- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη nikos_splash.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
22 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:08 #116515PanDexΣυμμετέχων
@periklis1987 το ίδιο παπούτσι είναι απλά είναι χρώματα άνοιξη 20. Άνετο παπούτσι γρήγορο, έχει ένα βάρος αλλά τρέχει καλά. Θέλει αρκετά χλμ στρώσιμο.
22 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:34 #116516DkoukouΣυμμετέχων@periklis1987 , @panosdimi
Όχι, δεν είναι το ίδιο παπούτσι.
Το Boston 8 μοντέλο του 2020 εχει μεσοσολα απο συνδυασμο Boost και Lightstrike, οπως το νεο Adios 5.
Θεωρητικά αυτό το υλικό (που προέρχεται από τη μπασκετική σειρά παπουτσιών της Adidas) ειναι πιο ελαφρυ, πιο “bouncy” και με ταχυτερη επαναφορα σε συγκριση με το Boost.
Απ’οτι φαίνεται η Adidas απομακρυνεται σιγα-σιγα απο τη λογικη καθολικης χρησης του Boost ακομα και στα performance/racing μοντελα της.23 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:46 #116517PeriklisΣυμμετέχων@Dkoukou Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν ήξερα για την “lightstrike” τεχνολογία. Κι όπως λες, αφού είναι πιο ελαφρύ και ταχύτερο σε επαναφορά, άρα να θεωρήσουμε ότι το μοντέλο του 20′ είναι ανώτερο κατά κάποιον τρόπο. Οπότε ανώτερο σίγουρα και από τα boston 7 σωστά;
@panosdimi με τα Boston7 αυτό που φοβόμουν ήταν ότι σαν σχετικά σκληρό παπούτσι θα με κουραζε αλλά είναι τόσο ελαφρύ το boston7 που πραγματικά βγάζω 20Κ και δεν καταλαβαίνω τίποτα! Είναι φοβερά. Αλλά θα τιμήσω σύντομα και τα 8άρια ευελπιστώντας να παρατηρήσω ευχάριστες βελτιώσεις που θα το κάνουν ακόμη πιο ευχάριστη την εμπειρία στο τρέξιμο. Ειπες ομως οτι ειναι βαρύ παπουτσι το boston 8; Η γενικά θεωρεις τα boston βαριά; Με το Boston 7 είναι σα να τρέχω με πουπουλα! Βέβαια αυτό που είπες ότι “θελει στρώσιμο” το παρατήρησα! Εκτός κι αν ήταν απλά θέμα να συνηθίσω το παπουτσι στο πόδι μου. Διότι μετά από κάποια τρεξίματα το ένιωθα ακόμη πιο άνετο στο πάτημα. Πάντως βαριά δε τα λες σίγουρα!
Εδώ σε σχέση με το Pegasus turbo 2 που είναι πιο ελαφρύ ακόμη, οι διαφορές στην αισθηση βάρους ειναι ελάχιστες εως μηδαμινές. Απλά το turbo ειναι πιο μαλακό και ακόμη πιο ευχάριστο στους κραδασμούς.23 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:00 #116518PanDexΣυμμετέχων@periklis1987 είναι βαρύ για την κατηγορία του. Γενικά ελαφρύ παπούτσι είναι, χαρά ρολάρει. Και για την κατηγορία του σίγουρα έχει τεράστιο mileage.
23 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:07 #116519Nikos PilikasΣυντονιστήςΟύτε εγώ το είχα προσέξει αυτό με τον Lightstrike στους νέους χρωματισμούς.
