Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 346 έως 360 (από 1,362 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

Πάντως @theolvs η μεγάλη τους φθορά στην εξώσολα έχω αποκτήσει τόσο τα zoom Fly 1, όσο και τα flyknit. Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται, αλλά η αλήθεια είναι πως μετά από αρκετα km είναι έντονη.

tsakataman
    Συμμετέχων

Πέρα από το προφανές που είναι το πάτημα του καθενός νομίζω πως το λεπτό λάστιχο που υπάρχει σε κάποια παπούτσια φθείρεται και πιο εύκολα. Δεν είμαι ειδικός όμως.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Τα ZF φθείρονταν πολύ ευκολότερα από κάτω. Τα ZFF ήταν πιο ανθεκτικά. Βγάζουν άνετα 1000km

Τα Turbo βγάζουν άνετα 1500km. Αν πατάς πολύ πίσω και “σέρνεις” το πόδι θα φθαρούν γρηγορότερα, αλλά δεν επηρρεάζεται ο αφρός και δεν προχωράει πιο μέσα η φθορά.

Προσωπικά ειμαι πανευτυχής με τα Novablast σε Λευκό (82€) και Μαύρο/Πράσινο (84€) από Ιταλό. Τα λευκά νοίώθω ότι ειναι ένα κλίκ πιο μαλακά. Και δεν ειναι θέμα χιλιομέτρων (590km vs 190km), εξ αρχής ήταν πιο μαλακά.
    Το παπούτσι με έχει καλύψει σε όλο το εύρος ταχυτήτων, το στοιχείο του όμως είναι μεταξύ ρυθμού HM- και Marathon+. Στο καθημερινό αργό συνεχόμενο δηλαδή και στα επιταχυνόμενα. Εκεί έχει ταιρειάξει η μηχανική του με την δική μού. Στα πιο αργά (slow LR – Recovery) νομίζω θα ταιρειάξει το Invincible (άν το βρώ σε προσφορά)

Αναμένουμε το review του και μέχρι τότε αρκούμαστε στο video

389 PAP
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους. Τελικά λόγω της ανασφάλειας μου ως προς τα νούμερα της Sketchers έχασα τα go run 7 plus (+) στην τιμή των 79 ευρώ. Επειδή δεν θέλω να ανέβω σε τιμή ψηλά, βρίσκω στη New Balance το Prism στα 92 ευρώ, και στα 77 ευρώ το Beacon v3 και το Fresh Foam Tempo (δεν τα γνωρίζω). Έχει και άλλα Fuelcell με περίεργα upper οπότε τα άφησα. Θέλω παπούτσι για ελεύθερα τρεξίματα μέχρι 10Κ, προστατευτικό αλλά να είναι και κάπως γρήγορο. Είμαι 1,86, 80 κιλά, μήκος πατούσας 28,7cm και πόδι λεπτό με μικρή καμάρα. Αν πάω σε New Balance το νούμερο μου είναι το 46,5; Το Prism έχει αρκετό χώρο μπροστά όπως διάβασα από την αξιολόγηση του Νίκου αλλά και τα σχόλια των άλλων παιδιών. Μήπως μου είναι μεγάλο; Για το Beacon v3 δεν έχω διαβάσει αξιολόγηση αλλά για v2 είχα διαβάσει αξιόλογες κριτικές από όλους εσάς. Τί διαφορές έχει με το Prism; Ευχαριστώ..

Echetlos
    Συντονιστής

@pantelis-2 Καλωσήρθες, Παντελή!
    Με τι τρέχεις τώρα;

Θέλω ένα παπούτσι για Ρυθμό κάτω απ’ 4, τι προτείνει το team;

389 PAP
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και πάλι. Είχα δημοσιεύσει κάτι πριν περίπου 4 ώρες και τώρα δεν το βλέπω. Κάνω κάτι λάθος;

Echetlos
    Συντονιστής

@pantelis-2 Παντελή, απάντα καλύτερα στο συγκεκριμένο νήμα (ή μπορείς να ανοίξεις και ένα άλλο, αν προτιμάς), διότι ως απλή “ενημέρωση” χάνεται. Ούτε και ξέρει κανείς σε τι αναφέρεσαι, μετά από λίγο.

Στο θέμα μας…
    Πολά μοντέλα θα μπορούσες να δεις. Brooks Hyperion Tempo, Adidas Boston, NB Rebel ή Prism, Reebok Floatride Energy.
    Το καλό με όλα αυτά είναι πως δεν αποκλείουν και την χρήση ως καθημερινό προπονητικό.

Echetlos
    Συντονιστής

@nikos21rerthimno Πιο μαλακό πάτημα το Prism, κυρίως πίσω.
    Το Beacon είναι ένα λιτό κι απέριττο παπούτσι, με ακριβώς την σωστή δοσολογία στο κάθε χαρακτηριστικό του. Εγώ θα προτιμούσα αυτό.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη πριν από Echetlos.
    aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Το “κάτω από 4” σε τί ρυθμό αγώνα/προπόνησης αντιστοιχεί? (Μαραθωνίου? Ημιμαραθωνίου? 10ριού? 5ριού? Διαλειμματικών?)
    Αλλο τύπο θα ψάξει αυτός που θα τρέχει <4:00/km το Μαραθώνιο και άλλο αυτός που θα κάνει τα 1000ρια του

Echetlos
    Συντονιστής

@pantelis-2 Αναγκαστικά χρειάζεσαι δύο ζευγάρια (τουλάχιστον 😛 ). Αν βέβαια σου αρέσει το πιο σφιχτό πάτημα γενικότερα κι έχεις δυνατά πόδια, τα μοντέλα που σου έγραψα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προπονητικά. Σίγουρα όμως η φθορά θα είναι πολύ πιο γρήγορη φορώντας τα για τα πάντα.

Ο συγνώμη δεν το διατύπωσα σωστά, για 5αρια και 10αρια, και διαλειμματικες μικρά, άρα όπως βλέπω θέλω μάλλον 2 παπούτσια χαχα. Και θα 2χω για πιο χαλαρά τα ghost. Ευχαριστώ

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη πριν από Echetlos.
    Redwolf
    Συμμετέχων

Τελικά θα κλείσω σε hoka carbon x,τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή. Ευχαριστώ και πάλι!

takosan
    Συμμετέχων

Γνωρίζει κανείς αν το Novablast SPS είναι διαφορετικό απο το “απλό” Novablast ; Tα βρήκα σε καλή τιμή στο σκρούτζ και τα χτύπησα!

https://www.skroutz.gr/s/27147139/Asics-Novablast-SPS-1021A525-001.html

389 PAP
    Συμμετέχων

Λογικα είναι Stability version..

Echetlos
    Συντονιστής

@takosan Καμμία διαφορά, απλά έτσι ονόμασαν μια σειρά χρωμάτων που έβγαλαν.

Γνωρίζει κανείς αν το Novablast SPS είναι διαφορετικό απο το “απλό” Novablast ;

389 PAP
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Τα Beacon v3 βρίσκονται στην NB Θεσσαλονίκης και θα πρέπει να περιμένω μέχρι ν’ ανοίξει το λιανεμπόριο. Υπομονή ή κοιτάζω κάτι άλλο σε ευκαιρία. Χαιρετώ από Ρέθυμνο…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 346 έως 360 (από 1,362 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.