Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,306 έως 1,320 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@poulios_antonis Τυχερός είσαι…
    Κάνοντας λάθος, μάλλον έχεις παραγγείλει σωστά!

Screenshot_2020-05-16 ASICS Novablast Men's Shoes Black Graphite Grey

389 PAP
    Συμμετέχων

Σε ειχα ρωτησει για το Glideride και σου χα πει οτι τα asics στο 45 ειναι 28,5 cm και μετα ρώτησα τον Fordy runs στο Υou Tube και μου ειπε οτι το turbo και το Glideride τα χει στο ιδιο νουμερο uk 9,5 44,5 οποτε εγω στο uk 10 είμαι εντάξει πιστευω…….

big-blue
    Συμμετέχων

Πωπω, ωραία φαίνονται. Σοβαρευτηκε η asics;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@poulios_antonis Εγώ το πήρα βάσει cm αλλά το παπούτσι είναι μακρύ (και γενικά πολύ μεγάλο toe box), οπότε θα κατέβω μισό νούμερο.

@big-blue
    Έτσι δείχνει, Ηλία. Τουλάχιστον εγκαταλείπει το gel σε κάποια νέα μοντέλα.

takosan
    Συμμετέχων

@Echetlos Δηλαδή σε σχέση με το NB Propel πάμε μισό νούμερο κάτω?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@takosan Αρχικά να πω ότι το sizing της Asics είναι διαφορετικό από των άλλων, οπότε συμβουλέψου τον πίνακα.

Από εκεί και πέρα, εγώ παρήγγειλα τα κανονικά μου cm και μου ήταν μακρύ. Αλλά και όλο το toe box έχει πολύ χώρο. Με χοντρή κάλτσα μάλιστα.
    Μέσα στην εβδομάδα θα δοκιμάσω και 0.5cm κάτω και θα ενημερώσω αλλά 99% αυτό μοιάζει να είναι το σωστό.
    Το Propel εμένα μου είναι κανονικότατο στο μήκος.

takosan
    Συμμετέχων

Και εμένα το Propel μου είναι κανονικό στο 46.5 . Οπότε πάω σε 46 στο Asics?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

NB: 46.5/30cm
    Asics: 46.5/29.5cm

(γιατί οι ρουφιάνες οι εταιρείες δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε μία κοινή αρίθμηση, να μη μς βγάζουν το λάδι…)

Άρα, αν όντως θες να κατέβεις μισό cm, πας σε Asics 46.5.
    Αν δεν βιάζεσαι, σε 2-3 μέρες θα μπορώ να σου πω ποιο είναι το σωστό fit τελικά.

Fotis Tasoulis
    Συμμετέχων

Το pegasus turbo 1 στα 98€ στο site της nike! Καλοκαιρινο δωρο μετα την καραντινα…

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@fotis-tasoulis που ακριβώς και με τί κωδικό?
    Αν δεν σου κάνει κόπο γράψε παραπάνω πληροφορίες στις Προσφορές ( https://gorun.gr/forums/topic/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%83/ ) για να μήν χαθεί. Ευχαριστώ

Fotis Tasoulis
    Συμμετέχων

Δυστυχως δεν ειναι πλεον διαθεσιμο! Δεν υπαρχει καν στη λιστα με ολα τα Pegasus!

giorgosgr
    Συμμετέχων

Επειδή τυγχάνει να παρακολουθώ το συγκεκριμένο παπούτσι εδώ και πολύ καιρό εκεί στην nike το εμφανίζουν και το εξαφανίζουν όποτε θέλουν εκεί που δεν ήταν διαθέσιμα εδώ και κάτι μέρες κατά τύχη μπαίνω σήμερα και τα βλέπω κάτω από 100 ευρώ στο χρώμα μαύρο στο μπλε είχε λίγα νούμερα .πρόλαβα και πηρά το μαύρο χωρίς δεύτερη σκέψη και αν είχε και σε μπλε θα το έπαιρνα και αυτό. Σε κανένα άλλο παπούτσι nike που παρακολουθώ τόσο καιρό δεν έχει συμβεί αυτό , τυχαίο;;; ελπίζω να πήραν χαμπάρι ότι το τurbo 1 είναι πολύ καλύτερο από το 2 και όταν βγάλουν νέο μοντέλο να προσεγγίζει αυτό. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν τελείωσαν τα νούμερα αλλά θα εμφανιστεί ξανά. Εκανα λάθος που δεν το ανέβασα στις προσφορές αλλα στο turbo 2

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 8 μήνες πριν από giorgosgr.
    Giorgiops
    Συμμετέχων

Καλημέρα στην ομάδα…είμαι κάτοχος του Pegasus 35 και 36 για τις καθημερινές μου προπόνησεος…σκέφτομαι να αγοράσω ένα πιο «γρήγορο» αγωνιστικό παπούτσι και σκέφτομαι για το kinvara…κάποιες προτάσεις-γνώμες θα τις εκτιμούσα.ευχαριστω

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgiops123 Καλημέρα, Γιώργο!
    Κλασική και safe επιλογή για performance trainer το Kinvara. Και πολυχρηστικό. Υπάρχει και σχετικό review.
    Ίδια κατηγορία είναι και το Razor 3, το οποίο προσωπικά προτιμώ.
    Λίγη προσοχή στην αρχή με το χαμηλό drop.

Giorgiops
    Συμμετέχων

Είναι τόσο καλό το razor; Διάβασα το review… η αλήθεια είναι ότι είμαι μέσα στους προκατειλημμένους με την μάρκα

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,306 έως 1,320 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.