Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,336 έως 1,350 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    PanDex
    Συμμετέχων

@chousidisieremias @echetlos δεν αντέχω άλλη πλύση με τα razor…..με τα boston δεν νομίζω ότι ταίριαξα πολύ αγωνιστικά..καλό γρήγορο, αλλά χρεώνει και έχει κακό upper..@chousidisieremias τα turbo 1,2 και razor που τα βάζεις σε σχέση με τα elite Που ξέρω οτι έχουμε τα ίδια γούστα; μακράν το καλύτερο παπούτσι που έχω βάλει…..Με προπονητικά έχω ησυχάσει με τα reebok (alfa 156 1.80) και διαβάζω πολύ καλα σχόλια για τα καινούργια peg..

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

@echetlos
    Είμαστε εντελώς οφ τοπικ αλλά μιλάω με τον admin!!! Ποιο M3 ; Αυτό που παίρνει φωτιά; Αυτό που καίει λάδι η αυτό που πάει μόνο ευθεία;;;(M3 είναι μόνο ένα, το e46 csl)
    @pandex
    Ξεχνάς ότι ξέρεις με τα turbA. Το 1 είναι ποιο μαλακό και σοφτ οβερολ, όχι ότι θα σε προβληματίσει σε κομμάτια αλλά ενταξει δεν είναι το καλύτερο του, το 2 είναι ΤΟ ιδανικό για να σε κρατάει φρέσκο παντού και πάντα. Το μόνο αρνητικό του είναι ότι θες να το φοράς παντού και πάντα. Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου σε προπόνηση να λέω ‘αχ να φορούσα τώρα τα turbΑ μου!!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@chousidisieremias Εννοείται πως μιλάς με τον admin κι άμα θέλω το μετονομάζω και σε gocar το site για σήμερα το μεσημέρι!
    (αν και δεν ξέρω πώς να το κάνω, έφυγε κι ο Χαράλαμπος…)

Το M3 που έβγαζε >100 ατμοσφαιρικά hp/lt (οκ, και τα Vtec).
    Τώρα για το αν πήγαιναν μόνο ευθεία… ε για να βάλεις spikes, θέλει και γυμνασμένα πόδια.
    Όλα τα σοβαρά sports cars πρέπει να καίνει λίγο λαδάκι. Παρ’ όλα αυτά κανένα Μ3 δεν έκαιγε, άντε να δεχτώ για μέταλλα στροφάλου, ενίοτε (μόνο το Ε46).

Είμαστε εντελώς οφ τοπικ αλλά μιλάω με τον admin!!! Ποιο M3 ; Αυτό που παίρνει φωτιά; Αυτό που καίει λάδι η αυτό που πάει μόνο ευθεία;;;(M3 είναι μόνο ένα, το e46 csl)

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 8 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panosdimi Πλύση πλύση αλλά μυαλό δεν βάζεις…

dpap147
    Συμμετέχων

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον Ιερεμία. Άλλωστε το Μ3 δεν είναι γένους θηλυκού, αντίθετα η Alfa….

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τώρα εξηγείται το 147 στο nickname…
    Θυληκό η Alfa, αρσενικό ο μάστορας, γι’ αυτό έκαναν τόσο κολλητή παρέα.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

“Θυληκό η Alfa, αρσενικό ο μάστορας, γι’ αυτό έκαναν τόσο κολλητή παρέα.”

κλαιω με την ατακα !!! καλησπερα συντρεχτες!!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Α ρε γαμωτο! Τόσα κοινά ενδιαφέροντα, τόσο μακρινή απόσταση. Το χω σκεφτεί πολλές φορές αυτό Νικόλα! Μπορώ να μιλάω μαζί σου μέρες.

dpap147
    Συμμετέχων

Δεν ισχύει αν της συμπεριφέρεσαι σωστά… αλλά η ατάκα όλα τα λεφτά!

PanDex
    Συμμετέχων

@echetlos φφφφφφφ…όταν ξαναπατήσω στίβο και “δω” αγώνες μάλλον θα το πάρω…θα κρατήσω τα boston να βγάλουν την βρώμικη δουλειά και έχω ένα elite σε θησαυροφυλάκια σε περίπτωση που γίνει πόλεμος..αν ήταν >4 το χα πάρει χτές..

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

@panosdimi
    Αν σε προβληματίζει το drop, να σου πω εδώ ότι μόλις γύρισα από το απογευματινό χαλάρωμα 30’ με το razor στο 5 και 118 μέσους σφ. Το ότι έκανα χαλάρωμα με το ίδιο παπούτσι που το πρωί έκανα 800αρια στο 2’35’’ και δεν προβληματίστηκα πουθενά με εντυπωσιάζει.

nikos_splash
    Συμμετέχων

Καλησπερα σε όλη την παρέα.
    Νίκο συνονόματε συγχαρητήρια για το site. Πάρα πολλές και καλές πληροφορίες για κάποιον που θέλει να μάθει πράγματα για το τρέξιμο.

Είμαι νέος στο άθλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας αν μπορείτε. Δεδομένου ότι είμαι 1.86, 90 κιλά, με πλατυποδία και προσφάτως με πελματιαία (οπότε πρέπει να προσέξω το πέλμα μου περισσότερο), θα ήθελα να με βοηθήσετε με τη γνώμη σας στα παρακάτω παπούτσια. Να σημειώσω πως οι αποστάσεις που κάνω είναι μαξ 5 χλμ. Μην γελάσετε είμαι μεγάλος νουμπάς και έτσι σκοπεύω να παραμείνω :D.
    Διάβασα περίπου από τον Ιανουάριο τα σχόλια σε αυτό το ποστ και κατέληξα στα παρακάτω που έχουν κόστος γύρω στα 100€

Reebok Sport FOREVER FLOATRIDE ENERGY 2.0 -> δεν ξέρω ποια η ουσιαστική διαφορά του με το 1.0 αλλά μου αρέσει καλύτερα οπτικά.
    NIKE ZOOM PEGASUS TURBO 1 ή 2 -> το 1ο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο site της Nike στα 103€ περίπου (το μαύρο). Είναι εξίσου καλό με το 2 ή δεν αξίζει λόγω παλαιότητας μοντέλου?
    NIKE Epic React Flyknit 2 -> μαρέσει αλλά φοβάμαι που έχει “κάλτσα” και όχι το κλασικό mesh
    Επίσης αν μπορείτε θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι από New Balance και από Mizuno

Ευχαριστώ πολύ!

Giorgiops
    Συμμετέχων

Γιατί να γελάσουμε;; Τα 5χλμ είναι πολθ καλά ειδικά για αρχή! Και μόνο που σηκωνόμαστε από τον καναπέ μας είναι αρκετό!! Μπράβο σου που άρχισες και τα χλμ θα ερθουν από μόνα τους

pseiras
    Συμμετέχων

@nikolas-nikolas
    Μέχρι να έρθει ο γιατρός να σε αναλάβει , να σου πω οτι το FOREVER FLOATRIDE ENERGY 2 σε σχέση με το 1 , έχει διαφορετικό upper (καλύτερο λένε) αλλά ίδια σόλα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikolas-nikolas Νικόλα, καλωσήρθες και σ’ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! 🙂

Προσωπικά θα σου πρότεινα το Turbo 1. Είναι και πιο μαλακό από το 2 κι ίσως να σου αρέσει περισσότερο.
    Αν, έχοντας πλατυποδία, έχεις και φαρδύ πέλμα και ψάχνεις κάτι με πιο άνετη βάση, θα μπορούσες να δεις το NB Propel.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,336 έως 1,350 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.