Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,351 έως 1,365 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Periklis
    Συμμετέχων

Aν γνωρίζει κανείς να μου πει: Τα nike Winflo σε τι τύπου δρομείς απευθυνονται; Ειναι ικανα για μικρές αποστάσεις πχ, ή είναι απλά για καθημερινή χρήση;

Echetlos
    Συντονιστής

@periklis1987 Η σόλα των Pegasus 33, 34 είναι λογικά.
    Μια χαρά προπονητικό.

StefanosM (papako)
    Συμμετέχων

όταν είχα ρωτήσει στην nike, μου είχαν πει οτι είναι τα φτηνά vomero (τα ιδια υλικά αλλά ποιο λίγη ποσότητα).
    Όταν τα είχα δοκιμάσει , που είχαν φανεί πιο σκληρά από τα vomero

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 9 μήνες πριν από StefanosM (papako).
    nikos_splash
    Συμμετέχων

@pseiras: ευχαριστώ πολύ!

@echetlos
    :Καλώς σας βρήκα. Η αλήθεια είναι!
    Αν δεν με ενοχλεί κατά το τρέξιμο ίσως να είναι καλύτερο να είναι ένα τσικ πιο στενό το παπούτσι για να μου κρατάει και το πόδι σωστά και να μην απλώνει σε ένα πιο πλατύ παπούτσι. Θεωρείς ότι με το turbo 1 θα έχω θέμα στενότητας (φτέρνα και γενικότερα)?
    Τόσο το NB Propel όσο και το Turbo 1 δεν τα βρίσκω παρά μόνο στα επίσημο site των εταιριών άρα δεν βλέπω τρόπο να τα δοκιμάσω! Any ideas?
    Για το FOREVER FLOATRIDE ENERGY 2 έχεις άποψη?

@giorgiops123
    : δεν με βλέπω για πάνω από 5 :D. Απλά να φτιάξω λίγο τους χρόνους μου στα 5 😛

ΥΓ: για να μην κάνω κάποιο λάθος, turbo 1 λέμε όλοι το Nike Zoom Pegasus 35 Turbo, σωστά?

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 9 μήνες πριν από nikos_splash.
    Echetlos
    Συντονιστής

@nikolas-nikolas Αν είναι στενή η βάση και φαρδύ το πόδι σου, η καμάρα σου θα βγαίνει έξω από το παπούτσι και θα είναι και ασταθές.
    Το Turbo 1 είναι γενικά άνετο στη μέση, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αν το παραγγείλεις δε από το nike.com, που νομίζω έχει και την καλύτερη τιμή, μπορείς εντός 2 μηνών να το επιστρέψεις αν δεν σ’ αρέσει, ακόμη κι αν το έχεις τρέξει κανονικά.

Το Forever 2 έχει ολόιδια σόλα με το 1, που υπάρχει και review αστο σάιτ, αλλά με καλύτερο επάνω μέρος.
    Ίσως σου φανεί λίγο σκληρό όμως.

nikos_splash
    Συμμετέχων

@echetlos: Ευχαριστώ πολύ Νικόλα!

nikos_splash
    Συμμετέχων

Για όποιον φίλο ενδιαφέρεται η NIKE έχει αυτή τη στιγμή (για μέλη) έκπτωση 30% με τον κωδικό NIKE30.

Periklis
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ @Echetlos!!!

big-blue
    Συμμετέχων

Τα Reebok NANO X τι είναι;

Echetlos
    Συντονιστής

@big-blue Crossfit

big-blue
    Συμμετέχων

Μάλιστα
    Εμείς είμαστε γίγαντες, δεν ασχολούμαστε με νάνο

nikos_splash
    Συμμετέχων

@echetlos: Παρήγγειλα τα turbo 1 στο νούμερο που φοράω σε όλα τα Nike, είτε leisure είτε μπασκετικά. Στο 46.
    Είδα πριν λίγο όμως πως στην ετικέτα των παπουτσιών που έχω γράφει 30cm ενώ στον οδηγό μεγεθών της Nike για το turbo 1 αναφέρει ένα μήκος 28.8cm από φτέρνα έως δάχτυλα! Θα έχουν άλλο μέγεθος ως 46αρια από αυτά που έχω και την πάτησα ή είναι κάποια άλλη μέτρηση το 28.8 και όλα καλα?

Echetlos
    Συντονιστής

Όχι, δεν την πάτησες.
    Τα 28.8cm αναφέρονται στο μήκος του πέλματός σου, όχι στο μήκος του παπουτσιού που αυτό αντιστοιχεί.
    Ο γενικός κανόνας λέει ότι το παπούτσι πρέπει να είναι ~1.5cm μακρυτερο από το πέλμα, οπότε εκεί είσαι.
    Είναι μαλακία ο πίνακας της Nike, μπερδεύει τον κόσμο. Οποιοδήποτε άλλο size chart δεις, τα cm που αναγράφονται αφορούν το παπούτσι, όχι το πόδι.
    Αν προσέξεις βέβαια, το επισημαίνει πάνω πάνω:
    Να θυμάσαι ότι η δική σου μέτρηση σε εκατοστά από τη φτέρνα ως τα δάχτυλα θα είναι λίγο μικρότερη από τη μέτρηση σε εκατοστά που αναγράφεται στη συσκευασία του παπουτσιού. Το γνωρίζουμε και το έχουμε ήδη υπολογίσει.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 9 μήνες πριν από Echetlos.
    sotosdiam
    Συμμετέχων

Εγώ πάλι, που έμαθα με Nike, όταν βλέπω τους άλλους πίνακες μπερδεύομαι :). Υποτίθεται ότι έχεις μετρήσει το πέλμα σου, και πας με τον αριθμό αυτό και βλέπεις τι να πάρεις. Ενώ με το μήκος του παπουτσιού, πρέπει να σκεφτείς αν θέλεις 1 ή 1.5 ή 2 εκατοστά μπροστά. Εν τέλει προφανώς το μαθαίνεις κι αυτό.

Echetlos
    Συντονιστής

@sotosdiam Σωστό αλλά υποτίθεται ότι ξέρεις πόσα cm παπουτσιού χρειάζεσαι και το εφαρμόζεις σε όλες τις εταιρείες.
    Οπότε δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου με τις αναντιστοιχίες που κάποιες έχουν σε EU/US/UK.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,351 έως 1,365 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.