- Αυτό το θέμα έχει 1,405 απαντήσεις, 145 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 ημέρες, 16 ώρες πριν από τον χρήστη
Echetlos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
3 Μαρτίου 2021 στις 17:38 #121439
aroulio
ΣυμμετέχωνΕγώ πάντως έχοντας πάρει τα λευκά στα 89-5=84€ και στο κανονικό μου νούμερο -άρα τεράστια- ήθελα τα Tokyo για 2ο αλλά στο τσακ έχασα το Νο μου. Τότε ήρθαν τα πολύχρωμα στα 119€. Αφού δοκίμασα ότι κωδικό υπήρχε εκεί έξω και απέτυχα, έλαβα συμπτωματικά (ή όχι) προσωπικό κωδικό για 15%, κι έτσι μου βγήκαν στα 102€.Το σίγουρο είναι ότι το upper είναι διαφορετικό, είναι δηλαδή ενιαίο και δεν έχει το σχεδόν διάτρητο στυλ που έχουν τα λευκά. Εμφανισιακά είναι πανέμορφο και θυμίζει τα τριαθλητικά noosa. Δεν ξέρω κατά πόσο φταίει ότι κατέβηκα μισό νούμερο κι έτσι είναι αρκετά καλύτερη η εφαρμογή, πάντως μου δίνουν μια πολύ καλή αίσθηση άνεσης που δε δικαιολογείται μόνο από τα χιλιόμετρα καθώς τα λευκά δεν έχουν ξεπεράσει τα 150km. Σε ένα ελεύθερο κι ένα long που έκανα πιεζόμουν για να κόψω ταχύτητα.
3 Μαρτίου 2021 στις 18:09 #121440Echetlos
ΣυντονιστήςΕίναι περίεργο πάντως αυτό με τα Novablast, από χρώμα σε χρώμα να διαφέρει και η εφαρμογή και το πάτημα.
3 Μαρτίου 2021 στις 20:09 #121441Hadabis
Συμμετέχωνεγω πηρα το μαυρο με πρασινο αφρο και μου ειναι πολυ αερατο στο νουμερο μου μετα τα 100-130 χιλιομετρα εχει ανοιξει και λιγο και δεν καθεται καλα το ποδι.
3 Μαρτίου 2021 στις 22:51 #121442longrunnidis
ΣυμμετέχωνΈχει κανείς εμπειρία από brooks revel 4;
Άσχετο, αλλά μετά από 200και χμ πλέον τα Pegasus 37 μαλακωσαν επιτέλους και είναι οκ για τα 58 ευρώ που κόστισαν.4 Μαρτίου 2021 στις 00:03 #121443mikeb
ΣυμμετέχωνΑγορά σήμερα του gorun 7+ της skechers. Θεωρητικά δεν υπάρχει 43.5 σε sizing αλλά 43(10 US) και 44(10.5 US) στα μοντέλα της skechers.
Φευ . Το παπούτσι ενώ είναι 10 US και θα έπρεπε να είναι 27.5εκ ή 43 ΕU μου βγήκε 28εκ και 43.5 EU οπότε δυστυχώς πάει για επιστροφή μιας και δεν κάθεται σωστά.
Το δοκίμασα και με χοντρή κάλτσα αλλά και πάλι το βρίσκω παραπάνω ευρύχωρο στο toe box για τα γούστα μου παρ’ότι στο μέσον του ποδιού εφαρμόζει εξαιρετικά. Γενικά μου άρεσε η αίσθηση που είχε στο πόδι και το ένιωθα και ιδιαίτερα ελαφρύ.4 Μαρτίου 2021 στις 09:53 #121444roukounas
ΣυμμετέχωνΤα καλα ανδρικα παπουτσια εχουν την ιδια εφαρμοφη και στα γυναικεια? Εχω μια φιλη που τρεχει 8-10 χλμ αλλα δεν γνωριζει καθολου απο παπουτσια και τρεχει με κατι asics που τα εχει κατακρεουργησει.
Σκεφτεται για Nike γιατι βολευει η δωρεαν επιστροφη αν δεν της αρεσουν κ επειδη θα ψωνιζει κ αλλα πραγματα απο το σαιτ.
Το peg37 πχ ως universal ισχυει και στις γυναικες?4 Μαρτίου 2021 στις 12:51 #121445Μαρία
Συμμετέχων@roukounas καλήμερα. Στην Nike αλλά και σε άλλες εταιρείες (saucony, LA sportiva) έχω πάρει παπούτσια από το αντρικό τμήμα, στο ίδιο νούμερο που παίρνω και από το γυναικείο τμήμα και πότε δεν είχα θέμα εφαρμογής, κάθεται ακριβώς το ίδιο.
