- Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
18 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:20 #129234AlkisΣυμμετέχων
aRiSTiDiS
Αριστείδη εγώ νομίζω ότι αυτή η τιμή είναι για καινοτόμα με περιορισμένο αριθμό παραγωγής μοντέλων που δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό.
Ήδη τα 300 ευρώ είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό.20 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:48 #129238Nikos PilikasΣυντονιστήςhttps://www.instagram.com/p/CxYnXqXvOV3/?img_index=1
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 4 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
20 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:32 #129240SteliosΣυμμετέχωνΒλέπω διαφορά στην καμαρα του ποδιού, που για εμενα ήταν θέμα στο παπούτσι. Έχει πιο μεγάλο πλάτος από παλιοτερα σε εκείνο το σημείο και λογικά δε θα στηρίζεσαι στα λινά του υφάσματος πλέον.
Επίσης πρέπει να κράτησαν το drop και έκαναν και ωραιο δέσιμο στα κορδόνια.
Παίζει παλι να έχει παραπάνω βάρος αλλά ίσως το ρίξουν με το κενό που άφησαν στη σόλα στο μπροστινό μέρος. Λογικά θα θέλουν να δουλέψει όπως η new balance … Ο συνδυασμός της σχεδίασης αυτής με τα pods θα εχει πολύ ενδιαφέρον.- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 4 μήνες πριν από Stelios.
26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:20 #129286Nikos PilikasΣυντονιστής26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:44 #129287SteliosΣυμμετέχωνΔιάβασα πως είναι το ίδιο παπουτσι απλά αλλάζει σε continental σόλα όπως το pro.
Με αυτό έτρεξε η assefa. Στις φωτογραφίες φαίνεται πως το λάστιχο στη σόλα είναι ίδιο με του pro 3.28 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:51 #129311Αντώνιος 91Συμμετέχων@echetlos καλημέρα στην παρέα.τελικως ανάμεσα στο es3 και t21 αγοράστηκε το δεύτερο.φοβηθηκα σαν αρχάριος την πλάκα και την επιστροφή στα αργά μήπως βραχυκύκλωσε στα δικά μου πόδια.απο νούμερο πήγα στο κανονικό μου στο 42.δυστυχως η εταιρία δεν έχει μισά αλλά και στο 41 έβρισκα μπροστά στο ύφασμα.το έτρεξα χθες πάνω στη μεσογειων ένα χαλαρό και με πήγε πολύ ξεκούραστα.ελπιζω να με δικαιώσει και στο ΑΜΑ.152 ευρώ από γνωστη αλυσίδα εντός πολυκαταστηματος.190 είχε full price τρέχει ένα 20% αυτές τις ημέρες.θα μπορούσα να έπαιρνα και το t20 ίδιο midsole outsole με μικρές αλλαγές στο upper αλλά παίρνω πάντοτε το refresh των μοντέλων δικό μου κόλλημα!πάντως σε σχέση με το novablast 3 που το έχω ήδη κάνει περίπου 400 χλμ από τον Ιούλιο που το αγόρασα δεν έχει τόσο μεγάλη επιστροφή ενέργειας αλλά και το πρώτο μετά τα 200 χλμ το pop το έχασε παραμένει όμως η απορρόφηση!θα τα εναλλάσσω σαν daily και long distance/racing αντιστοιχα με τα turbo 2 να παίρνουν κιναυτα λίγο χρόνο!να σημειώσω πως σκοπός σαν πρώτη χρονιά είναι ο τερματισμός ένας υγιεινής τερματισμός!
28 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:42 #129313Nikos PilikasΣυντονιστής@tonypol91 Πολύ καλό παπούτσι Αντώνη. Και τσιμπάει και ρυθμό αν θελήσεις.
Καλή συνέχεια στην προετοιμασία σου!1 Οκτωβρίου 2023 στις 17:25 #129324geomanΣυμμετέχωνΚαλησπέρα σε όλους, ψάχνω για ένα αγωνιστικό-όχι κάρμπον- για έως 10χλμ. Ψάχνω κάτι κοντινό στα παλιά brooks launch και είμαι ανάμεσα στα adidas takumi και adios 8.
1 Οκτωβρίου 2023 στις 18:38 #129325Nikos PilikasΣυντονιστής@georgiosmanavis Τakumi με κλειστά μάτια.
