- Αυτό το θέμα έχει 1,405 απαντήσεις, 145 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 εβδομάδα, 1 ημέρα πριν από τον χρήστη
Echetlos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
24 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:07 #121348
Echetlos
ΣυντονιστήςΧαχαχα…
Νομίζω πως ακόμα κι ο Kofuzi είναι πιο ωραίος από αυτόν… 🙂 🙂
24 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:43 #121350takosan
ΣυμμετέχωνΙσχύει οτι το πάτημα του μοιάζει με του novablast?
24 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:27 #121351Echetlos
Συντονιστής@takosan θα μπορούσες να πεις ότι μοιάζουν σαν χαρακτήρα.
Βέβαια, το Nike είναι αρκετά πιο μαλακό και με πολύ μεγαλύτερη επιστροφή. Οριακά και πιο σταθερό.24 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:32 #121352Echetlos
ΣυντονιστήςΕπίσης, τελικά υπάρχουν μάλλον δύο Novablast.
Έχοντας το κίτρινο και το λευκό, το δεύτερο έχει αισθητά πιο πυκνή ρύθμιση του αφρού, ενώ και το upper του είναι πιο μαζεμένο.
Φέρεσα το κίτρινο μετά από καιρό, το οποίο έχει 300+ χλμ και ήταν ξεκάθαρα πιο μαλακό, με το άλλο να έχει μόλις 90.24 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:40 #121358pseiras
ΣυμμετέχωνΑναμένουμε review με αγωνία!!!
Αν και ακριβό δεν την γλυτώνει.
Την κάνει την απόσβεση ο αφρός την επόμενη μέρα.25 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:12 #121364Λάμπρος
ΣυμμετέχωνΜια ενδιαφέρουσα ανάλυση για τα αγωνιστικά παπούτσια της Nike και την επίδρασή τους στις super επιδόσεις του πρόσφατου παρελθόντος.
(Το δανείστηκα από τη σελίδα στο FB του δρομέα και φυσικοθεραπευτή Στέλιου Πετρούτσου)25 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:15 #121365Echetlos
ΣυντονιστήςΓενικότερα το Total Running Productions έχει πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις.
25 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:25 #121366Λάμπρος
ΣυμμετέχωνΠροσωπικά δεν το ήξερα Νίκο. Αφού το λες θα το ψάξω παραπάνω.
27 Φεβρουαρίου 2021 στις 09:32 #121375Echetlos
Συντονιστής27 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:14 #121381vasileios78
ΣυμμετέχωνΗ πιο όμορφη φωτο σε όλο το site…χαχαχαχα
27 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:30 #121382geomaz
ΣυμμετέχωνΝικο υπαρχουν πληροφοριες σχετικα με το βαρος,υψος σολας,τιμη κλπ για το πολυ ενδιαφερον skechers που παρεθεσες;
27 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:28 #121383Echetlos
ΣυντονιστήςΌχι Γιώργο, δεν έχει γίνει κάτι γνωστό.
27 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:41 #121384geomaz
ΣυμμετέχωνΝίκο μέχρι σήμερα, απ’όλα τα παπουτσια τρεξίματος που έχω δοκιμάσει, αισθάνομαι ότι τα Alphafly, είναι με διαφορά ότι ανώτερο απο θέμα προστασιας αλλά και ευχάριστο σαν αίσθηση για τα ποδια μου. Όταν τρέχω νιώθω ότι κάνω cruising, σε μια επιφάνεια τραμπολίνο. Πραγματικά το συγκεκριμένο παπουτσι δεν έχει καμία σχέση, με οτιδήποτε άλλο (σαν αίσθηση τουλάχιστον). Ουτε με τα next, αλλά ούτε και τα adidas adizero pro, που δοκίμασα προσφατα(παρολο που τα adidas μου αρεσαν πολυ -τα βρήκα ίσως ακόμα πιο προστατευτικα από τα next).
Θα θελα να σε ρωτήσω ποσο πλησιαζει σε παχος η σόλα των invincible τα alphafly και σε σχέση με εκείνα ποσο προστατευτικα είναι τα invincible. Θα μπορούσες σε παρακαλω να βγάλεις μία-δυο συγκριτικές φώτο των δύο να τα δουμε, εάν δεν είναι κόπος; Και τέλος σαν αίσθηση απορρόφησης κραδασμών, πιο θα έβαζες ως αντίστοιχο (εάν υπάρχει) των invincible ; Σε ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σε κουρασα.
28 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:42 #121385Echetlos
Συντονιστής@geomaz Γιώργο, δεν κάνεις ερώτηση, review ζητάς…
Η αίσθηση του Invincible μοιάζει περισσότερο με αυτή του VF παρά με του AF, λόγω των air pods μπροστά. Μπορεί να έχει χαμηλότερα ύψη (36.6/27.6mm) αλλά συνολικά ο ZoomX είναι περισσότερος. Η σόλα είναι υπερβολικά φαρδιά.
Μην ανησυχείς, το παπούτσι είναι απίστευτα μαλακό και με μεγάλη ελαστικότητα. Ίσως ελάχιστα λιγότερο από το AF πίσω κι αυτό διότι συμπιέζεις πιο πολύ το κέντρο της φτέρνας, κρατώντας πιο σταθερά τα τοιχώματα, ενώ στα % κάθεσαι επάνω σε όλη την σόλα. Κατάλαβες τι εννοώ; (εγώ όχι).
Εν ολίγοις, τραμπολίνο είναι και το Invincible, απλά του λείπει το lever-like πέταγμα που δίνει η πλάκα. Το παίρνεις, δεν το συζητάμε…ΥΓ: Εννοείς το Adios Pro ή το Adizero Pro;
28 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 #121387geomaz
ΣυμμετέχωνΚαταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση Νικο. Εννοω αυτο που το ονομαζουν και adi,διοτι στην σχεδιαση ενω μοιαζειzero και adios χα! χα! Θα μας τρελανουν εκει στην aμπιμπας!
Παντως τους παραδεχομαι γιατι ενω Εχειμοιαζει αρκετα στο γενικο σχημα με το next%, το. παπουτσι εχει καποιες ψαγμενες σχεδιαστικες καινοτομιες. Πχ η φτερνα εαν την κοιταξεις απο πισω,ειναι παραξενα ανισοπεδη…Προσωπικα διαπιστωσα τρεχοντας τα, οτι εξαλειφε το φαινομενο που μου παρουσιαζεται με τα speed. Την ελλειψη σταθεροτητας και το να γυρναει η φτερνα μου προς τα μεσα..
Επισης κατι πολυ σημαντικο σχετικα με την κατανομη των υλικων. Οσο πιο προς τα εξω βαζεις την πλακα ανθρακονηματος (η τα rods στην προκειμενη περιπτωση),καθως καμπτεται η σολα, η εξωτερικη πλευρα ΠΑΝΤΑ καμπτεται περισσοτερο απο την εσωτερικη (η εξωσολα σε σχεση με εκει που παταει το ποδι εσωτερικα). Οποτε εχουν καταφερει να δουλευουν περισσοτερο τα ανθρακονηματα σε αυτο το παπουτσι σε σχεση με αλλα. Μου αφησε πολυ καλη εντυπωση και απο θεμα συμπιεσης,αφου το βρηκα αρκετα φιλικο. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.