- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη nikos_splash.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
7 Ιουλίου 2020 στις 13:05 #118447panos grΣυμμετέχων
Καλός σας βρήκα παιδιά.
Ήθελα ένα μεγάλο στόχο εκτός τριαθλου για ανανέωση κινήτρου.
Τα αναβάλλω αρκετό καιρό και φέτος που επέστρεψα θεώρησα ότι ήταν ευκαιρία να εκπληρώσω ένα όνειρο9 Ιουλίου 2020 στις 12:27 #118466pseirasΣυμμετέχωνΠρέπει να το διασκεδάζουν εκεί στην Nike…
https://hypebeast.com/2020/6/nike-zoom-double-stacked-black-volt-ci0804-001-release-date-info
9 Ιουλίου 2020 στις 23:19 #118470panos grΣυμμετέχωνΚοίτα που μετά από τόσα χρόνια θα γυρίσουμε πάλι στην αεροσολα…
Κάνανε αμάν να εξελίξουν τους αφρούς και τελικά νίκησε ο αέρας10 Ιουλίου 2020 στις 12:43 #118472pseirasΣυμμετέχωνΤζιφος τελικά το nike zoom double stack , βγαινει μόνο σε γυναικειο.
Αρκετοι την πατησαν που ετρεξαν να το αγορασουν απο το site της Nike.
Πουθενα δεν εγραφε οτι προοριζεται για γυναικες και σαν κερασάκι , το site ανεφερε τις αντιστοιχιες σε αντρικά νούμερα για να σε μπερδεψει περισσοτερο.10 Ιουλίου 2020 στις 13:02 #118473Nikos PilikasΣυντονιστήςΤι να το κάνεις αυτό δηλαδή;
Για τρέξιμο ή για να αλλάζεις λάμπα χωρίς σκάλα;10 Ιουλίου 2020 στις 17:35 #118474pseirasΣυμμετέχωνχαχαχ , κανει κρα οτι δεν κανει για τρέξιμο.
Σε ένα βιντεο το δείχνει να τερματίζει με λιγο πίεση στο περπάτημα.
Το σχήμα πάντως alphafly είναι αλλα μαλλον ένα μοντερνο shox καταλήγει.12 Ιουλίου 2020 στις 18:51 #118483taziΣυντονιστήςΧτες το προγραμma ειχε παπουτσοβολτα. Σκοπος ητανε να αγορασω ενα ακομα ζευγαρι NB rebel. Τελικα μολις μια ημερα πριν ειχα διαπιστωσει οτι στο καταστημα, απο λαθος μου τα ειχανε δωσει σε 8 και οχι σε 7.5 που ειχα ζητησει. Επειδη τα ειχα τρεξει ομως και μου φανηκα μια χαρα ειπα να παρω αλλο ενα ζευγαρι παλι στο 8. Οταν ειπα στο φιλο που δουλευει στι καταστημα οτι θα κατεβω για ψωνια μου ειπε οτι θα εχω μια εκπληξη. Και πραγματι, μολις την προηγουμενη ειχανε παραλαβει τα FuellCell TC που και μονο διαβαζοντας την αξιολογηση του Νικου θα επρεπε να τα δοκιμασω. Τελικα μολις τα φορεσα αποφασισα αμεσως να τα παρω. Σουπερ χαρουμενος απο την αγορα μου μετα πηγα μια βολτα και στη Nike, ηθελα να δοκιμασω το Next και το Pegasus με σκοπο απλα να δω πως μου καθονται.
Το Next μοιαζει να ειναι απο αλλο πλανητη, οπως και η τιμη του βεβαια, 340 λιρες. Με αυτο το ποσο υπολογισα πως αγοραζω 3TC, τρωω ενα μεσημεριανο στο ποδι μαζι με χυμο, πινω ενα καφεδακι και πληρωνω και τα εισιτηρια μου πηγαινε ελα σπιτι κεντρο….
