Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

• Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη nikos_splash.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 991 έως 1,005 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Review sooooooon!

20200124_123514

Periklis
    Συμμετέχων

Hoka Rincon (?) …

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ακριβώς.

Hoka Rincon (?) …

Periklis
    Συμμετέχων

Έχει κανείς άποψη/εμπειρία για τα εξής μοντέλα;
    -Ascics GLiDERiDE
    -NB 1080v10
    -HOKA Arahi
    -HOKA Bondi 6
    -ΗΟΚΑ Carbon X

Επίσης παρατηρώ ότι όλα έχουν πλατυ πάτο τύπου vaporfly next.

389 PAP
    Συμμετέχων

Aν φοράμε σε nike 45,us11,29cm το ASICS GLIDERIDE τι νούμερο αγοράζουμε?Γιατι σε ASICS 29cm ειναι το 46 us11,5………

Fotis Tasoulis
    Συμμετέχων

Πρωτο τρεξιμο χθες με τα Nike epic react flyknit 2.
    Οταν τα φοραω νιωθω σαν να με χτυπαει πισω στην φτερνα. Ειναι αρκετα σκληρο το κομματι που ειναι η ” θηλεια” που βοηθαει οταν τα βαζεις. Το θεμα ειναι οτι ολη αυτη η “ενοχληση” και ισως και το λιγο σφιχτο αγκαλιασμα εξαφανιζονται μετα απο λιγο. Σαν να μν υπηρξαν ποτε!

Το πατημα του για τα ηδη κουρασμενα μου ποδια ειναι ξεκουραστο. Μαλακο οσο πρεπει.

Αρχισα να τρεχω εδω και 40 μερες περιπου με ultraboost 4.0 και pegasus 34. Δν ειχα ασχοληθει με το τρεξιμο ποτε. Ενω ειχα 5χλμ στα 32.10 χθες εκανα 30.14 και μετα απο καραντινα μιας εβδομαδας λογω γριπης.

Το θεμα ειναι οτι τα πελματα μου δν ποναγαν καθολου.

Dkoukou
    Συμμετέχων

Βρε καλώς τα!!!
    Τα Alphafly πρώτη μούρη στο site της Nike!!!

@echetlos
    Νίκο, ακόμα δεν ετοίμασες το review;

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 10 μήνες πριν από Dkoukou.
    389 PAP
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής. Σε 1 εβδομάδα θα τρέξω ένα 10άρι εδώ στην Κρήτη όπου η μισή διαδρομή είναι χωμάτινη. Τρέχω με saucony triumph iso 5 (στρωμένα) και πριν από λίγες μέρες αγόρασα τα reebok floatride energy (έχω τρέξει περίπου 15χλμ). Δεν ξέρω με ποιο να τρέξω λαμβάνοντας υπόψη τα λίγα χλμ του reebok και ότι ίσως δεν ανταποκριθούν καλά στο χώμα. Εγώ θα ήθελα να τρέξω με αυτά για λίγο καλύτερο χρόνο (5,30 περίπου το χλμ).
    Ευχαριστώ.

PanDex
    Συμμετέχων

Δεν είμαι παράδειγμα αλλά έχω τρέξει 2 φορες βουνό με τα reebok. Στρώσιμο έτσι και αλλιώς τα reebok δεν θέλουν.

@chrisgia
    Συμμετέχων

Και γώ 2 φορές με τα Reebok ένα 5αρι και ένα 10αρι( μισή χωμάτινη μισή ασφαλτινη). Είχα 25 χλμ περίπου όταν έτρεξα στους αγώνες. Καλό κράτημα από την εξωσολα και πολύ καλή απορρόφηση κραδασμών από τη σόλα δεν ένιωθα τις πέτρες η αλλά εμπόδια.

tse89
    Συμμετέχων

Κάποιος που να χαι χρησημοποιήσει το carbon x!??? Να πει μια γνώμη για το παπούτσι;!;

389 PAP
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ παιδιά….

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ίδια σόλα με το απλό αλλά άλλο upper για πιο σίγουρο κράτημα, λογικά.
    Έχω το 19. Καμμία σχέση με τα παλιά UB, πολύ πιο σταθερό, παρά το περισσότερο Boost.
    Μια χαρά παπούτσι είναι αλλά αποκλειστικά για αργές προπονήσεις. Βαρύ στα χαρτιά, ακόμη βαρύτερο στον δρόμο.

ULTRABOOST PB…ξέρουμε τίποτα για αυτό; –> https://www.youtube.com/watch?v=vo2A_GC4X8s

Periklis
    Συμμετέχων

κατάλαβα, δείχνει και ελαφρύτερο λιγάκι νομίζω…αλλά σίγουρα ότι το 19 από τα προηγούμενα είναι σταθερότερο το λένε όλοι αρα τυχαίο δεν είναι.
    Παιζει να έχουμε review κάποια στιγμή για το Boston 8 το οποίο σίγουρα έχει αλλαγές από τα 6 και 7. Το θέμα ειναι για καλό η για κακο οι αλλαγές αυτές; ; ; Σίγουρα βαρύτερο κιολας!

Periklis
    Συμμετέχων

Εχουμε μια απορία με ένα φίλο σχετικά με τα Boston 8. Σε κάποια μοντέλα γράφει “lightstrike”. Εχουν κάποια διαφoρά στα υλικά η κάτι αλλο; Η μόνο στις εξωτερικές λεπτομέρειες; Ενώ και στο site της adidas εμφανίζει ως διαφορετικό παπούτσι το Boston 8 σε τρεις χρωματισμούς η κάθε εκδοση.

https://www.adidas.gr/adizero-boston-8-shoes/G28860.html?forceSelSize=42 <—Α εκδοση
    https://www.adidas.gr/adizero-boston-8-shoes/EG7893.html?forceSelSize=42 <—Β έκδοση

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 991 έως 1,005 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.