Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 271 έως 285 (από 1,366 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Echetlos
    Συντονιστής

@spiroskomianos Νομίζω το έχει ο @chousidisieremias.

καλησπερα, εχει κανεις αποψη για το gravity της nike?

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

@spiroskomianos
    Καλησπέρα! Έχει να πει κάτι το midsole του. Για κομμάτια, ειδικότερα στα μικρά είναι αρκετά καλό. Σε πετάει μπροστά, έχει rebound. Στο outsole επίσης έχει εντυπωσιακό κράτημα σε όλες τις συνθήκες κάτι που τα Nike παραδοσιακά προβληματίζουν. Δεν μπόρεσα να το ευχαριστηθώ/δοκιμάσω καλύτερα λόγω του upper. Το πρόβλημα του gravity είναι εκεί. Είναι αρκετά στενό, καθόλου εύκαμπτο με αποτέλεσμα να μου προκαλέσει κάτι ερεθισμούς στα δάχτυλα. Να σημειώσω πως δεν είχα ποτέ και με κανένα παπούτσι θέματα στα δάχτυλα άρα αν κάποιος έχει ευαισθησία εκεί εκτιμώ θα υποφέρει. Το βλέπω σε παρά πολύ χαμηλή τιμή όποτε αν θα το δοκιμάσεις ίσως το μισό νούμερο πάνω να σου ήταν εντάξει. Τσέκαρε όπως και να έχει την πολιτική επιστροφών του καταστήματος πριν προχωρήσεις.
    Το συμπέρασμα/ερώτημα είναι, γιατί ρε Nike έκανες τόσο κακό upper¿ και υπάρχει σαφής απάντηση. Αυτό το παπούτσι προορίζεται για sneaker και βολτισιο αλλά που να φτιάχνεις νέο midsole. Βάλε ότι περίσσεψε από τα zoom fly και αυτά που περίσσεψαν ήταν καλά.

Echetlos
    Συντονιστής

@thanos-3 Βασικά, ήταν έτοιμο για review, φωτογραφημένο, δοκιμασμένο, αλλά το πρόλαβαν άλλα.

Όπως έχω ξαναγράψει, είναι ένα μοντέλο που το αδικεί εντελώς η εμφάνισή του, αφού μοιάζει με entry level πρόταση.
    Είναι καλό παπούτσι όμως. Έχει πολύ cushioning, μαλακό στην φτέρνα, πολύ σταθερό και με rocker που δουλεύει ωραία. Και ανθεκτικό, πιστεύω.
    Απ’ την άλλη, είναι αρκετά ογκώδες και βαρύ και δεν το κρύβει τρέχοντας. Επίσης, το επάνω μέρος του είναι κάπως too much και σίγουρα θα είναι ζεστό το καλοκαίρι. Η εφαρμογή του είναι σχετικά μπόλικη.
    Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ αξιόπιστο workhorse και ιδίως στις τιμές που παίζει πλέον, είναι safe επιλογή.

Καλησπερα θελω τη γνωμη σας για τα nike react miler

Λάμπρος
    Συμμετέχων

Εχω ένα προβληματάκι με τον αχίλλειο εδώ και κάμποσο καιρό και αυτό με οδήγησε στην απόφαση να φύγω για λίγο από τα Saucony/Brooks των 4mm που παραδοσιακά χρησιμοποιώ και να αγοράσω ένα πιο προστατευτικό παπούτσι. Βρήκα σε καλή τιμή τα Glycerin 18 (€102) και είπα να τα αγοράσω αν και αρκετά επιφυλακτικός μιας και έχω να τρέξω με τέτοιο drop και βάρος πάνω από 10 χρόνια όταν ακόμη είχα τα Ghost 2. Παρόλο που δεν έχω την ικανότητα να κάνω κριτική σε παπούτσι, ήθελα να μεταφέρω την έκπληξή μου και τις θετικές μου εντυπώσεις για τα Glycerin. Ενώ περίμενα πως θα βάλω στο πόδι μου ένα υπερπροστατευτικό, βαρύ χοντροπάπουτσο, η αίσθηση ήταν αέρινη, το παπούτσι κρύβει απόλυτα το βάρος του, το επιπλέον drop δεν μου κάνει καμιά διαφορά και τα λίγα τρεξίματα που έκανα ήταν πραγματικά μια αποκάλυψη. Όταν θα μπορέσω να κάνω περισσότερα χιλιόμετρα και πιο γρήγορες προπονήσεις θα επανέλθω.

Echetlos
    Συντονιστής

@albertosalazar Γεια σου, Λάμπρο!
    Ξέρω ένα σωρό κόσμο που παίρνει τα Glycerin/Ghost με βαριά καρδιά και τελικά μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Echetlos
    Συντονιστής

Super soft, super bouncy και ελαφρύτερο απ’ το πραγματικό του βάρος.
    Όπως ακριβώς έπρεπε να είναι ένα ZoomX trainer.

20210223_210008

Spyros
    Συμμετέχων

Εσένα σου έκανε καμιά φουσκάλα μπροστά αριστερά ή μπροστά δεξιά (στο σημείο που υπάρχει η λεπτή, γκρίζα ταινία); Ή κάποιον ερεθισμό ακριβώς κάτω από τον αστράγαλο, στην εξωτερική πλευρά;

Super soft, super bouncy και ελαφρύτερο απ’ το πραγματικό του βάρος.
    Όπως ακριβώς έπρεπε να είναι ένα ZoomX trainer.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη πριν από Spyros.
    Echetlos
    Συντονιστής

@spysif Σε ένα 10άρι που τα πρωτοφόρεσα σήμερα, τίποτα απολύτως.
    Πάρα πολύ άνετο και ευχάριστο upper.

Spyros
    Συμμετέχων

@echetlos κάνει λες για προπονήσεις πάνω από 10-15 χλμ; Π.χ. long run;

Echetlos
    Συντονιστής

Για ποιον λόγο να μην κάνει; Τι εννοείς, Σπύρο;

Spyros
    Συμμετέχων

Απλά, είδα ένα review του παπουτσιού που, μετά από καμιά 100στή χιλιόμετρα, σε ένα 20άρι long, του δημιούργησε φουσκάλα στο πόδι μπροστά αριστερά και δε θα το πρότεινε για long run.
    Αλλά, μάλλον, πως ήταν μεμονωμένη περίπτωση.
    Είναι κι ακριβό το άτιμο…

Echetlos
    Συντονιστής

Όταν αναφερόμαστε στο upper γενικότερα, όλα είναι σχετικά, Σπύρο. Παίζει μεγάλο ρόλο και το πόδι του καθενός. Εδώ συμβαίνει να έχεις θέμα στο ένα πόδι αλλά να μην έχεις στο άλλο, για παράδειγμα.

Το Invincible έχει αρκετά ευρύχωρο επάνω μέρος, από εμπρός μέχρι πίσω. θα το βάλω και την Κυριακή σε κάτι μεγαλύτερο και θα επανέλθω. Από την πρώτη εντύπωση πάντως, δεν θα υπέθετα ότι αυτός ο λεπτός ανακλαστήρας μπορεί να κάνει φουσκάλα.
    Τον Edd Bud λες;

Spyros
    Συμμετέχων

Oh yes… 😉

Τον Edd Bud λες;

Echetlos
    Συντονιστής

Τουλάχιστον παραδέξου ότι είμαι πιο ωραίος απ’ αυτόν…

Spyros
    Συμμετέχων

Νομίζω πως ακόμα κι ο Kofuzi είναι πιο ωραίος από αυτόν… 🙂 🙂

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 271 έως 285 (από 1,366 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.