Τα pegasus με αφησαν αδιαφορο.12 Ιουλίου 2020 στις 21:38 #118484Nikos PilikasΣυντονιστής@tazi Δεν γίνεται να κάνει 340 λίρες το Next.
Μάλλον 240 θα είδες. 275 είναι η τιμή του σε €.12 Ιουλίου 2020 στις 23:34 #118486taziΣυντονιστής@echetlos, Den eida, rotisa, kai mallon parakousa, eimai kai kapoias ilikias… Opote pame sta 2x(TC+mesimneriano +kafes). Btw, I kopella pou me exipiretise forouse hijab
14 Ιουλίου 2020 στις 10:39 #118489JeremyalfistiΣυμμετέχωνΕδώ είμαι, αφού πραγματοποίησα δειγματοληψίες σε όλη την δυτική & κεντρική Ελλάδα επέστρεψα σώος χωρίς covid παρακαλώ. Μέσα στο χαμό χώρεσα τις προπονήσεις μου και λόγω αυτού του χαμού έκανα ορισμένες με παππουτσια που δεν(?) θα τα έβαζα αν ήμουν στην βάση μου. Εχουμε και λέμε, λοιπόν ρίξτε μια ματιά στο zoom rival fly 2. Πολύ αξιολολογο χωρίς φαμφάρες, Carbonia κ.ο.κ. Τίμιο, πολύ κοντά σε πατροπαράδοτη αίσθηση racing flat, γρήγορo και πολυ φτηνό. Αυτό που με εξεπληξε ειδικά για nike είναι το τρομερό grip του outsole. Στη nike συνηθώς με λιγη βροχούλα γλυστράμε οπως γλυστρανε κατι BMW της κακιάς ώρας στο στεγνό ειδικα τώρα που γινανε και προσθιοκινητες(βλέπε σειρές 1 2020 που τις γλεντάνε κάτι mito με 155 αλόγατα παντού και πάντα). 😂
Υπάρχει και στην nike στα 72Ε και αν κανείς βάλει το summer30 κανει πολύ καλό deal.14 Ιουλίου 2020 στις 13:52 #118493Nikos PilikasΣυντονιστής@chousidisieremias Οι BMW ξεκινούν από την σειρά 2, την 1 την κατατάσσουμε στα σκούτερ.
14 Ιουλίου 2020 στις 14:40 #118494JeremyalfistiΣυμμετέχων@echetlos
Α οκ. Ερωτηση: η 2αρα active tourer τι είναι;
(Διαφωνώ χωρίς πλάκα, στο ότι οι προηγούμενες 1 ήταν κακές)14 Ιουλίου 2020 στις 15:22 #118495Nikos PilikasΣυντονιστής@chousidisieremias Ιερεμία, μη με μπλέκεις με τέτοια…
Γνωρίζω μόνο από μοντέλα που διαθέτουν μπλοκέ.Δεν είναι τυχαίο το αμάξι που μου έδωσαν, όταν ήμουν εθελοντής (σκούπα) στον ημί της Αθήνας. 245PS!
Στους υπολοίπους είχαν δώσει ηλεκτρικό. Τυχαίο, λες..;Α οκ. Ερωτηση: η 2αρα active tourer τι είναι;
(Διαφωνώ χωρίς πλάκα, στο ότι οι προηγούμενες 1 ήταν κακές)15 Ιουλίου 2020 στις 09:36 #118502Nikos PilikasΣυντονιστής15 Ιουλίου 2020 στις 10:50 #118504pseirasΣυμμετέχωνΜας “αναγκάζει” ο κύριος Daniels να φοράμε παπούτσι που τα κάνει όλα.
Τυπική προπονηση Q , 5 easy , 2 tempo , Intervals κτλπ.
Όλες οι ελπίδες μου στο endophrin speed και στο Nike Tempo Next% , για μετά το turbo.
Ευτυχώς, δεν δείχνει και τόσο διαστημικό όσο οι πρώτες φώτος που κυκλοφόρησαν. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.