Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 256 έως 270 (από 1,406 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Echetlos
    Συντονιστής

@grigoris01 Τέλεια, Γρηγόρη! Ελπίζω τώρα να το ευχαριστηθείς.
    Σήμερα μόνο, στο Νιάρχος, πέντε δρομείς μου είπαν τι παπουτσάρα είναι…

grigoris01
    Συμμετέχων

@echetlos Σε ευχαριστώ και πάλι Νίκο θα είχα να κάθονται 150€ σε μία άκρη. Αν και για να πω την αλήθεια περιμένω να μου έρθει το Nike zoom fly 3 μιας και το γνωρίζω (το προηγούμενο ζευγάρι το έκανα σχεδόν 800 χιλιόμετρα) ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να έχω εναλλακτική. Το σίγουρο πάντως είναι ότι σήμερα το ευχαριστήθηκα (speed).
    Θα πρέπει να αναφέρω πάντως ότι και απο τη saucony έδειξαν ενδιαφέρων και ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου (χωρίς βέβαια να προλάβουν να δώσουν λύση) αλλά και μόνο η επικοινωνία μαζί μου 3-4 φορές (mail και τηλεφωνικά) μου άφησε θετικές εντυπώσεις.

nvlass
    Συμμετέχων

Θα προσπαθήσω να αλλάξω πάτους. Σε εμένα το πόδι πέφτει προς τα μέσα
    Όταν περπατάω βέβαια το νιώθω πάρα πολύ ότι κάτι γίνεται. Δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με το πάτημα του ποδιού μου αλλά με το speed σαν να πολλαπλασιάζονται. Η φτέρνα πέφτει προ τα μέσα αν μπορώ να το εξηγήσω σαν υπερπρηνισμός. Αφού με είδε η γυναίκα μου όταν περπατούσα στο σπίτι και μου το είπε και εκείνη. Το πρόβλημα δεν το έχω με άλλα παπούτσια. Έχω τα Nike turbo 2, brooks ghost gtx 13, brooks glycerin 17, NB prism, zoom fly 3

geomaz
    Συμμετέχων

Η φτέρνα πέφτει προ τα μέσα αν μπορώ να το εξηγήσω σαν υπερπρηνισμός. Αφού με είδε η γυναίκα μου όταν περπατούσα στο σπίτι και μου το είπε και εκείνη.

Αυτο ακριβως,οπως το περιεγραψε ο φιλος πιο πριν συμβαινει και σε μενα-με το συγκεκριμενο παπουτσι!
    Και στην δικη μου περιπτωση το παρατηρησαν φιλοι οπως με ειδαν απο πισω,καθως περπατουσα.

Η φτερνα,σαν να γυρναει προς την εσωτερικη μερια,με αποτελεσμα σε καθε τρεξιμο να μου ‘ξεσκιζει’ τον ευαισθητο αχιλλειο στο σημειο που φυεται (αριστερο ποδι-εξωτερικη ανω γωνια φτερνας/κατω απο τον αστραγαλο).

Επισης αλλος φιλος στην παρεα που τρεχουμε και χρησιμοποιει (τυπου stability )τα saucony guide iso αλλα και τα guide13,τα πηρε και αυτος και μου λεει οτι αισθανεται πολυ ασταθεια στο πισω μερος/τακουνι.

Τελικα νομιζω οτι εχω μειωσει το φαινομενο της εσωτερικης κλισης,τοποθετωντας υποπτερνια ,λοξα κομμενα (με μεγαλυτερο υψος προς την εσωτερικη πλευρα—echetlos…σε ακουω που γελας..)

Echetlos
    Συντονιστής

Παίδες, το Speed είναι performance παπούτσι, τα περισσότερα της κατηγορίας είναι πιο στενά από τα προπονητικά.
    Προσωπικά, παρότι πρηνίζω πάρα πολύ, το βρίσκω και αρκετά σταθερό για το ύψος του, ακόμη και σε ρυθμούς long run.
    Βέβαια, ο καθένας μας είναι διαφορετικός.

pseiras
    Συμμετέχων

Έφυγα και εγώ για πάτους.

swimer
    Συμμετέχων

Καλημέρα, στα λίγα χλμ που το έτρεξα κι εγώ, παρότι υποπρηνίζω ελαφρά, ένιωσα αυτό το «περίεργο» πάτημα στο περπάτημα, στο τρέξιμο δεν το αντιλήφθηκα και δε με ενόχλησε κάπου. Νομίζω από κατασκευής έχει μία κλίση προς το εσωτερικό, τουλάχιστον το δικό μου δεξί παπούτσι.

Echetlos
    Συντονιστής

Το super shoe (prototype) της Asics. Να δούμε πότε θα βγει…

143591591_863445541141897_8854559523089566948_n

NB Rebel v2

DSCF3118 copy

pseiras
    Συμμετέχων

Αν το asics είναι με Flytefoam και πλάκα , θα σκίσει.
    Το ζητούσε πολύς κόσμος.

Για τα speed πάντως ,σαν την Σοφία Μπεκατώρου αισθάνομαι ….
    Τελικά οι περισσότεροι έχουμε την ίδια παρατήρηση.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 3 μήνες πριν από pseiras.
    Echetlos
    Συντονιστής

Στο νέο Rebel o FC έχει ίδιο tuning με τα RC/TC.

Thodoris75
    Συμμετέχων

Καλησπέρα συντρέχτες .
    Αν κάποιος φίλος απo Αττική φοράει 45 νούμερο και θέλει τα adidas SL20 (χρώμα μαύρο πορτοκαλί) στα 56 ευρώ καινούρια ας μου στείλει pm.
    Tο είχα παραγγείλει απο δύο μαγαζιά ταυτόχρονα και τα πήρα απο αυτό που μου το έφερε γρηγορότερα επομένως έμεινε ορφανό ενα ζευγάρι στα κεντρικά της Adidas στην Αθήνα. (θα πρέπει φυσικά να πληρωθούν στο ταμείο).

Echetlos
    Συντονιστής

Όλες οι εταιρείες μαζεμένες.

Size Guides

Spyros
    Συμμετέχων

Λείπει η Reebok… 🙂

Echetlos
    Συντονιστής

Μετά το Vomero, έρχεται το ON Cloudswift v2.
    Πολύ περίεργο παπούτσι.

149196702_3505863972972014_2489642464008437543_o

Echetlos
    Συντονιστής

@stratos-al Γεια σου, Στράτο!
    Αφού είσαι φαν το Boston 3, λογικά θα ενθουσιαστείς με το Boston 9, ή και το 8, αν δεν έχεις φαρδύ πόδι.

καλησπέρα, θέλω βοήθεια για παπούτσι….

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 256 έως 270 (από 1,406 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.