Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 856 έως 870 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    harris_vak
    Συμμετέχων

Προερχόμενος απο mizuno rider 22 ,τα οποία εκτιμώ πάρα πολύ, έτρεξα στον Κλασικό με nike flyknit.Στις προπονήσεις θεωρούσα ότι δεν είχαν καθόλου καλή στήριξη και ήθελα κάτι πιο σταθερό.Ωστόσο ο μαραθώνιος βγήκε τέλεια με ξεκούραστα πόδια,χωρίς ίχνος φουσκάλας. Τώρα για τον ανοιξιάτικο μαραθώνιο είμαι ανάμεσα σε Pegasus 35 Turbo και Vomero 14. Τι προτείνετε;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@zeelias Vaporfly 4%. Με λίγο ψάξιμο στο ebay θα το βρεις γύρω στα 160€.

tse89
    Συμμετέχων

Εγώ ψήνομαι για nb 1400 v 6 έτσι γιατί είναι μαύρο όλο και μ αρέσει!!
    Θα το παρω για 10ρια άντε και ήμι!!
    Πέρα απο το site της nb που το χει κανένα 120ρι πού αλλού μπορώ να το βρω;;ξερετε τπτ;; Κανένα αλλο site?ελληνικό καλύτερα

StefanosM (papako)
    Συμμετέχων

Αν περιμένεις τις εκπτώσεις θα το βρεις κάτω από 100

PanDex
    Συμμετέχων

Τα boston 8 τα παίρνουμε μισό πάνω; (φοράω 44 παω σε 44 2/3 δλδ?) ,το πήρα απόφαση για αγωνιστικό να το πάρω…
    Κανα καλό trainer έχουμε; Η να πάω πάλι σε peg; Τα reebok άριστο πάτημα, αθάνατα φαίνονται (είμαι στα 600χλμ και δεν έχουν ούτε φθορά ουτέ δείγμα μείωσης απόδοσης) , αλλά δεν σταμάτησαν να με χτυπάνε στον αχίλλειο, ο αχίλλειος τους τρύπησε και με ενοχλούν στον αστράγαλο.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

@panosdimi Πάνο, στην έκθεση του Μαραθωνίου που τα δοκίμασα στο νούμερο που έχω και τα Boston 6, μου φάνηκαν ένα κλικ πιο μεγάλα (και πιο φαρδιά – ή λιγότερο ενοχλητικά – στο midfoot) από τα 6. Οπότε ενώ θα ανέβαινα μισό νούμερο στο 6άρι, μάλλον θα πήγαινα για το κανονικό μου στο 8άρι. Δεν θυμάμαι τι έχει κάνει ο Στέλιος @steliosg με τα δικά του.

PanDex
    Συμμετέχων

@sotiris_diamantopoulos τα δοκίμασα στην έκθεση σε 44 2/3 και είχαν ένα δάχτυλο αέρα μπροστά, σε 44 δεν τα είχε να τα δω. Με φάρδος δεν έχω θέμα, το πόδι μου είναι στενό.

mashine
    Συμμετέχων

Adidas pureboost για κάθε μέρα και Nike Vaporfly για τον αγώνα.Τα άλλα είναι για να παίζουμε.By the way @sotiris_diamantopoulos το streak6 με 450χλμ διαλειμματικών καλά κρατεί.Τα φοράω στο χώμα για να μην με σφίγγουν τόσο.Τελικά σε αυτό το παπούτσι το μόνο θέμα στο upper δεν είναι!Παραπλάνηση της εταιρείας!

PanDex
    Συμμετέχων

@mashine Πάνο δεν μπορώ με τα άκαμπτα καθόλου πρώτα πονάει όλη μου η πατούσα και μετά αρχίζει και καίγεται. Λες να μην είχα ακολουθήσει αυτή τη λύση και εγώ; Τα pureboost για προπονητικά;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panosdimi Εγώ δεν θα ανέβαινα νούμερο στο Boston. ιδίως στο 8. Πόσω μάλλον αν δεν έχεις και θέμα φάρδους.
    Δες πάντως και το Rebel, είτε ως racer είτε ως και trainer.

Στέλιος
    Συμμετέχων

Ειχα δοκιμασει σε καταστημα τα boston7, στο ιδιο νουμερο με τα peg35 που εχω και τα βρηκα σαφως πολυ πιο στενα/αβολα μπροστα. Τερματισμενο,δηαλαδη το μεγαλο δαχτυλο. Ουτε χιλιοστο περιθωριο. Το πλατος δεν με ενοχλουσε γιατι εχω λεπτη πατουσα.

Σε boston8 αγορασα το αμεσως επομενο νουμερο (μισο επανω) και η αισθηση ειναι οπως και στο peg35. Περιπου 1 δαχτυλο περιθωριο.Δεν μου φαινεται να υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ του boston7 και του boston8 στο μεγεθος(στο μακρος). Το 8 σαφως πιο ανετο(φαρδυ μπροστα) απο το 7.
    Επισης, αυτο που καταλαβα ειναι οτι η καμαρα στο 8, δεν βρισκεται στον αερα οπως στο 7 και ακουμπαει κατω ολο το πελμα. Δεν ξερω εαν ειναι ιδεα μου, αλλα νομιζω οτι και ο @sotiris_diamantopoulos Σωτηρης μου ειπε το ιδιο πραγμα.

Να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος με τα boston. Σκληρο παπουτσι, αλλα στα γρηγορα ειναι απολαυση (4:00) ! Στα αργα(6:00) με κουραζει. Στα γρηγορα ειναι πολυ πιο σταθερο και ελεγχεται πιο ευκολα, χωρις να βουλιαζει πολυ το ποδι μπροστα (ειμαι mid to forefoot striker)

Οποτε το εναλλασω με τα peg35 αναλογως το πλανο.

mashine
    Συμμετέχων

@panosdimi Ναι απίστευτο αλλά δουλεύουν εξαιρετικά μετά από 200-300χλμ στρώσιμο. Βγάζουν άνετα 2000χλμ σε χώμα στίβο άσφαλτο όπου τα πάς και με κόστος 50 ευρώ σε προσφορά!

PanDex
    Συμμετέχων

Έχω μπερδευτεί, θα τα πάρω απο το site της adidas, έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι αν είναι πάρω δυο ζευγάρια και να επιστρέψω αυτο που δεν μου κάνει…χαχα.. @echetlos Νίκο τα είδα στην έκθεση, παράξενα μου φάνηκαν αλλά ακούω τα καλύτερα, επίσης πολύ καλή εντύπωση μου εκαναν απο ΝΒ τα 1500v6. Ψάχνω αντικαταστάτη των elite 10 και ο πήχης είναι πολύ ψηλά.

mashine
    Συμμετέχων

@panosdimi Το sizing είναι περίεργο στην pureboost σειρά πας μισό ή και 1 κάτω ανάλογα το μοντέλο.Τα παίρνεις από το site τώρα που θα κάνουν εκποίηση και παραλαμβάνεις από Ερμού.Δοκιμάζεις και κράτας αυτό που θέλεις και πληρώνεις το 1 μόνο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Mashine για ποιο παπουτσι λες με 50 ευρω?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 856 έως 870 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.