- Αυτό το θέμα έχει 1,405 απαντήσεις, 145 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 ημέρα, 15 ώρες πριν από τον χρήστη
Echetlos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
31 Ιανουαρίου 2021 στις 17:20 #121002
Echetlos
Συντονιστής@grigoris01 Τέλεια, Γρηγόρη! Ελπίζω τώρα να το ευχαριστηθείς.
Σήμερα μόνο, στο Νιάρχος, πέντε δρομείς μου είπαν τι παπουτσάρα είναι…31 Ιανουαρίου 2021 στις 17:37 #121003grigoris01
Συμμετέχων@echetlos Σε ευχαριστώ και πάλι Νίκο θα είχα να κάθονται 150€ σε μία άκρη. Αν και για να πω την αλήθεια περιμένω να μου έρθει το Nike zoom fly 3 μιας και το γνωρίζω (το προηγούμενο ζευγάρι το έκανα σχεδόν 800 χιλιόμετρα) ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να έχω εναλλακτική. Το σίγουρο πάντως είναι ότι σήμερα το ευχαριστήθηκα (speed).
Θα πρέπει να αναφέρω πάντως ότι και απο τη saucony έδειξαν ενδιαφέρων και ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου (χωρίς βέβαια να προλάβουν να δώσουν λύση) αλλά και μόνο η επικοινωνία μαζί μου 3-4 φορές (mail και τηλεφωνικά) μου άφησε θετικές εντυπώσεις.31 Ιανουαρίου 2021 στις 19:58 #121007nvlass
ΣυμμετέχωνΘα προσπαθήσω να αλλάξω πάτους. Σε εμένα το πόδι πέφτει προς τα μέσα
Όταν περπατάω βέβαια το νιώθω πάρα πολύ ότι κάτι γίνεται. Δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με το πάτημα του ποδιού μου αλλά με το speed σαν να πολλαπλασιάζονται. Η φτέρνα πέφτει προ τα μέσα αν μπορώ να το εξηγήσω σαν υπερπρηνισμός. Αφού με είδε η γυναίκα μου όταν περπατούσα στο σπίτι και μου το είπε και εκείνη. Το πρόβλημα δεν το έχω με άλλα παπούτσια. Έχω τα Nike turbo 2, brooks ghost gtx 13, brooks glycerin 17, NB prism, zoom fly 331 Ιανουαρίου 2021 στις 20:39 #121008geomaz
ΣυμμετέχωνΗ φτέρνα πέφτει προ τα μέσα αν μπορώ να το εξηγήσω σαν υπερπρηνισμός. Αφού με είδε η γυναίκα μου όταν περπατούσα στο σπίτι και μου το είπε και εκείνη.
Αυτο ακριβως,οπως το περιεγραψε ο φιλος πιο πριν συμβαινει και σε μενα-με το συγκεκριμενο παπουτσι!
Και στην δικη μου περιπτωση το παρατηρησαν φιλοι οπως με ειδαν απο πισω,καθως περπατουσα.Η φτερνα,σαν να γυρναει προς την εσωτερικη μερια,με αποτελεσμα σε καθε τρεξιμο να μου ‘ξεσκιζει’ τον ευαισθητο αχιλλειο στο σημειο που φυεται (αριστερο ποδι-εξωτερικη ανω γωνια φτερνας/κατω απο τον αστραγαλο).
Επισης αλλος φιλος στην παρεα που τρεχουμε και χρησιμοποιει (τυπου stability )τα saucony guide iso αλλα και τα guide13,τα πηρε και αυτος και μου λεει οτι αισθανεται πολυ ασταθεια στο πισω μερος/τακουνι.
Τελικα νομιζω οτι εχω μειωσει το φαινομενο της εσωτερικης κλισης,τοποθετωντας υποπτερνια ,λοξα κομμενα (με μεγαλυτερο υψος προς την εσωτερικη πλευρα—echetlos…σε ακουω που γελας..)
31 Ιανουαρίου 2021 στις 21:07 #121011Echetlos
ΣυντονιστήςΠαίδες, το Speed είναι performance παπούτσι, τα περισσότερα της κατηγορίας είναι πιο στενά από τα προπονητικά.
Προσωπικά, παρότι πρηνίζω πάρα πολύ, το βρίσκω και αρκετά σταθερό για το ύψος του, ακόμη και σε ρυθμούς long run.
Βέβαια, ο καθένας μας είναι διαφορετικός.31 Ιανουαρίου 2021 στις 21:45 #121012pseiras
ΣυμμετέχωνΈφυγα και εγώ για πάτους.
1 Φεβρουαρίου 2021 στις 11:31 #121016swimer
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα, στα λίγα χλμ που το έτρεξα κι εγώ, παρότι υποπρηνίζω ελαφρά, ένιωσα αυτό το «περίεργο» πάτημα στο περπάτημα, στο τρέξιμο δεν το αντιλήφθηκα και δε με ενόχλησε κάπου. Νομίζω από κατασκευής έχει μία κλίση προς το εσωτερικό, τουλάχιστον το δικό μου δεξί παπούτσι.
1 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:26 #121017Echetlos
Συντονιστής1 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:34 #121018pseiras
ΣυμμετέχωνΑν το asics είναι με Flytefoam και πλάκα , θα σκίσει.
Το ζητούσε πολύς κόσμος.Για τα speed πάντως ,σαν την Σοφία Μπεκατώρου αισθάνομαι ….
Τελικά οι περισσότεροι έχουμε την ίδια παρατήρηση.-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 3 μήνες πριν από
pseiras.
1 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:46 #121020Echetlos
ΣυντονιστήςΣτο νέο Rebel o FC έχει ίδιο tuning με τα RC/TC.
2 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:38 #121036Thodoris75
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα συντρέχτες .
Αν κάποιος φίλος απo Αττική φοράει 45 νούμερο και θέλει τα adidas SL20 (χρώμα μαύρο πορτοκαλί) στα 56 ευρώ καινούρια ας μου στείλει pm.
Tο είχα παραγγείλει απο δύο μαγαζιά ταυτόχρονα και τα πήρα απο αυτό που μου το έφερε γρηγορότερα επομένως έμεινε ορφανό ενα ζευγάρι στα κεντρικά της Adidas στην Αθήνα. (θα πρέπει φυσικά να πληρωθούν στο ταμείο).5 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:54 #121087Echetlos
Συντονιστής9 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:50 #121172Spyros
ΣυμμετέχωνΛείπει η Reebok… 🙂
13 Φεβρουαρίου 2021 στις 09:19 #121209Echetlos
Συντονιστής15 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:54 #121231Echetlos
Συντονιστής@stratos-al Γεια σου, Στράτο!
Αφού είσαι φαν το Boston 3, λογικά θα ενθουσιαστείς με το Boston 9, ή και το 8, αν δεν έχεις φαρδύ πόδι.καλησπέρα, θέλω βοήθεια για παπούτσι….
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 3 μήνες πριν από
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.