- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη nikos_splash.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
29 Αυγούστου 2018 στις 17:21 #98086Γιώργος ΚΣυμμετέχων
Παιδιά, να ρωτήσω για την άποψή σας σχετικά με τα adidas PureBoost. Τα θέλω για all round παπούτσι, δηλαδή και χαλαρά και tempo και interval. Τα είδα μόνο σε εικόνα και δεν μπορώ να τα δοκιμάσω
29 Αυγούστου 2018 στις 21:38 #98102Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχωνΓεια σου Γιώργο,
Χωρίς να τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχοντας διαβάσει και δει αρκετά reviews, εκτιμώ ότι τα Pureboost (απλά και DPR, δεν έχω δει το καινούριο Go) θα μπορούσαν να σε καλύψουν μόνο για το χαλαρό κομμάτι, καθώς έχεις μόνο την boost σόλα κάτω από το πόδι σου και ούτε κάποιο eva πάνω ή γύρω από αυτή, ούτε το torsion system στην εξώσολα. Έτσι το παπούτσι είναι αρκετά μαλακό και πιθανόν ασταθές. Για τη δουλειά που θέλεις, είναι πιθανόν να σε καλύπτουν τα Boston Boost. Αν είσαι κοντά στο 44.5 νούμερο, μπορώ να σου δώσω τα δικά μου για δοκιμή.29 Αυγούστου 2018 στις 21:43 #98104Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχωνΒασικά αναδιατυπώνω την απάντησή μου. Μάλλον μπορείς να τρέξεις ό,τι θέλεις με όποιο παπούτσι θέλεις, άρα και full effort sprints με το Pureboost. Απλά ίσως σε βολέψουν περισσότερο τα Boston Boost 🙂
29 Αυγούστου 2018 στις 22:06 #98106Nikos PilikasΣυντονιστήςΣυμφωνώ απολύτως με αυτά που γράφει ο Σωτήρης.
Εν τούτοις, ο σκληροπυρηνικός @mashine τρέχει με τα DPR και υποστηρίζει ότι πάνε μια χαρά.
Πιθανώς επειδή το boost δεν είναι σε μεγάλη ποσότητα.30 Αυγούστου 2018 στις 11:37 #98144mashineΣυμμετέχωνΕτσι νομίζω!Μέχρι 4-350 σε συνεχόμενο είναι οκ.Για πιο γρήγορους ρυθμούς το boston.Στα χαλαρά 410-430 το DPR έχει προβάδισμα.Τώρα για μονόστροφα ε μια στροφή είναι ότι και να φοράς δεν έχει σημασία!Το DPR είναι Trainer-racer ενώ το Boston racer κατηγορία.
2 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:42 #98250Nikos PilikasΣυντονιστής11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 23:36 #98574Nikos PilikasΣυντονιστής@chriskapsio Τώρα δεν ξέρω και τι ακριβώς ψάχνεις αλλά θα πρότεινα Turbo.
Επομένως εφόσον μου λέτε να πάρω καινούργιο πατούμενο προς τα που να κινηθώ? Κοίταξα για gorun 7 αλλά δε βλέπω διαθεσιμότητα στο site της skechers…
12 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:36 #98590Nikos PilikasΣυντονιστής12 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:26 #98592YiannisΣυμμετέχωνZante v4 για κλασικό? Το έχω φορέσει σε 23αρι LR χωρίς προβλήματα. Προσδωκομενος ρυθμος 5:50 με 6:00. Θεωρητικά είναι παπούτσι για απόσταση έως ημι, αλλά είναι το μοναδικό φρέσκο που έχω. Χρειάζεται καινούργιο άλλης κατηγορίας κατά τη γνώμη σας?
12 Σεπτεμβρίου 2018 στις 13:21 #98600Nikos PilikasΣυντονιστής@ichasone Για τα πάντα είναι Γιάννη, αρκεί να το έχεις “μάθει”.
