Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,066 έως 1,080 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Yiannis
    Συμμετέχων

Για downhill

Dimitris Bakolias
    Συμμετέχων

@pseiras Φίλε μου εγώ εχω τρέξει τα turbo1 full μαραθώνιο στο Βερολίνο και παρ’όλο που βράχηκε ήταν άψογο, μου άφησε πολύ ξεκούραστα πόδια, τόσο που ούτε ένα μελανιασμένο νύχι δεν είχα . Φαντάζομαι ότι το 2 θα είναι ακόμα καλύτερο

@echetlos
    τι Hoka είναι αυτο?

Echetlos
    Συντονιστής

@dimitrisbakolias Υποτίθεται πως προορίζεται για κατηφορικά trail, λόγω της μεγάλης σταθερότητας πίσω.
    Ζυγίζει όσο ένα scooter και κοστίζει σχεδόν όσο το VF.
    Απ’ την άλλη, μπορεί εμείς να κάνουμε πλάκα αλλά εκεί στην Hoka μάλλον δεν είναι χαζοί ώστε να λανσάρουν ένα τόσο εξτρίμ μοντέλο, έτσι στην τύχη…

pseiras
    Συμμετέχων

@dimitrisbakolias σε ευχαριστω πολύ

Dimitris Bakolias
    Συμμετέχων

@echetlos εννοείτε οτι θα είναι μελετημένο

Gregorysg
    Συμμετέχων

Τα νεοαφιχθέντα ADIDAS SL20 τα έχει δοκιμάσει κανείς;

https://m.adidas.gr/sl20-shoes/EG1144.html

Periklis
    Συμμετέχων

@Gregorysg τα δοκίμασα σε ένα κατάστημα. Απλά τα φόρεσα. Είναι πολύ ελαφριά παπούτσια, αλλά δεν μοιάζουν να είναι για πάνω από 5 η το πολύ 10 χλμ τρέξιμο. Μεταξύ αυτών και των boston 8 προτίμησα τα Boston γιατί ήταν το ίδιο ελαφριά και το πόδι “έδενε” μεσα στο παπούτσι καλύτερα από ότι στα SL20. Αλλά αν δεν τα τρέξεις δεν μπορείς να εχεις καλή άποψη.

Periklis
    Συμμετέχων

Το UB20 PB πάντως, το ένιωσα πολύ πιο “άνετο” και αεράτο από το UB20 το κλασικό. Νομίζω ότι η έκδοση PB των UB20 είναι η “summer” έκδοση. Το πόδι αερίζεται πολύ περισσότερο και δεν το νιώθεις τόσο βαρύ-ζεστό στο πάνω μέρος του. Βέβαια ήλπιζα ότι στη πράξη το βάρος του θα ήταν μικρότερο. Η διαφορά είναι μικρή, 10gr λιγότερα περίπου.

Echetlos
    Συντονιστής

@gregorysg Απλός EVA αφρός είναι το Lightstrike, όπως φαίνεται.
    Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι ρόλο παίζει και γιατί να το προτιμήσει κάποιος έναντι του Adios.
    Μόνο λόγω τιμής, ίσως.

τα specs (230gr, 10mm drop) το κατατάσσουν στα lightweight trainers
    Τωρα αυτο το υλικό το lightstreak πρέπει να είναι κάτι νέο σε σχέση με τον boost
    Αλλά όπως είπες αν δεν το τρέξεις..

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο, σήμερα έτρεξα για πρώτη φορά με τα UB19 ένα flat 30αρι. Όλα καλά και ωραία, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι παρατηρώντας την σόλα από την πίσω πλευρά, βλέπεις ότι “γέρνει” προς την έξω πλευρά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα solar glide. Είναι παπούτσια για overpronators;
    Επίσης πια η γνώμη σου για τα epic react για ultra; μου τα πρότειναν για πολύ καλό.

Echetlos
    Συντονιστής

@skull Aρκετά παπούτσια έχουν αυτό το “σπάσιμο” στην εξωτερική πλευρά της φτέρνας.
    Θεωρητικά, βοηθάει να γίνει το heel striking πιο ομαλό.

Εμένα το Epic μού αρέσει πολύ, Γιώργο. Ένα κλικ πιο μαλακό πίσω το UB αλλά το αντίθετο μπροστά. Σε θέμα βάρους, δεν συγκρίνονται καν.

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@echetlos τα epic react τα είχα αποκλείσει αρχικά για τον αγώνα, αλλά φίλος μου τα σύστησε, που σε θέματα τρεξίματος είναι κορυφή. Έτσι μπήκαν στο παιχνίδι και θα τα δοκιμάσω στο επόμενο Long. θα ‘χει πλάκα να αποφασίσω τελικά να φορέσω τα nike, που τα είχα είχα ήδη, ενώ έψαχνα “στα ξένα” για το κατάλληλο παπούτσι.

Echetlos
    Συντονιστής

Βρίσκω πως είναι και πιο σταθερά τα Nike, πράγμα σημαντικό σε τόσα πολλά χλμ.

Belial
    Συμμετέχων

Προσωπικά χρησιμοποιώ τα nike epic react 2, είχα και το 1. Γράφουν πάρα πολλά χιλιόμετρα παρατήρησα ότι το 1 είναι πιό μαλακό από το 2. Μπορεί να φταίει ότι έχουν γράψει περισσότερα χλμ. Τα Epic react infinity τα έχει δοκιμάσει κανείς; Για πιό μαλακά και για περισσότερα χιλιόμετρα φαίνονται.

StefanosM (papako)
    Συμμετέχων

το έκλεψα από τον rainmaker, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον
    https://www.runnersworld.com/gear/a31180532/olympic-marathon-trials-shoe-count/

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,066 έως 1,080 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.