- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη
nikos_splash.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
1 Μαρτίου 2020 στις 15:24 #116612
Nikos Pilikas
Συντονιστής@gregorysg Γρηγόρη, καλωσήρθες!
Κανένα πρόβλημα με το κολάρο, κρατάει άψογα το πόδι. Το δε ultra heel, ούτε που το καταλαβαίνεις, εντελώς εύκαμπτο.
Προτείνω Beacon ασυζητητί.Είμαι σε αναζήτησή παπουτσιού και έχω καταλήξει ανάμεσα στα Saucony ride iso 2 και Νew Balance beacon 2
1,80 ύψος 80 κιλά τρέχω περισταστιακα απλά για φυσική κατάσταση με χρόνους γύρω στα 43’ τα 10χλμ
Το ΝΒ μαρεσει λόγω βάρους αλλά δεν ξερω κατά ποσο βολεύει το Ultra heel καθώς από τι έχω δει από φωτο δεν έχει δομικά στοιχεία-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 5 έτη, 2 μήνες πριν από
Nikos Pilikas.
1 Μαρτίου 2020 στις 15:43 #116614Gregorysg
ΣυμμετέχωνΝίκο σε ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση
Επειδή διαμένω στη Σκιαθο και η δυνατότητα δοκιμής καθίσταται μάλλον αδύνατη τα NB έχουν κανονικό μεγεθολογιο;
Στα ΝΙΚΕ φοράω 45 και ADIDAS 45&1/31 Μαρτίου 2020 στις 16:13 #116615Dkoukou
ΣυμμετέχωνΠαιδιά, πιο μαλακά να τα λέτε αυτά…κάποιοι βλέπουμε τα 43 λεπτά δεκάρι με το κυαλι 😛
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο εκτιμώ τα Turbo 2. Στην αρχή δεν με ενθουσίασαν αλλά κάθε χιλιόμετρο που διανυω μαζί τους ξεδιπλώνουν σταδιακά τις χάρες τους. Ειδικά σήμερα στο λονγκ που τσίμπησα κατά διαστήματα το ρυθμό ήταν απόλαυση-πολύ προστατευτικά και ταυτόχρονα πρόθυμα να κινηθούν σβελτα. Επίσης αποδεικνύονται περισσότερο ανθεκτικά απ’οσο δείχνουν όταν τα περιεργάζεσαι. Στα 180€ θα το σκεφτόμουν πολύ αν θα τα αγόραζα αλλά στις τιμές που κατά καιρούς προωθούνται πλέον είναι instant buy.
1 Μαρτίου 2020 στις 17:43 #116616Nikos Pilikas
Συντονιστής@gregorysg Ναι Γρηγόρη, πας άφοβα στο 45 κι εδώ.
@dkoukou Έτσι ακριβώς, Δημήτρη.
Αμφισβητήθηκε τόσο πολύ το Turbo όταν κυκλοφόρησε, τόσο λόγω τιμής όσο κι επειδή όλοι περίμεναν ένα μικρό VaporFly.
Τελικά τους κέρδισε σχεδόν όλους στην πορεία, κορυφαίο πολυεργαλείο.1 Μαρτίου 2020 στις 18:12 #116617Periklis
ΣυμμετέχωνΕγώ με τη σειρά μου μετά το θέμα με τη μέση που είχα, έτρεξα τα πρώτο 10αράκι του Boston 8 και έχω να πω ότι ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ πιο CAUTION από το Boston 7. Πιο μαλακό πάτημα, λιγότερο σκληρό, για την ακρίβεια, δεν το αισθάνθηκα σκληρό, με πολύ καλή εφαρμογή στο πόδι, το ένιωθα σταθερό μεσα στο παπουτσι και πραγματικά με έβαλε σε σκέψεις μήπως και το χρησιμοποιήσω στον Ημι-Μαραθώνιο. Μάλλον όμως, θα καταλήξω εκείνη τη μέρα στο Turbo II. Το Boston 8 Θέλω μέσα στη βδομάδα να το δοκιμάσω ξανά αλλα αυτή τη φορά σε ένα Long Run των 16-18km και τότε θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.
@Εchetlos Νίκο αν και περιμένω το Review του boston 8, νομίζω ότι κι εσύ θα το βρήκες πιο μαλακό το 8άρι από ότι το 7άρι. Σωστά; Μιλάω για ξεκάθαρη διαφορά το ενός με το άλλο. Και ακόμη υποτίθεται θέλει “στρώσιμο” το παπούτσι. Αυτά ήταν τα πρώτα 10km που του έκανα.-
Periklis.
