Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

• Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη πριν από τον χρήστη nikos_splash.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,441 έως 1,455 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@phill Σώπα ρε συ… Αν σου άρεσε τόσο, αυτή είναι κι η πιο σοβαρή άποψη. 😉
    Αύριο το περιμένω.

mixalis1111
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Ερώτηση: Τα brooks launch 6 ανοίγουν καθόλου με τον καιρό; Είχα τα launch 5 στο ίδιο νούμερο χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά τα 6 μου φαίνονται στενά στο κότσι του μικρού δαχτύλου.

Odysseas
    Συμμετέχων

@mixalis1111 και γω έχω παρόμοιο πρόβλημα με το 6. Μου φαίνεται στενώτερο απο τα προηγούμενα και μου πιεζει την εξωτερική πλευρα του ποδιού. Μετα απο μερικά χιλιόμτερα ανοίγει κάπως αλλά και πάλι η αίσθηση σε σχέση με τα προηγούμενα είναι πως ειναι πιο στενό

mixalis1111
    Συμμετέχων

Ωχ κατάλαβα, θα κάνω μερικά χιλιόμετρα ακόμα να δω πως θα πάνε, αλλιώς με βλέπω να ψάχνω πάλι για παπούτσι.
    Καμία δοκιμασμένη πρόταση που να μοιάζει με το launch 5 (χωρίς να είναι στενό σαν το 6) έχουμε; Να δοκιμάσω ghost 12 και ας είναι πιο βαρυ; Κάνω περίπου 30 χλμ την εβδομάδα (5-5:30/χλμ) και είμαι 80 κιλά.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mixalis1111 Δες τα Pegasus 36, Beacon, Reebok Forever.

big-blue
    Συμμετέχων

Και γω ψάχνω ένα προπονητικό VFM, οικονομικό (max 100€), για να μοιραστούν τα χλμ της προετοιμασίας.
    Beacon, propel, forever 2, sketchers;
    Θα παίξει καμιά ευκαιρία;

politist
    Συμμετέχων

Χαίρετε! Με ύψος 1.92 βάρος 89 κιλά αναζητώ προτάσεις παπουτσιών για διαλειμματικες σε ταρτάν. Από 200μ έως 2χίλιαρα. Ενίοτε και τέμπο των 5-7 χλμ. Μπαίνω σε πρόγραμμα προπονήσεων μαραθωνίου.
    5ρι έχω κοντά στο 20λεπτο και pace χιλιαριών στη διαλειμματικη είναι κάτω από 4
    Πρώτες σκέψεις ήταν rebel και razor αλλά δε βρίσκω στο νούμερο μου US12,5.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@thanasis Καλημέρα, Θανάση.
    Συμφωνώ με τις πρώτες σκέψεις σου. Ρώτα και σε κανένα κατάστημα Skechers, μπορεί να έχουν νούμερα που δεν υπάρχουν στο σάιτ.
    Πολύ καλή επιλογή είναι και το Run Fast.
    Και βέβαια οι κλασικές προτάσεις, Kinvara και Adios/Boston.

sotosdiam
    Συμμετέχων

@thanasis @echetlos θα συμφωνήσω για το Run Fast. Ενώ στα πρώτα τρεξίματα μου άφησε 2-3 σημάδια και 2 μαυρισμένα νύχια (που είναι προσωπικό θέμα, καθώς διαφορετικά όλοι θα ήταν στα κάγκελα), μάλλον το συνήθισα πλέον κι έχει εξελιχθεί στο αγαπημένο μου σβέλτο παπούτσι.

Blackdog
    Συμμετέχων

Μεγάλη απογοήτευση τα Launch 6 και για μένα… Ένα μήνα ταλαιπωρούμαι με τραυματισμό στην εξωτερική μεριά του πέλματος στο δεξί πόδι από τον λόγο που λες. Αν και φανατικός οπαδός της brooks άλλαξα δρόμο πλεον.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Να δω ποτε θα πεσουν τα razor κατω απο 100 ευρώ και τι στον κοσμο…χαχαχα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgos-pliakos Νομίζω πως στο κατάστημα έχουν 99€, Γιώργο.
    Για κάνε ένα τηλέφωνο…

Blackdog
    Συμμετέχων

@mixalis1111 εγώ πηρα ride 7 και βρήκα την υγεία μου. Το ghost είναι σταθερή αξία απλά για γρήγορα δεν πολύ κάνει.

politist
    Συμμετέχων

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Razor 3 στην Ελλάδα υπάρχει μέχρι 45.5 νούμερο όπως μου είπαν από τη Skechers. Πληροφοριακά να σας πω πως το running warehouse eu θα ανανεώσει Skechers στόλο το Σεπτέμβριο. Επίσης όπως μου είπαν από Skechers τα speed elite θα μας έρθουν Οκτώβριο.

Μια σκέψη είναι τα adizero pro που κυκλοφόρησαν από τις πρωινές ώρες αλλά δε μου ταιριάζουν τα adidas ανατομικά όποτε δύσκολο να το ρισκάρω. Τα endorphin pro θα μπορούσαν να παίξουν για tartan (κι όχι μόνο);

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@thanasis Tα Endorphin Pro πάνε εύκολα και 3’/χλμ και σε κρατάνε και φρέσκο. Και στρίβουν κιόλας.
    Άντε να θέλουν το πολύ δύο κομμάτια για να συνηθίσεις λίγο το ύψος τους, πάντα σε σχέση με racing flats.
    Και δουλεύει εξίσου καλά και φτέρνα να πατάς, κάτι που δεν λειτουργεί στο VF σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.
    Παπουτσάρα!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,441 έως 1,455 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.