Προφανώς αντικετέστησαν το τμήμα μπροστά και το χείλος από EVA με το νέο υλικό (BTW, δεν λένε πουθενά τι ακριβώς είναι). Θεωρητικά ελάχιστη διαφορά θα έχει.24 Φεβρουαρίου 2020 στις 14:02 #116525PeriklisΣυμμετέχων@echetlos και εγώ ετσι νομίζω. Πιθανόν να έχει ελάχιστη διαφορά γιατί πρόκειται για το ίδιο μοντέλο. Κρατάω όμως μια επιφύλαξη για το αντίθετο, καθώς αν δείτε τώρα αυτή τη βδομάδα κυκλοφορούν 2 νέα μοντέλα της adidas: το SL20 και το Adizero RC 2, τα οποία ειναι εξ’ολοκληρου LIGHTSTRIKE τεχνολογίας. Επομένως, μήπως αυτό το ligtstrike έχει τα καλά του και κάνει τη διάφορά σε σχέση με το EVA η ακομα και εναντι του boost ?
Τι είναι αυτό το lightstrike άραγε…Mήπως κάτι ανάλογο του ZoomX ; ; ; OEO….αργά η γρήγορα θα τα μάθουμε όλα! Η βιομηχανία των παπουτσιών τρέχει πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε!!!
24 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:00 #116526Nikos PilikasΣυντονιστήςΛογικά o Lightstrike είναι “ταπεινός” EVA, διαφορετικά θα το τόνιζαν. Οπότε η Adidas προσφέρει performance μοντέλα με χαμηλότερο βάρος από εκείνα με Boost. Θεωρώ ότι κάτι νέο θα έχει στα σκαριά (έχει μείνει πολύ πίσω πλέον) και μέχρι τότε διασκεδάζει κάπως τις εντυπώσεις.
Το Lightstrike είναι ανάλογο του ZoomX όσο ο @kalogeridis του Kipchoge.
24 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:34 #116527aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΤο Lightstrike είναι ανάλογο του ZoomX όσο ο @kalogeridis του Kipchoge.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτό πάντως είναι Bulling!!!!
@echetlos διάβασα το κείμενο για τα Top 10 παπούτσια. Adidas UltraBoost 20? Really?24 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:46 #116528Nikos PilikasΣυντονιστήςΑνωτέρα βία, Αριστείδη… 😉 🙁 Μόνο σε αυτό όμως.
Αν εξαιρέσεις το βάρος πάντως, είναι καλό παπούτσι για αργά τρεξίματα. Ξέχνα τα παλιά UBs.διάβασα το κείμενο για τα Top 10 παπούτσια. Adidas UltraBoost 20? Really?
24 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:03 #116530KalogeridisΣυμμετέχωνΜη με πυροβολατε ρε …. Ο γκαντεμοσαυρος με γλωσσοφαγε και δε σηκώνω κεφάλι…
24 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:27 #116532PeriklisΣυμμετέχωνΜΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ!!!! χαχαχαχαχα ΤΟ LIGHTSTRIKE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ZoomX !!! To δοκίμασα και όχι, απλά ειναι καλύτερο από EVA. Moνο αυτό!!! χχαχαχαχα
Εβαλα (δεν ετρεξα εννοείται, απλά δοκίμασα) σε κατάστημα το SL20 . Aνετο και ελαφρύ πολύ αλλα το Βoston 8 ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ!!! Φοβερό! Και το νιώθω καλύτερο του boston 7 με πολύ καλή ποιότητα υλικών, ξεκάθαρα πιο “ανθεκτικό” από το 7.
Επίσης, ειχαν και το UB20 Personal Best. Πιο “sport” και αναπνέει καλύτερα το πόδι. Φοβερό σε σχέδιο, πιο ωραίο από τις πρώτες εκδόσεις αλλά βαρύ κι ασήκωτο σαν ολα τα ultraboost για αυτό…μακριά κι αγαπημένοι!
Νομίζω έχω κατασταλάξει στα 2 παπουτσάκια που θα εμπιστευτώ για τον επόμενο 1,5 χρόνο. TURBO 2 PEGASUS και Boston 8
25 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:05 #116547nightmareΣυμμετέχων@Echeltos
καλημερα!μηπως μπορεις να με βοηθησεις με την παρακατω “απορια” μου?? 🙂
λοιπον, αν θυμασαι συζηταγαμε τις προαλλες για το nb 1400v6, το οποιο τελικα το αγορασα.