4 Μαρτίου 2021 στις 14:28 #121446roukounas
ΣυμμετέχωνΕυχαριστω πολυ για την απαντηση, καλο ειναι αυτο για την εφαρμογη σε περιπτωση που δεν βρισκει στο νουμερο που θελει.
Υπαρχουν αξιολογα γυναικεια παπουτσια που no matter what θα της ταιριαξουν αφου ουσιαστικα θα ειναι το πρωτο της προπονητικο(με τα asics που τρεχει στο 6μηνο της βγηκε το μεγαλο δαχτυλο απο το παπουτσι..)?
Το γεγονος οτι το μπατζετ ειναι καπου στα 100-120Ε και οτι μαλλον πρεπει να ειναι Nike, μου δενουν λιγο τα χερια για τις επιλογες της.
Νικο @echetlos διαβασα και το αρθρο του peg και φοβαμαι λιγο τις αλλαγες του, λες να μην εχει θεμα? Ουτε πως παταει δεν ξερω.
Μου ειπε παντως οτι τα asics της ηταν αρκετα σκληρα και θα ηθελε κατι διαφορετικο(το Peg37 μαλλον δεν ειναι).-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 2 μήνες πριν από
roukounas.
4 Μαρτίου 2021 στις 14:54 #121448Echetlos
Συντονιστής@roukounas Ας δει το Miler, Ηλία. Σαφώς πιο μαλακό από το Pegasus αλλά και πιο μπόλικο και βαρύ.
4 Μαρτίου 2021 στις 21:46 #121449Echetlos
Συντονιστής5 Μαρτίου 2021 στις 10:34 #121452takosan
ΣυμμετέχωνΩχ, πάλι σε μπελάδες θα μας βάλεις!
5 Μαρτίου 2021 στις 11:54 #121453naftony
Συμμετέχων@takosan αν κρίνουμε από τα πρώτα σχόλια του Νίκου, έχουμε να πλένουμε πολύ πιάτο πάλι
5 Μαρτίου 2021 στις 13:10 #121454geomaz
ΣυμμετέχωνΝικο θα σου προτεινα στα review σου να συμπεριλαμβανες ενα σημαντικο στοιχειο κατα την γνωμη μου. Να μετρουσες το πραγματικο παχος της σολας καθε μοντελου που παρουσιαζεις οπως επισης και το πραγματικο drop.
Πιστεψε με δεν ειναι παντα αυτο που λενε οι εταιριες.Υπαρχουν σημαντικες αποκλισεις καποιες φορες..
5 Μαρτίου 2021 στις 14:31 #121455Echetlos
Συντονιστής@tonykyr Χαχαχα….
@geomaz Γιώργο, μη μπερδεύεσαι.
1. Αυτό που εσύ βλέπεις εξωτερικά ως ύψος, είναι τα πλαινά της σόλας και όχι το σημείο όπου κάθεται το πέλμα στο μέσο της. Φαντάσου ότι εγκάρσια η σόλα έχει κοίλο σχήμα. Το χαμηλότερο σημείο της είναι αυτό που μετρούμε, όπου εσύ δε μπορελίς να έχεις πρόσβαση.2. Τα ύψη της σόλας ενός μοντέλου μετρούνται στο 42.5. Μεγαλώνοντας το νούμερο, είναι λογικό να αυξάνουν.
5 Μαρτίου 2021 στις 15:13 #121456geomaz
ΣυμμετέχωνΝικο μα σε αυτο αναφερομαι.
Πχ τσεκαρε και συγκρινε το miler με το next% ή zoomfly 2 k 3 και πες μου εαν σου φαινεται οτι οντως το miler εχει τοση διαφορα οσο το δηλωνουν (3-6χιλ μικροτερο υψος στο τακουνι).Νομιζω οτι ειναι ευκολο να το διαπιστωσεις,εαν με ενα σκληρο αντικειμενο πχ ενα κατσαβιδι πλακε πιεσεις εσωτερικα τα τοιχωματα στην βαση,ωστε να δεις που αντιστοιχουν στην εξωτερικη πλευρα του τοιχωματος μαρκαρεις και μετρας..
Λιγο μπακαλιστικο,αλλα νομιζω βγαινει καποια σχετικη εικονα του πραγματικου παχους της σολας.
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 2 μήνες πριν από
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.