Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

• Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη nikos_splash.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,276 έως 1,290 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    pseiras
    Συμμετέχων

@echetlos
    Ένας youtuber παρουσιασε τον lightstrike ως TPU και αναγκαστηκε να επικοινωνησει κατευθειαν με την adidas μετα απο σχολια χρηστων που τον ρωτουσαν απο που το γνωριζει γιατι δεν υπηρχε αυτη η πληροφορια.

Hi Brandon, so we felt compelled to dig deeper on the Lightstrike/TPU question and it appears the info we had initially was incorrect. We’ve had confirmation from Adidas that “Lightstrike is a Compression Molded (CM) lightweight EVA Foam. It is not made from TPU. The innovation with lightstrike came with achieving a lower density of foam particles/cell walls while still keeping the high resilience values (giving that responsive feeling and high energy return).” We do our best to be 100% accurate and so we wanted to be honest about the update we’ve received.

Οπότε ειναι EVA.

Τωρα μενει ο flytefoam του novablast που παραμενει μυστηριο.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 7 μήνες πριν από pseiras.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Όταν κάτι δεν είναι EVA, η λογική λέει ότι θα βγεις και θα το “φωνάξεις”.
    Όταν είναι, απλά δεν θα πεις τίποτα.
    Οπότε…

pseiras
    Συμμετέχων

Σωστό!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tsak024613 Δεν είναι καν δρομικό παπούτσι, μην ασχολείσαι.

Καλησπέρα. Έχει κάποιος γνώμη για το Nike joyride? Δεν βρίσκω πουθενά κριτικές

HntIoannis
    Συμμετέχων

@echetlos @pseiras …εκεινο το έρμο το boost light που ειχαν στο sub2 γιατι δεν το χρησημοποιησαν σε αλλο παπουτσι και ψαχνονται με νεους αφρους??? Απατο πηγε οπως και το μοντελο.

big-blue
    Συμμετέχων

Χτες βγήκα για ένα 16άρι, μετά από τρεις μέρες. Τους τελευταίους μήνες κάνω συνήθως 10άρια, κάπου στο 5 όλα.
    Χτες έβαλα τα turbo 2, τα οποία τα είχα φυλάξει μετά τον ΑΜΑ, και καλά για τους αγώνες… Τα έβαλα όμως, θα τα βάλω για προπονητικά.
    Δεν ξέρω αν ήταν η τριήμερη αποχή, αν ήταν τα νεύρα, αν ήταν που δε φυσούσε, όμως πέταγα. 04:53 Pace, μάλιστα ξέχασα να σταματήσω στο 15, συνέχιζα να τρέχω. Η αίσθηση είναι απολαυστική. Αν έδεναν και πιο καλά πάνω στο πόδι, ειδικά στη φτέρνα…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@big-blue Άκουσαν την κουβέντα μας χθες και φοβήθηκαν.

big-blue
    Συμμετέχων

Πάντως νομίζω πως πρέπει να τα συνηθίσεις. Είναι ένα θέμα το ύψος της σόλας, ειδικά πίσω. Ή έτσι μου φάνηκε;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τι εννοείς, ότι είναι ψηλή;

big-blue
    Συμμετέχων

Έτσι τα ένιωθα. Όμως κοίταξα τα τεφτέρια μου και είδα πως είναι όπως του Pegasus 34 και του reebok. Άρα είναι ο μαλακός αφρός που κάπως παλατζάρω;
    Ιδέα μου ήταν, που τρέχω συνεχώς με παλιότερα; Αν και τα reebok δεν είναι παλιά

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ε ναι, πίσω είναι πολύ μαλακό. Γι’ αυτό προφανώς.

big-blue
    Συμμετέχων

Έτσι όμως νομίζω πως σε κάνει συνεχώς να διορθώνεις το πάτημά σου, να πατάς κάπως πιο μπροστά εννοώ. Ενώ με τα άλλα, δεν καταλάβαινα διαφορά, οπότε δεν άλλαζα

longrunnidis
    Συμμετέχων

Καλημέρα! Ήρθαν σήμερα τα max road σε λάθος νούμερο 45.5 αντί για 46. Εκνευριστικο αν μη τι άλλο. Θα τα αλλάξω ,αλλά μια και δεν είμαι βέβαιος ότι θα χωράω στο 46, έχετε καμιά άλλη πρόταση για φαρδύ πόδι κι ας μην είναι max cushion, αρκεί να χωράει!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ρε συντρέχτη, πώς γίνεται να μην χωράς στο MR3;;;
    Μπας κι έχεις ουρικό οξύ και δεν το ξέρεις; 😛

Πολύ φαρδιά φόρμα έχει το 1080V9 και ίσως την φαρδύτερη όλων, το Propel.

longrunnidis
    Συμμετέχων

Στο φάρδος μια χαρά ήταν! Στο μήκος δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό το 46 γιατί στο 45,5 εβρισκα μπροστά αρκετά κι έγραφε 30 εκ. Σε 47 δεν το έχουν.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,276 έως 1,290 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.