Καλημέρα στη παρέα 🙂
Χθες πήγα από το cosmos sport. Είδα και πρόβαρα τα turbo 2 και fly 3 της Nike καθώς και το νέο Beacon της NB. Το Beacon σαν εφαρμογή με ενθουσίασε, επίσης είναι ωραιότερο και πιο μαζεμένο από όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Το turbo 2 επίσης μου άφησε καλές εντυπώσεις, σαν εφαρμογή πολύ καλύτερο από το turbo 1. Το fly 3 με απογοήτευσε, ίσως επειδή είμαι επηρεασμένος από το zff 2 που έχω κάνει 450 χίλ. και με έχει βολέψει αρκετά και περίμενα κάτι πολύ καλό.
Τον Σεπτέμβριο λέω να προβώ σε αγορά ενός εκ των δύο δηλαδή του turbo 2 ή του Beacon 2 και θα ήθελα την γνώμη σας.
Το βάρος μου είναι 70 κιλά, τα εβδομαδιαία χιλιόμετρα είναι 50-60. Ο ρυθμός μου είναι max γύρω στα 5’/χίλ. Δεν κάνω ταχύτητες, ούτε μεγάλα long runs.
Θα έπερνα το Beacon με κλειστά μάτια όμως ο προβληματισμός μου είναι γιατί έχουν ξεκινήσει κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο που είχα κάνει εγχείρηση μηνίσκου το 2011 οι οποίες δεν ξέρω που θα βγουν. Γιαυτό βάζω στην εξίσωση και το turbo 2 μιας και πιστεύω ότι θα έχει καλύτερη απορρόφηση κραδασμών χωρίς να στερείται ενέργειας. Τι λέτε;