Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 136 έως 150 (από 1,406 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Giorgos Pliakos
    Συμμετέχων

Καλησπέρα που το βρήκες στα 50?γιατί το ψήνω κ εγώ ? Σε νούμερο πας σε κανονικό σου..έχω εμπιστοσυνη σε Νίκο για τα παπούτσια τα έχει χαρακτηρίσει τα νέα reebok floatride

Echetlos
    Συντονιστής

@geomaz Δεν ξέρω, Γιώργο. Όχι πως δεν είμαι κι εγώ περίεργος να τα δοκιμάσω αλλά έχει ξεφύγει πολύ το budget φέτος για παπούτσια. 😕
    Και καιροφυλακτώ και για τα RC/Adios Pro.

@hadabis
    Η βασική τους δουλειά είναι σαν up tempo μοντέλο και την κάνουν μια χαρά. Αν τώρα καποιους τους βολέψουν και ως trainer, ακόμη καλύτερα.

Hadabis
    Συμμετέχων

@giorgo pliakos στο just sport το βρηκα 44 νουμερο απλα κατασπρο αν κολας σε χρωμα γενικα ειμαι της αποψης οτι δεν με πολυενδιαφερει το χρωμα σε ενα παπουτσι που το χρησιμοποιεις σαν εργαλειο για προπονηση οσο σοβαρη κανεις ή οχι.
    Τα floatride δυστυχως το upper του μου σκιστηκε και στα δυο παπουτσια στα πλαγια, παρολο που εχουν ακομα χιλιομετρα να δωσουν η σολα τους.
    Βεβαια το floatride το χρησιμοποιησα για μεγαλυτερες αποστασεις καθως ειναι πιο μαλακη η σολα του.

Giorgos Pliakos
    Συμμετέχων

Σε float ride που είναι βάρκα το νούμερο φοράω 42.5 κ βάζω 2η κάλτσα για να νιώθω ασφάλεια σε ,,sl20 πας μισό νουμερο κατω..όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κλειστά τα μαγαζιά να το δοκίμασα κάπου

Hadabis
    Συμμετέχων

κοιτα και στα δυο πηγα στο νουμερο μου δεν ειμαι κριτηριο γιατι εχω χοντρο ποδι και το reebok παρολο που ειναι φαρδυ μπροστα στα δαχτυλα κουτεπιε δεν μπαινει με τιποτα.

Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων

@echetlos, Νίκο, SL20 ίδιο νούμερο με NIKE ? ή θέλει πιο πάνω/πιο κάτω? 🙂

demetris
    Συμμετέχων

@johnb

Θέλει πιο πάνω δες το size guide των εταιριών σε εκατοστά το 44.5 στη Nike είναι 45 1/3 στην Adidas, εγώ την πάτησα με τα SL20…

KADIETICIAN
    Συμμετέχων

Νίκο echetlos Χρονια σου πολλα. Και μετα έχουν σειρά τα Elite hyper, metaracer, cloudboom, nitro deviate, adizero pro κτλ

Echetlos
    Συντονιστής

@johnb Το κανονικό σου παίρνεις, Γιάννη.

giannis d
    Συμμετέχων

tempo next-βροχη.. σεμειωσατε διπλο …μην το ρισκαρετε το παπουτσι παει τσουληθρα…

nightmare
    Συμμετέχων

κυκλοφορησαν τα sl20 v2.
    σιγουρα ειναι πιο βαρια και πρεπει να εχουν διαφορετικο συνδιασμο υλικων και να ειναι πιο “ψηλα”.

Odysseas
    Συμμετέχων

@nightmare συμφώνα με το site της adidas είναι 18γρ πιο βαρύ και η σόλα πιο λεπτή (heel 21.5 mm / forefoot 12 mm) σε σχέση με το πρώτο (heel 24 mm / forefoot 14 mm). Επίσης η σόλα του 2 μοιάζει πολύ με του Pro χωρίς το carbon

nightmare
    Συμμετέχων

@Odysseas εχεις δικιο. (στο ματι μου φανηκε πιο ψηλο απο ενα βιντεακι που ειδα στα γρηγορα χθες το βραδυ.)
    επισης, drop: v1: 10mm ενω το v2:9,5mm

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 5 μήνες πριν από nightmare.
    Odysseas
    Συμμετέχων

οπότε αφού η σόλα είναι πιο λεπτή και θεωρητικά το ίδιο υλικό με το προηγούμενο (Lightstrike) τότε γιατί το παπούτσι είναι πιο βαρύ; μήπως βάλαν κανένα carbon plate; 😀

giannis d
    Συμμετέχων

nike tempo next -βροχη …πολυ τσουληθρα !!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 136 έως 150 (από 1,406 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.