Ξέρω 4ωρους που τρέχουν με Boston και 3ωρους με Nimbus.12 Σεπτεμβρίου 2018 στις 14:45 #98602chriskapsioΣυμμετέχωνΕίναι πολλά τα 179 φίλε μου για το turbo! Κάτι σε λογική τιμή?
12 Σεπτεμβρίου 2018 στις 14:54 #98604Nikos PilikasΣυντονιστήςΤι να σου πω… Ατελείωτα καλά μοντέλα υπάρχουν, εσύ τι ψάχνεις είναι το θέμα.
Τι κατηγορία, σαν το Vomero, σαν το Kinvara, κάτι ενδιάμεσο;12 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:27 #98608chriskapsioΣυμμετέχωνΛοιπόν να σου πω τι έχω στο μυαλό μου: 181 ύψος 82 κιλά άνθρωπος, με σχέδιο να κοπανηθώ (ελπίζω) στο Μαραθώνιο για 4 ώρες και μέχρι τότε να έχω βγάλει και 150-200 χλμ (ένα μέρος) από την προπόνηση μέχρι τότε. Ουδέτερο πάτημα… Τι με συμβουλεύεις και βέβαια όχι 179 ευρώ. Τι λες?
12 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:00 #98612Nikos PilikasΣυντονιστής@chriskapsio Αν δεν σε νοιάζει το βάρος, θα μπορούσες να δεις κάποιο μοντέλο με πολυουρεθάνη, η οποία βγάζει και πολλά πολλά χλμ.
Οπότε θα έλεγα Triumph 4 ή και Levitate, Χρήστο. Έχουν πέσει και αρκετά οι τιμές τους, νομίζω.13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 13:59 #98650stressbusterΣυμμετέχωνΤρεχω με τα Asics Nimbus 20 τα οποια είναι πολύ ανετα όμως είναι αρκετα μαλακα και αυτό δεν μου πολυαρεσει γιατι εχω ασταθεια στο δεξι γονατο.
Ετσι διαβαζοντας εδώ τo Review για τα New Balance Fuelcore Sonic και εχοντας πολύ ωραια τιμη και εχοντας και εμπειρια από την συμμετοχη της συζυγου στον ΑΜΑ 2017 που την βγαλανε ασπροπροσωπη αποφασια και πηρα ένα ζευγαρι.
Πολύ ελαφρια σε σχεση με τα Nimbus ποιο σκληρα η αποκρισση είναι ποιο αμεσα κατ εμε, δεν νιωθω οτι χανω ενεργεια όπως με τα Nimbus(καλα αυτό μπορει να είναι και στο μυαλο μου).Μου αρεσαν πολύ.
Ε λεω θα τα φοραω που και που για να με βγαλουν και στον ΑΜΑ.Το λεω στο προπονητη και μου το απεκλεισε λεγοντας όταν με βαση το βαρος μου 81 κιλα πτωτικα(ημουν 103 τελικα δεν ηταν υψος), να κανω μάξιμουμ 150χλμ με αυτά και μετα να τα ξεκουρασω γιατι αν συνεχισω να τα τρεχω θα γινουν παντοφλες.Οκ λογικο και σεβαστο.
Τι να παρουμε τοτε?
Τα Nike turbo που κανουν 179 ευρω και τα θεωρω ακριβα αλλα πολύ πολύ ωραια?
Τα Nike epic react που είναι σε τιμη καλυτερα από τα turbo ?
Να ξαναπαρω τα New Balance Fuelcore Sonic αφου μου ταιριαξανε και τα βρισκω 80ευρω?
Να δω τα New Balance 1080v8 αλλα είναι ποιο βαρια και από τα Nimbus.Οι γνωσεις λιγες στο θεμα οποτε ψαχνω να μου πειτε μοντελα για ατομο 1.80 80κ με ορεξη για τρεξιμο αρκετων χλμ.Θελω να είναι ελαφρια παπούτσια να βγαζουν χλμ οσο το δυνατον περισσοτερα.
Αν εχετε από κάθε brand και το αντιστοιχο μοντελο θα ηταν Super.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.