Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,156 έως 1,170 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

παντως ειναι εντυπωσιακο πως το turbo 2 με υψη 18-28 προσφερει τετοια αισθηση max cushion… θα ελεγα

mashine
    Συμμετέχων

Μάλλον κάτι έχω πάθει…Εχω να αγοράσω ζευγάρι από την black friday και δεν με ψήνει τίποτα!

Fotis Tasoulis
    Συμμετέχων

Επιπλεον 30% εκπτωση στα εκπτωτικα ειδη απο την nike!

Giorgiops
    Συμμετέχων

Ευχαριστούμε για την πληροφορία! Pegasus 36 στα 58€

naftony
    Συμμετέχων

Χτύπησα για τη σύζυγο turbo 2 στα 87 ευρώ και εγώ epic react στα 52 !!

petransfhp
    Συμμετέχων

Ποιον κωδικό χρησιμοποιούμε;

naftony
    Συμμετέχων

@petransfhp APRIL30

Fotis Tasoulis
    Συμμετέχων

Εχω ηδη τα epic react 2 τα οποια τα εχω ευχαριστηθει.Περα απο μια ενοχληση στον δεξι αχιλλειο οταν τα φοραω η οποια στην συνεχεια δν την νιωθω.

Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι για κατι ακριβο για δευτερα αναμεσα σε reebok forever floatride 1 ή 2 ( περιμενω review) ,vomero 14 και pegasus 36 ποια θα προτεινατε?

1.69 75kg με pace στο 10αρι 5.19

Giorgiops
    Συμμετέχων

Φίλε Φώτη προσωπικά έχω δοκιμάσει αρκετα παπούτσια αλλά τα Pegasus δεν τα αλλάζω για καθημερινές προπόνησεις…σε ρυθμούς 4:50 έως 5:30 που κινούμαι εγώ κα έχουν αφήσει παρά πολύ ευχαριστημένο χωρίς καμία ενόχληση! Προσωπική άποψη πάντα!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@fotis-tasoulis Εγώ ψηφίζω Reebok, Φώτη.

Giorgiops
    Συμμετέχων

Μίλησε ο ειδικός πάω πάσο!

Fotis Tasoulis
    Συμμετέχων

Κι εγω προς τα εκει πηγαινα ειναι η αληθεια γτ εχω διαβασει διθυραμβικα σχολια ( οπως και για το 2) Θα περιμενω να ανοιξουν τα μαγαζια να τα δοκιμασω γτ στα nike ειμαι στανταρ 42.5 και δν θελω να μπλεξω.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgiops123 Χαχαχα…
    Όχι ρε Γιώργο, δεν πάει έτσι. Υποκειμενικά είναι αυτά, οπότε απλά την γνώμη μου λέω.

Μίλησε ο ειδικός πάω πάσο!

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 9 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και απο μενα και ελπιζω να ειστε ολοι καλα εσεις και οι οικογενειες σας..
    Προσωπικα καπου την πατησα και ανεβασα πυρετο χτες και τα εχω κανει πανω μου…
    Κλεισμενος σε δωματιο να δουλευω remote και να ακουω τις μικρες κορες να παιζουν και να με φωναζουν.,
    Και να πεις οτι πηγαινα πουθενα με μετρο κι τετοια,,, με τα ποδια πηγαινα σε δουλεια σε καλλιθεα και με τα ποδια γυρναγα 3 και 3 6 χιλιομετρα περτπτημα καθε μερα για 20 μερες. και 2 ατομα ειμασταν απο εκσι που ειμασταν 60 σε 40 σε οροφο,.
    τλς… στα των παπουτσιων τωρα
    Ειμαι κατοχος των reebook κ skechers go ride 7 τα εναλλασω σε τρεξιματα μου και σε αγωνες οτανννννν γινοντουσταν ετρεχα με τα reebok . Αλλη αισθηση τα reebok ρε παιδια ποιο ανετο σε ποδι μου ,ποιο ξεκουραστα ποδια μετα απο προπονηση με πηγε χωρις προβλημα σε ενα Long run 15 χιλιομετρα ,,
    τα go ride ωραιο και αυτο ποιο στενη γραμμη το νιωθω ποιο ελαφρυ απο το reebok

Αν πας σε reebok φιλε προσοχη σε νουμερα τα λεει αναλυτικα και ο νικος σε review το παπουτσι ειναι μεγαλο καλουπι πας μισο νουμερο κατω απο το κανονικό.
    η αληθεια ειναι οτι με τρωει η τσεπη μου να αγοράσω ενα παπουτσι nike σε αυτες τις τιμες , αλλα ισως τα pegasus 36 αλλα δεν ξερω αν θα προτιμησω ενα reebok Παλι.. η τιμη τους ειναι σταθερα ποια στα 50 με 60 ευρω, σχεδον σε ολα τα καταστηματα,α σε που ισως σε site τους βγαλει κωδικο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Παω να παιξω joker

ORDER SUMMARY
    ORIGINAL PRICE
    €89.95
    ON SALE
    – €19.98
    1 ITEM
    €69.97
    DELIVERY
    FREE
    – 25%
    – €17.49
    TOTAL
    €52.48
    (inclusive of tax €8.75)
    PROMO CODE APPLIED

X5FC-N6TM-FNGL-4NLBL

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,156 έως 1,170 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.