Καλησπέρα και απο μενα και ελπιζω να ειστε ολοι καλα εσεις και οι οικογενειες σας..
Προσωπικα καπου την πατησα και ανεβασα πυρετο χτες και τα εχω κανει πανω μου…
Κλεισμενος σε δωματιο να δουλευω remote και να ακουω τις μικρες κορες να παιζουν και να με φωναζουν.,
Και να πεις οτι πηγαινα πουθενα με μετρο κι τετοια,,, με τα ποδια πηγαινα σε δουλεια σε καλλιθεα και με τα ποδια γυρναγα 3 και 3 6 χιλιομετρα περτπτημα καθε μερα για 20 μερες. και 2 ατομα ειμασταν απο εκσι που ειμασταν 60 σε 40 σε οροφο,.
τλς… στα των παπουτσιων τωρα
Ειμαι κατοχος των reebook κ skechers go ride 7 τα εναλλασω σε τρεξιματα μου και σε αγωνες οτανννννν γινοντουσταν ετρεχα με τα reebok . Αλλη αισθηση τα reebok ρε παιδια ποιο ανετο σε ποδι μου ,ποιο ξεκουραστα ποδια μετα απο προπονηση με πηγε χωρις προβλημα σε ενα Long run 15 χιλιομετρα ,,
τα go ride ωραιο και αυτο ποιο στενη γραμμη το νιωθω ποιο ελαφρυ απο το reebok
Αν πας σε reebok φιλε προσοχη σε νουμερα τα λεει αναλυτικα και ο νικος σε review το παπουτσι ειναι μεγαλο καλουπι πας μισο νουμερο κατω απο το κανονικό.
η αληθεια ειναι οτι με τρωει η τσεπη μου να αγοράσω ενα παπουτσι nike σε αυτες τις τιμες , αλλα ισως τα pegasus 36 αλλα δεν ξερω αν θα προτιμησω ενα reebok Παλι.. η τιμη τους ειναι σταθερα ποια στα 50 με 60 ευρω, σχεδον σε ολα τα καταστηματα,α σε που ισως σε site τους βγαλει κωδικο