Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

• Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη nikos_splash.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,456 έως 1,470 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    politist
    Συμμετέχων

Με έφτιαξες! Αναμένω να έρθουν λοιπόν

mixalis1111
    Συμμετέχων

@Blackdog Ακριβώς το ίδιο και γω, στο δεξί πόδι, στην εξωτερική πλευρά έχω θέμα. Το μόνο που φοβάμαι με τα ride 7 ή με τα beacon που πρότεινε ο echetlos είναι το drop. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι κάτω από 10mm. Ειδωμεν. Ευχαριστώ για την απαντηση

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@acharnaikos Καλωσήρθες Παναγιώτη και καλή διαδρομή στην αλλαγή που αποφάσισες.

Εγώ θα σου πρότεινα το Saucony, μιας και είναι και σταθερό, πέρα από απορροφητικό.
    Όσον αφορά το Propel, επίσης πολύ καλό μοντέλο. Το Flite έχει την ίδια σόλα αλλά το επάνω μέρος του έχει casual σχεδίαση, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει για τρέξιμο.
    Και για τα δύο υπάρχουν reviews στο goRUN.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΩ ΕΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΜΑΝΤΡΙΑ ΖΩΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 35 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ.
    ΣΤΑ 40 ΕΠΑΘΑ ΜΗΝΙΣΚΟ, (ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΜΠΑΓΑΣΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ) ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ.
    ΤΩΡΑ ΣΤΑ 50 ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΤΡΑΞΙΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.
    ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ( ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ CUSHIONING ( ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ).

NEW BALANCE FUELL CELL FLITE
    NEW BALANCE FUELL CELL PROPEL
    SAUCHONY TRIUMPH ISO 5

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@acharnaikos Μπορείς να δεις τα σχετικά reviews: Ultra R2 και Ghost 10.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .
    ΛΟΓΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ( Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΒΙΟΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ SEX AND THE CITY) ΘΑ ΗΘΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙΥ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ
    ALTRA DUO
    SKECHERS ULTRA ROAD 2 & 3
    BROOKS GHOST10

ANAMENΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
    HOLA ONE ONE NAPALI

geomaz
    Συμμετέχων

Προσωπικα εχω τρεξει με τα altra duo και τα ultraroad 2 + 3 + maxroad 4.

Τα duo εχουν πααααρα πολυ χωρο για το ποδι και επιπλεον πιο χαμιλο drop.
    Επισης ο αφρος στην σολα ειναι πολυ πιο σφιχτος. Η δε διαπνοη του πανω μερους οτι καλυτερο μπορει καποιος να συναντησει (μοιαζει με τουλι στην 1 εκδοση) ,ομως για αυτο και σχιζονταν πολυ γρηγορα στα πλαγια, χωρις να χαλαει το παπουτσι γιατι μετα απο ενα σημειο δεν προχωραει το σχισημο αφου παρεμβαλονται καποια δομικα στοιχεια.

Τα ultraroad 2+3 ειναι πολυ πιο μαλακα, εχουν σιγουρα αρκετο χωρο μεσα για το ποδι (οχι ομως τοσο οσο τα duo που ειναι σαν να φορας crocs).
    Εχουν πολυ μετρια διαπνοη. Το δε βαρος και των δυο ειναι παραπλησιο καπου στα 240 γρ το 43.

Μιλαμε για εντελως διαφορετικα παπουτσια.

Αν εισαι για τα duo, θα σου ελεγα δες και τα hoka rincon. Εχουν αναλογη προστασια, πιο χαμηλο βαρος 220 το 44αρι και ειναι πιο μαλακα ενω εξισου γρηγορα, πολυ καλη διαπνοη. Αλλα πιο στενα στο ποδι

Εαν ειναι να πας για ultraroad 2….δες και το maxroad 4..που κυκλοφορει πλεον στην ιδια τιμη. Πιο σκληρη η σολα απο το R2, οχι ομως πολυ σφιχτη, αλλα ξεκαθαρα ανωτερη hyperburst αφρος(μου θυμιζει ultra boost σε πιο σφιχτη ρυθμιση-αν και ειναι διαφορετικα υλικα).

mixalis1111
    Συμμετέχων

Στα forever 2 ισχύει για το νούμερο ότι και για τα forever 1; Αν φοράμε 44.5 πάμε σε 43;

Ανώνυμος
    Ανενεργός

κυρ ΝΙΚΟ !!! σε περιμενουμε για τον πηγασο 37…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@phill (το όνομά σου;)
    Περίμενε, προηγούνται δύο άλλα. Αφου το έχεις ήδη όμως…
    Με διαφορά το καλύτερο Pegasus πάντως. Έχασε λίγο σε σβελτάδα αλλά πολύ πιο ολοκληρωμένο ως προπονητικό.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

ειμαστε ναικ..ακιδες εξαρτημενοι Nik ,(filip)

Ανώνυμος
    Ανενεργός

ναι ΝΙΚ ,δυο 25αρια ενα 15αρι μεχρι στιγμης ,οι εντυπωσεις μου αριστες καμμια σχεση με τους προηγουμενους πηγασους…

panos gr
    Συμμετέχων

Καμία καλή και δοκιμασμένη πρόταση παπουτσιου για τον κλασικό….
    Θα είναι Ο πρώτος μου μαραθώνιος και είπα να είναι αυτός .

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panosgr Επιστρέψατε, Πάνο; Ζόρικα πλέον τα πράγματα εκεί, ε;

Πολλές επιλογές αλλά το Turbo είναι μάλλον η πιο safe.

panos gr
    Συμμετέχων

Όταν φύγαμε είχαν αρχίσει να ξεφεύγουν αρκετά, ευτυχώς βοήθησε η πρεσβεία και καταφέραμε να γυρίσουμε.
    Το turbo δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, το θεωρώ πιο προπονητικό μοντέλο.
    Είχε σκεφτεί ενα απο τα hoka carbon x ,κάποιο της saucony ή το next% αν και με το flyknit είχα θέματα με φουσκάλες.
    Turbo δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, θέλω να το φορέσω όμως να δω εφαρμογή

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panosgr Αν βρεις το Next% δεν το συζητάμε καν. Νομίζω ότι υπάρχει στο Outrun.
    Αλλά και το Endorphin Pro είναι κορυφαία επιλογή, ιδίως για το επίπεδό σου.

big-blue
    Συμμετέχων

Καλώς τον Πάνο! Βρήκες χρονιά ρε φίλε! Για να δούμε τι θα πει φέτος, εγώ είμαι απαισιόδοξος σχετικά με τη δυνατότητα διεξαγωγής των αγώνων.
    Προχτές είδα το turbo 2 σε ένα μαγαζί, σε λευκό. Πόσο όμορφα είναι, τα έχω στο μωβ και δεν τα αναγνώρισα στο λευκό!
    Επίσης, μου άρεσαν πολύ τα vomero 14

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,456 έως 1,470 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.