1 Μαρτίου 2020 στις 20:15 #116619Nikos Pilikas
Συντονιστής@periklis1987 Εγώ το βρήκα ελάχιστα πιο μαλακό, προφανώς λόγω της διαφορετικής εξώσολας, αλλά αρκετά πιο σταθερό.
-
Nikos Pilikas.
1 Μαρτίου 2020 στις 20:32 #116621Ανώνυμος
Ανενεργόςturbo 2 και ξερο ψωμι ,το παπουτσι ειναι ονειρο
1 Μαρτίου 2020 στις 21:36 #116622Periklis
Συμμετέχων@Echetlos, όταν λες ¨εξώσολλα” εννοείς αυτό με το lightstrike ;
Σίγουρα όταν λέω μαλακο δεν ειναι στο επίπεδο του Turbo II αλλά επειδή το boston 7 το έχω τρέξει αρκετά, η διαφορά μου φάνηκε αμέσως. Και οφείλω να τονίσω το πως “δένει” στο πόδι το παπούτσι. Με κάνει να σκέφτομαι πως τα 118e που έδωσα τελικά ΑΞΙΖΑΝ.
Eπειδή έχω καποια θεματάκια με τα γόνατα, νόμιζα οτι τα πολύ μαλακά caution παπούτσια θα μου εκαναν καλο. Αλλά η συμβουλή σου τότε ήταν ότι δεν είναι παντα απαραιτητο να στρέφομαι σε μαλακά παπούτσια για να αποφύγω πονους στα γονατα. Και ετσι μου σύστησες το παναλαφρο αλλά σκληρό κατά κάποιο τρόπο Boston 7. Και πράγματι το boston7 οσο καιρό το φοράω δεν εχω νιώσει το παραμικρό!!! Ε, τώρα με αυτό που ειναι πιο μαλακό σε αισθηση νομίζω θα μου ταιριάξει γάντι!-
Periklis.
2 Μαρτίου 2020 στις 11:17 #116629Γιάννης Μπ.
Συμμετέχων……και πραγματικά με έβαλε σε σκέψεις μήπως και το χρησιμοποιήσω στον Ημι-Μαραθώνιο. Μάλλον όμως, θα καταλήξω εκείνη τη μέρα στο Turbo II.
@periklis1987, Εγώ πάντως που αποφάσισα να τρέξω με το turbo ΙΙ στον Ημί του Αγ.Κοσμά δεν το μετάνιωσα.. :):):) PB με 01:20 κάτω.. Επόμενη δοκιμή στον Ημί της Αθήνας.. 😉
Δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησαν και δεν έπεσε καθόλου ο ρυθμός μου αλλά και μόνο που που σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν αισθάνθηκα βαριά τα πόδια μου είναι κάτι…. !!!!2 Μαρτίου 2020 στις 18:26 #116632Periklis
ΣυμμετέχωνAυτό ειναι που μετράει και με ενδιαφέρει κι εμένα. Να αισθάνομαι όσο πιο καλά γίνεται τα πόδια από ενα σημείο και μετά. Με τα Turbo η αλήθεια είναι νιώθω φανταστικά. Οπότε, εκεί θα καταλήξω, το ξέρω!
3 Μαρτίου 2020 στις 10:32 #116645Nikos Pilikas
Συντονιστής3 Μαρτίου 2020 στις 11:16 #116646pseiras
ΣυμμετέχωνΑν και στα δικα μου τουλαχιστον πόδια , το turbo 2 έχει sweet spot κατω απο 6/km οπότε στα long μου με “σπρώχνει” σε ταχυτητες εκτός προπονητικου πλανου , παρολα αυτα δηλωνω και εγω ενθουσιασμενος με την γενικη του συμπεριφορα (αν και η αποψη μου μικρη βαρυτητα έχει ως πρωταρης δρομεας).
Μια ερωτηση θα ηθελα μονο να κανω , αν το έχει τρεξει καποιος φουλ μαραθωνιο.5 Μαρτίου 2020 στις 21:06 #116692Nikos Pilikas
Συντονιστής5 Μαρτίου 2020 στις 21:31 #116693aRiSTiDiS
ΣυμμετέχωνΑν στο συνωστισμό της εκκίνησης σε πατήσει κάποιος από τους πίσω, πάς για αλλαγή δοντιών!
Σίγουρα πάντως θα βγαίνει εύκολα, ελπίζω να αντέχει παραπάνω από το Turbo σε αυτό το σημειό5 Μαρτίου 2020 στις 21:32 #116694Nikos Pilikas
Συντονιστής😂 😂 😂
-
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.