το 1400v6 ειναι 188γρ ενω το Boston 8 ειναι 237γρ (και τα δυο σε μεγεθος 42).γιατι ομως νιωθω το Boston πιο ελαφρυ και πιο γρηγορο?
εχω μπερδευτει πιο παπουτσι να φυλαξω για αγωνες, λογω οτι το ενα στα χαρτια ειναι πιο ελαφρυ αλλα το αλλο στο ποδι.
Προσπαθω να καταλαβω που οφειλεται αυτο το feeling για να καταληξω τι μου ταιριαζει καλυτερα για μελλοντικες αγορες.ps. η continental σολα, κατα τη γνωμη μου, ειναι απιθανη, τρομερο κρατημα χωρις μεγαλη φθορα.
25 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:30 #116553aroulioΣυμμετέχωνεγώ πάντως τσίμπησα άλλο ένα πορτοκαλί boston 8 στα 56€
25 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:57 #116555Nikos PilikasΣυντονιστής@nightmare Το Boston, όπως και το Adios, ναι μεν είναι αρκετά βαριά για την κατηγορία τους (λόγω Boost) αλλά είναι τόσο “καλοζυγισμένα” που το κρύβουν. Συν την κολλητή εφαρμογή στο πόδι που αφαιρεί κι άλλο από τον όγκο τους.
Βρίσκω πιο γρήγορο παπούτσι το 1400 με μικρή διαφορά αλλά πιο ξεκούραστο το Boston, ιδίως αν πατάς πίσω. Θεωρώ ότι είναι win win περίπτωση, όποιο κι αν διαλέξεις.το 1400v6 ειναι 188γρ ενω το Boston 8 ειναι 237γρ (και τα δυο σε μεγεθος 42). Γιατι ομως νιωθω το Boston πιο ελαφρυ και πιο γρηγορο? Έχω μπερδευτει πιο παπουτσι να φυλαξω για αγωνες, λογω οτι το ενα στα χαρτια ειναι πιο ελαφρυ αλλα το αλλο στο ποδι.
Προσπαθω να καταλαβω που οφειλεται αυτο το feeling για να καταληξω τι μου ταιριαζει καλυτερα για μελλοντικες αγορες.ps. η continental σολα, κατα τη γνωμη μου, ειναι απιθανη, τρομερο κρατημα χωρις μεγαλη φθορα.
25 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:52 #116563PeriklisΣυμμετέχων@nightmare, αυτό το νιώθω και εγώ με το Turbo ΙΙ της nike. Ενώ ειναι 200κατι γραμμάρια, το boston 7 (240γρ) το νιώθω σα να ειναι ελαφρύ το ιδιο η και περισσότερο! Εχω τρέξει ομως και τα δύο σε 20Κ και το ΖοοmX του turbo II είναι άλλο επίπεδο. Δεν ξέρω αν το Boston 8 είναι καλύτερο ομως από το 7. Σε μια πρώτη ματιά, ετσι οπως το έβαλα και το δοκίμασα στο κατάστημα, μοιάζει πιο μαλακό από το 7άρι και πιο άνετο.
@Aroulio Καλοφόρετα με πολλά και γεμάτα υγεία χλμ στο κοντέρ τους!!!Εμένα το boston 8 (το πορτοκαλί με λευκό στη φτέρνα), που είδα από κοντά μου έκανε κλικ γερό! Μάλλον με κόβω να το χτυπάω κι εγώ και έχει σε κάποια καταστήματα δυνατότητα άτοκων δόσεων. Πάντα μέσω σκρουτζ στα 118-120ε.
Εσύ με 56ε βρήκες τη προσφοράς στο Adidas online μαζί με extra 20% κωδικό ?Το review για το boston 8 να είμαι ειλικρινής το περιμένω πως και πως!
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 8 μήνες πριν από Periklis.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.