 42 2/3, δηλαδή κάπου στα 380g στο 45. Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα: ένας έρμος Γερμανός δεν βρέθηκε εκεί στο Herzogenaurach να πει “ρε μαλάκες, 380 γραμμάρια δεν ζύγιζε το παπούτσι που φόρεσα για το 10ήμερο hike στις Άλπεις, και ήταν και goretex!”…
Ίσως βέβαια, αυτός ο έρμος ο Γερμανός να είχε ξοδέψει ήδη το διαπραγματευτικό του κεφάλαιο όταν επέμεινε να μην πειράξουν (πολύ) το Boston Boost, κι έτσι έκαναν μια μικρή αλλαγή στο outsole και άφησαν τα υπόλοιπα λίγο πολύ ίδια. Φτάνοντας πλέον στα 4 χρόνια που το παπούτσι δεν αλλάζει ουσιαστικά (ας με διορθώσει ο @echetlos), από τη μια εκτιμάς το γεγονός ότι δεν το έχουν καταστρέψει κι αυτό, από την άλλη βλέπεις τις άλλες εταιρίες να έχουν κάνει άλματα στον τομέα αυτό κι έτσι ένα παπούτσι που πριν 3-4 χρόνια ήταν ό,τι καλύτερο έπαιζε στην κατηγορία των light trainers, πλέον φαίνεται υπερκοστολημένο (κάτω από 100Ε δεν το βρίσκεις) και αδιάφορο.
30 Ιουνίου 2019 στις 17:26 #109382Nikos Pilikas
Συντονιστής@sotiris_diamantopoulos Αρχές του 2014 κυκλοφόρησε το Boston 5, οπότε πέντε τα χρόνια που παραμένει χωρίς ουσιαστική αλλαγή η σόλα του μοντέλου.
Συμφωνώ, εξαιρετικό παπούτσι αλλά θες πια να δεις και κάτι διαφορετικό, πέραν των αλλαγών στο upper. Ιδίως τώρα που οι υπόλοιποι κάνουν παπάδες. Συν το ότι το βάρος του έχει πλέον μείνει πολύ πίσω από αυτό των άλλων performance. Αυτή είναι η λογική των adizero όμως…
Τον τελευταίο καιρό πάντως, απολαμβάνω πολύ περισσότερο τα Adios.Το Pulse, ε; Το είδα προχθές στο Intersport, θηρίο κανονικό! Θα πουλήσει καλά όμως.
30 Ιουνίου 2019 στις 18:58 #109384Sotiris Diamantopoulos
ΣυμμετέχωνΝίκο @echetlos τα Adios τα έχω φοβηθεί γιατί έχω την εντύπωση ότι απευθύνονται σε κάπως πιο lightweight δρομείς σε σχέση με τα κιλά μου. Μου φαίνονται κάπως λίγα τα χιλιοστά μπροστά. Διαπίστωσες κάτι αντίστοιχο;
Το Pulse θα πουλήσει, εδώ πούλησαν άλλα απαράδεκτα παπούτσια που τα κοστολογούσαν στα 170-180 ευρώ. Δεν αποκλείω βέβαια, το ενδεχόμενο να μην πουλήσει, ακριβώς επειδή δεν κοστίζει 170Ε.
30 Ιουνίου 2019 στις 20:33 #109386Nikos Pilikas
Συντονιστής@sotiris_diamantopoulos Κι όμως, Σωτήρη.. Περιέργως, τα Adios μού φαίνονται μια ιδέα πιο μαλακά από τα Boston μπροστά. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, ίσως επειδή το EVA ξεκινάει πιο μπροστά. Σε σχέση με τα Streak π.χ, είναι αρκετά πιο ξεκούραστο.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.