Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 646 έως 660 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    mashine
    Συμμετέχων

@sotiris_diamantopoulos Μια χαρά προπονητικό είναι το adios, άνετα το φοράς στο 430 ενώ το streak για ρυθμούς >310 κουράζει.
    BTW έχω φτάσει σχεδόν 400 χλμ με το streak μετά την επισκευή του upper με κόλλα και δείχνει ότι θα μείνει έτσι μέχρι τέλους.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Πάνο @mashine, προσθέτω ένα λεπτό ανά χιλιόμετρο στα paces που αναφέρεις, γιατί για ρυθμούς > 310 πρώτα θα έχει κουραστεί ο εγκέφαλός μου, μετά οι μηροί μου, μετά τα hamstrings, μετά οι γάμπες, και στο τέλος τα πέλματά μου από το Streak :). Γενικά σε μένα, με έχουν καλύψει απόλυτα σε διαλειμματικές (300-330) και αγώνες από 5k μέχρι 15k (355-405).

Όσο για την κατασκευή, όντως αν ενισχύσει κανείς εκείνο το σημείο, το υπόλοιπο παπούτσι δεν έχει λόγο να χαλάσει.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@weatherman Παρόλο που σαν αίσθηση έμοιαζε ελαφρύτερο, το Everun ήταν πλέον βαρύ σε σχέση με τους νέους αφρούς που έχουν κυκλοφορήσει.
    Οπότε κάτι έπρεπε να κάνουν. Πάει και το Isofit…

Η επόμενη έκδοση αλλάζει πολλά, αλλάζει ξανά και η αρίθμηση(Triumph 17).
    https://www.youtube.com/results?search_query=saucony+triumph+17
    Μοιάζει λίγο με μοντέλο της Brooks;

Skargas
    Συμμετέχων

https://www.hokaeshop.com/ Καλημέρα!!! Γνωρίζει κανείς, κάτι…!!! Με απάτη μου μοιάζει!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@skargas Απάτη όχι απαραίτητα αλλά μαιμούδες σίγουρα.
    Πέραν των τιμών, όταν βλέπεις να μην υπάρχει το Paypal ως επιλογή τρόπου πληρωμής, κάτι βρωμάει.
    Επίσης, αν δεις το sizing, τα νούμερα είναι ολόκληρα και μισά, ενώ της Hoka ανά 2/3. 😉

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Νικο καλησπερα

Εχεις αποψη η εχεις τεσταρει το SAUCONY
    COHESION 12 ?

Το βρίσκω σε τιμια τιμηη στα Interspot

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Όχι Γιώργο, δεν το ξέρω καν, παρά μόνο ότι είναι entry level μοντέλο.
    Πάντως, νομίζω ότι είδα τα Reebok Forever στα 50€ στο Intersport.

Skargas
    Συμμετέχων

@Echetlos Σε αρκετά καταστήματα, τα Reebok Forever είναι στα 50€! (Η προσφορά είναι, για 2-3 χρώματα μόνο!) Τα δικά μου τα πήρα σε κοραλί, και έκανα μαζί τους, το πρώτο 10άρι! Πρώτη εντύπωση…Για ‘μένα ισχύει, αν κάποιο παπούτσι, μου αφήνει στο τρέξιμο την αίσθηση, ότι δεν φοράω παπούτσι, τότε είναι καλό…..!!! ( Την ίδια αίσθηση είχα, και με τα elite 9 και 10, που είχα πριν!!) Μένει να τα δοκιμάσω και σε long run!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Ναι και στα zakcret τόσο.. Και έχει και στην ίδια τιμή under armour θα πάω αύριο να δοκιμάσω τα

Reebok Sport FOREVER FLOATRIDE EN CN7756 Ρουά

Έχει και σε SKECHERS προσφορά

kostas
    Συμμετέχων

καλημερα και καλως ηρθα παιδια! σας διαβαζω καιρο και πηρα την αποφαση να μπω στην παρεα εδω πλεον.
    ξεκινω λοιπον με μια ερωτηση για ενα διλημμα.
    ειδα και εγω τα floatride στα 50 ευρω και η αληθεια ειναι οτι ψηθηκα να τα παρω, παντα εχω και στο πισω μερος του μυαλου μου να δοκιμασω/παρω σε καποια φαση τα zoomfly flyknit, για τον κλασικο, δεν ξερω γτ μου εχουν κατσει. προπονητικα δουλευω με τα pegasus κατι free για μικρες προπονησεις και τα elite που κανω και καναν αγωνα με αυτα.
    η ερωτηση λοιπον ειναι παιρνω τα floatride και κανω κλασικο με τα elite η παιρνω τα zff και τα elite τα κραταω πλεον σαν προπονητικα?
    να τονισω οτι ο στοχος στον κλασικο θα ειναι λογικα γυρω στο 3.45, σημαντικη παραμετρος για το αν μου χρειαζονται τα zoom ff ισως.

mashine
    Συμμετέχων

@kostass
    Παίρνεις τα ΖFF sta 80euro από το site της nike και τρέχεις με τα elite.
    Και 245 κάνεις με τα ZFF .

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kostass Καλωσήρθες, Κώστα!
    Μου αρέσει περισότερο το ZF αλλά το Reebok κάνει για περισσότερα πράγματα. Το Nike θέλει ν’ ανοίξεις λίγο, δεν έχει ροπή χαμηλά. 😛
    Όσον αφορά τον αγώνα, επιλέγεις αυτό που θα δεις από τις προπονήσεις ότι κάθεται καλύτερα στο πόδι σου. Έτσι κι αλλιώς, εξαιρετικές σόλες έχουν και τα δύο.

kostas
    Συμμετέχων

thanks @mashine και @Echetlos
    ναι αυτο προσπαθω να ζυγισω και εγω, οτι απο την μια το reebok ειναι πιο πασπαρτου οποτε παιρνοντας το παω με τα elite μαλλον για τον αγωνα και απο την αλλη το zff ειναι καλυτερο (αρα παω με το elite για γρηγορες προπονησεις) αλλα ισως ειμαι εγω αργος για το παπουτσι αυτο! 😛

Skargas
    Συμμετέχων

@kostass Με το elite 9 και το 10 έχω τρέξει συνολικά, 2 Μαραθωνίους και 5 ημιμαραθωνίους! 1200χλμ στο πρώτο και 800 στο δεύτερο μέχρι τώρα!! Προσωπικά, καθώς είχα και πρόβλημα με τα μετατάρσια, με βοήθησαν πολύ! Δύσκολα θα τα άλλαζα! Με τα floatride, έχω μόνο 25 χλμ., και η αίσθηση που έχω μέχρι τώρα, είναι ίδια με του elite…! Περιμένω να γράψει το κοντέρ, αρκετά χλμ. και κυρίως, να κάνω και κάποιο Λονγκ, για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα!!!

petransfhp
    Συμμετέχων

Θα έχουμε ριβιου από next%?
    Τι διαφορές έχει από το vaporfly?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 646 έως 660 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.