Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,291 έως 1,305 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@longrunnidis Το 3 δεν το έχω φορέσει αλλά το 2 ήταν κανονικότατο σε μήκος.
    Αφού σου δίνεται η δυνατότητα της δωρεάν αποστολής ή και επιστροφής, εγώ θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις το 46.
    Εκτός αν βιάζεσαι.

longrunnidis
    Συμμετέχων

Σίγουρα θα το δοκιμάσω αλλά θέλω να έχω κι έτοιμη εναλλακτική!

takosan
    Συμμετέχων

@longrunnidis Μου λες σε παρακαλώ το 45,5 είναι US 12 ;

longrunnidis
    Συμμετέχων

Nαι το αμερικάνικο 12
    Άσε γιατί πολύ με εκνεύρισαν σήμερα! Τελικά ούτε στο άλλο χρώμα το είχαν σε 46 και θα μου έστελναν πάλι λάθος αλλά τους πρόλαβα. Τεσπά περιμένω επιστροφή χρημάτων, ελπίζω σύντομα, γιατί δεν παλεύεται.

ANDREAS
    Συμμετέχων

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ HOKA RINCON.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ Κ ΕΛΑΦΡΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.ΟΜΩΣ Κ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΤΟ ΦΟΡΕΣΑ ΣΠΙΤΙ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΦΙΞΙΜΟ!ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ!ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ GHOST 12.

ANDREAS
    Συμμετέχων

ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ REEBOK FLOATRIDE ENERGY 2 ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.ΠΙΟ ΑΝΕΤΟ Κ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΣΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΕΝΩ ΔΛΔ ΦΟΡΑΩ 46,ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ.ΟΠΟΤΕ 45/5.ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΣΟ.

harris_vak
    Συμμετέχων

Εψαχνα ένα ακόμη παπούτσι να μοιράζω χλμ με τα Turbo 2. Κατέληξα στα Turbo 1 τα οποία παρήγγειλα από Nike και περιμένω να δω εντυπώσεις

petransfhp
    Συμμετέχων

Το ίδιο και εγώ, 98€ για ένα πολλά υποσχόμενο gunsmoke χρώμα, θα γίνει το 2ο μου πιστόλι😎.

Fotis Tasoulis
    Συμμετέχων

Βρηκα ευκαιρια και βγηκα κι εγω να κανω τις δοκιμες μου…

Floatride energy 2…λιτο και ωραιο. Θα ηθελα να τα δοκιμασω φορωντας τα epic react 2 που τρεχω να δω διαφορα.

Pegasus turbo 2. Οσο και να ηθελα να ενθουσιαστω με τον αφρο, το θεμα με τον αχιλλειο δν με αφηνε. Μισο νουμερο πιο κατω απο το κανονικο κι ενω μπροστα δν με ενοχλουσε λογω του μισου πιο κατω ενιωθα τον αχιλειο στο περπατημα να μην κλειδωνει με τπτ. Το ενιωθα γυμνο πισω. Σαν να λειπει ενα κομματι του παζλ. Πηγαινε ελα στο μαγαζι μηπως και…μπαααααα! Θα προσπαθησω να το βρω σε 42.5 να το δοκιμασω μηπως και κατσει καλυτερα. Επομενο το Infinity… πρμν το review για να παω προετοιμασμενος!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@fotis-tasoulis Ίσως και αύριο…

Επομενο το Infinity… πρμν το review για να παω προετοιμασμενος!

Giorgos Pliakos
    Συμμετέχων

Καλησπέρα τσίμπησα ένα 2o Reebok στα 60 ευρω δωρο γενεθλίων μου… Βρήκα σε μισό νούμερο..

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δε μπορώ να τα τρέξω προς το παρόν, μάλλον χρειάζεται να κατέβω μισό νούμερο.
    Από μια σύντομη δοκιμή πάντως, η Asics δείχνει να κάνει το comeback.

20200516_101659

389 PAP
    Συμμετέχων

Tα περιμένω στο μπλε πορτοκαλί,περιμένω εντυπώσεις………

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@poulios_antonis Στο κανονικό σου νουμερο τα παρήγγειλες, Αντώνη;

389 PAP
    Συμμετέχων

45 ότι φοράω σε Nike

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,291 έως 1,305 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.