Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,261 έως 1,275 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    longrunnidis
    Συμμετέχων

Aν κατάλαβα καλά από τα γραφόμενά σου, πάω ένα νούμερο κάτω στα skechers, όπως και στα reebok. Στα ride 7 θα χωράω ή θα φάω άκυρο πάλι; Ρωτάω γιατί είναι αρκετά πιο κάτω στην τιμή.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@longrunnidis Τι cm φοράς κανονικά;

longrunnidis
    Συμμετέχων

30.5

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@longrunnidis Πας σε ΕU46.
    To UR2 θα σε χωρέσει σίγουρα και θα είσαι και άνετα. Αν σε στενεύει κι αυτό, τότε πας για αλλαγή ποδιού.
    Το Ride 7 είναι κανονικό στο midfoot. Έχω ακούσει κάποιους λίγους να παραπονιούνται για το toe box αλλά όχι για την περιοχή της καμάρας.

Untitled

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 5 έτη, 1 μήνα πριν από Nikos Pilikas.
    longrunnidis
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ! Το Ur2 δεν το βρίσκω σε 46, αλλά υπάρχει το max road 3 και μάλλον προς τα εκεί θα κινηθώ. Ελπίζω να φέρνει αρκετά στο clifton 6 στα χαρακτηριστικά του γιατί ήταν σούπερ άνετο. Γενικά πάντως οι εταιρείες εμάς με τα φαρδιά πέλματα μας έχουνε ριγμένους.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

UR2 και ΜR3 είναι το ίδιο παπούτσι με άλλο όνομα.
    Κατ’ εμέ, καλύτερο από το Clifton.

Fanis
    Συμμετέχων

Χωρίς να έχω φορέσει το Clifton Νικόλα, θεωρώ τέτοια παπουτσαρα σαν το UR2 δεν είναι.

pseiras
    Συμμετέχων

@longrunnidis
    To Clifton βγαινει και σε wide απο οτι ξερω.

takosan
    Συμμετέχων

Οταν λές MR3 ενοείς το go run max road 3 ultra ? Και γιάτι οχι το go run Max road 4 Hyper που είναι νεότερο μοντέλο και στην ίδια τιμή?

Πάντως η Skechers τα έχει κάνει σκατά με τις ονομασίες των μοντέλων της!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@takosan Ναι, το Max Road 3.
    Με γνώμονα το ότι ο φίλος έχει φαρδύ πέλμα, πιθανώς το MR4 να μην τον βολέψει. Έχει πιο σφιχτή εφαρμογή, κυρίως λόγω knit.
    Επίσης, το πάτημα των παλιών είναι Clifton-like, όπως θέλει, ενώ στο Hyper πολύ πιο συμπαγές, αν και σίγουρα καλύτερο συνολικά.

longrunnidis
    Συμμετέχων

@pseiras Δε βρήκα σε ελληνικό κατάστημα τα clifton σε wide. Ο προβληματισμός μου τώρα είναι αν τα skechers θα φτασουν τουλάχιστον τα 800χλμ. Για τα clifton είχα διαβάσει ότι βγάζουν και 1000. Είναι και λίγο σχετικό αυτό βέβαια από δρομέα σε δρομέα. Τα έχει πάει κανείς από έδω σε αυτά τα χλμ; Aν είναι να τα φτύσουν στα 500 κάτι, ξαναπαίρνω τα floatride με τα μισά λεφτά.

@takosan
    Έχει την ίδια φόρμα αυτό; Ή είναι τελείως διαφορετικό μοντέλο; Αν δεν είναι φαρδύ, δε θα με βολεύει. Εχω χάσει λίγο την μπάλα με τα ονόματα των skechers όντως.

Fanis
    Συμμετέχων

@longrunnidis εγώ έχω τα UR2 με περισσότερα από 800χλμ και τα φοράω ακόμη σε αργές προπονήσεις.θεωρω ότι τα 500 που λες είναι λίγα.δεν ξέρω φυσικά πόσα κιλά είσαι.εγω είμαι 87.

longrunnidis
    Συμμετέχων

Καλό αυτό. Είμαστε σχεδόν στα ίδια κιλά, 92 είμαι, άρα αντέχουν.

takosan
    Συμμετέχων

@longrunnidis ήμουν ανάμεσα στο ΜR4 και το Clifton 6, τελικά πήρα το Hoka οπότε δεν εχω άποψη για το skechers. Aπο οτι λέει ο Echetlos όμως δεν θε σε βολέψει το MR4 γιατί είναι στενό λόγω knit.

longrunnidis
    Συμμετέχων

@Echetlos Χα Χα στραβομάρα, τώρα είδα την απάντηση. Πάω για max road 3 λοιπόν.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,261 έως 1,275 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.