7 Οκτωβρίου 2023 στις 09:42 #129360Nikos PilikasΣυντονιστήςΌποιος ψάχνει παπούτσι στην max cushioning κατηγορία ή για να το πούμε αλλιώς, είναι μεταξύ των Triumph, Invincible, Nimbus κτλ, να περιμένει μέχρι τις 13 του μήνα.
7 Οκτωβρίου 2023 στις 14:00 #129361Nikos PilikasΣυντονιστής@kostasnik78 Για το Prime X τα έχουμε πει. Αν ταιριάξεις, είναι όνειρο. Το Strung 2 είναι πιο νορμάλ πάντως.
Καλό είναι το Shift αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν σίγουρα αρκετά καλύτερα.
Σε παραπέμπω στην από πάνω ανάρτηση για το 1080 ν13.Καλημέρα. Θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας για μια ακόμα φορά. Χθες έτρεξα 30χλμ με ρυθμό 5λ/χλμ με adios pro 3 και κατά τη διάρκεια αλλά και μετά ένιωθα πολύ ξεκούραστος και φρέσκος. ‘Έχω ενθουσιαστεί με τον lightstrike pro. Θα ήθελα όμως να πάρω κάτι πιο προπονητικό με μεγάλο ύψος που να μπορώ να κινηθώ σε αυτόν περίπου τον ρυθμό. Σκεφτόμουν το prime x και το shift 3.
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 3 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
8 Οκτωβρίου 2023 στις 21:37 #129379petransfhpΣυμμετέχωνΓια AlphaFly3 είμαστε !!!
Θεωρώ πως αν ήταν τώρα διαθέσιμα στην αγορά , θα είχε γίνει sold out !!!
Φοβάμαι μετά το σημερινό παγκόσμιο ρεκόρ , πως η μαμά Nike θα τα υπερκοστολογήσει !
Το βλέπω το θέμα να τα κοπανάει καμια 400αρα στο κεφάλι , έκανε και την αρχή η adidas με τα evo1 …14 Οκτωβρίου 2023 στις 04:47 #129437DIMITRIS21ΣυμμετέχωνΤι παπούτσια προτείνετε για 12 Ώρο για ρυθμο 5:55′
24 Οκτωβρίου 2023 στις 00:31 #129486BlackdogΣυμμετέχωνΈχει κανείς άποψη για το mach X (HOKA);
3 Νοεμβρίου 2023 στις 09:50 #129520georgebΣυμμετέχων@echetlos Καλημέρα στην παρέα!
3-4 χρόνια είχα κάποιον πόνο στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού που σταδιακά χτύπαγε στο 3ο και 4ο δάχτυλο. Αυτό ξεκίναγε μετά από μερικά χλμ τρεξίματος. Εδώ και κάποιους μήνεςμετά από πολύχρονη αποχή, έχω ξεκινήσει και πάλι χαλαρό τρέξιμο για λίγα χλμ και ξεκίνησε πάλι να εμφανίζεται ο πόνος. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι νεύρωμα morton (κάτι που υποψιαζόμουν) και γενικά δύσκολα αντιμετωπίζεται.
Επειδή τα χλμ που κάνω είναι πλέον λίγα (περίπου 5-6 χλμ την φορά, που με λίγο περπάτημα μπορεί να φθάσουν συνολικά τα 10 χλμ) και με αργό ρυθμό (κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει) , σκέφτηκα ότι ίσως κάποιο παπούτσι (πιο απορροφητικό ή/και πιο μαλακό) να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω καλύτερα την κατάσταση. Ο πόνος αρχίζει και εμφανίζεται στο 3ο με 4ο χλμ και αρχίζει σταδιακά να επιδεινώνεται.
Έχω παρατηρήσει ότι ανάλογα το τι παπούτσι θα φορέσω, αργεί να εμφανιστεί. πχ βλέπω ότι το καλύτερο αποτέλεσμα έχω με το go run 2 , ενώ με παπούτσια του στυλ kinvara κλπ ο πόνος εμφανίζεται πιο γρήγορα. Σημειώνω ότι όλα τα δρομικά παπούτσια που έχω είναι παλιά, 3-4 ετών από την εποχή που έκανα προπόνηση για μαραθώνιο με ότι αυτό συνεπάγεται σε φθορά αφρών κλπ.
Νίκο έχω διαβάσει αρκετά από τα εξαιρετικά τεστ που κάνεις και δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο παπούτσι. Αν μπορείς να μου προτείνεις κάποιο με βάση τα όσα ανέφερα παραπάνω θα σου ήμουν υπόχρεος! -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.