Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 556 έως 570 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    pseiras
    Συμμετέχων

@echetlos
    Φοβόμουν το shift μήπως δεν βόλευε στο περπάτημα.
    Θα του το μεταφέρω.
    Σε ευχαριστώ Νίκο!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

176514947_327579898755856_3827882203968399293_n

roadrunner91
    Συμμετέχων

Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω όλους και κυρίως τον admin που τα έχει αξιολογήσει, για εντυπώσεις των reebok floatride energy 2.0 και του new balance 1080 v11 , καθώς σκέφτομαι να είναι τα νέα μου παπούτσια. Τρέχω κυρίως σε ταρτάν ~10-15χλμ και είμαι 72 κιλά. Ποια τα pros και ποια τα cons του κάθε παπουτσιού. Ευχαριστώ θερμά.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 5 μήνες πριν από roadrunner91.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@evangelosgr1991 Βαγγέλη, καλωσήρθες.

Το Energy 2.0 δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω πως το πάτημα του είναι σαν του ν1. Τρέχω όμως το 3.0, με το οποίο είμαι ενθουσιασμένος. Κάνει σχεδόν τα πάντα.
    Ούτε το 1080v11 έχω φορέσει αλλά σχεδόν ίδια σόλα με του ν10 έχει. Πολύ καλο παπούτσι, προστασία και ωραία εφαρμογή για easy προπονήσεις.

roadrunner91
    Συμμετέχων

Καλησπέρα κ ευχαριστώ, διάβασα τις αξιολογήσεις σου. Μεταξύ των δυο ποιο θα προτιμούσες;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Διαφορετικά παπούτσια.
    Το Reebok είναι ένα performance trainer που αναλόγως του τι προτιμάς, μπορεί να σε πάει και αργά.
    Το ΝΒ είναι κατά βάση ένα premium cushioned μοντέλο, απλά δεν είναι βαρύ και δυσκίνητο όπως άλλα.

roadrunner91
    Συμμετέχων

Σ’ ευχαριστώ για την βοήθεια. Άρα φαντάζομαι πως περισσότερο θα με δυσκολέψει το new balance σε κάποιο sprint, παρά το reebok σε χαλαρό τζόκιν. Το περίεργο είναι ότι το drop του reebok είναι κατά 1mm πιο ψηλό από το new balance.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@evangelosgr1991 Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα…

Άρα φαντάζομαι πως περισσότερο θα με δυσκολέψει το new balance σε κάποιο sprint, παρά το reebok σε χαλαρό τζόκιν.

roadrunner91
    Συμμετέχων

Πρόκειται να παραγγείλω μέσω διαδικτυακού καταστήματος τα παπούτσια. Γνωρίζετε εάν το κατάστημα με την επωνυμία Modivo by epapoutsia είναι αξιόπιστο; Βλέπω ότι εδρεύει στην Πολωνία και φοβάμαι μην πέσω σε απομίμηση ή β διαλογής προϊόν. Δεν ξέρω εάν επιτρέπεται να κατονομάσω το κατάστημα αλλά δεν βρίσκω άλλο τρόπο να ρωτήσω. Ευχαριστώ.
    https://modivo.gr/m/andres-moda.html link του καταστήματος.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 5 μήνες πριν από roadrunner91.
    Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Καλημέρα @evangelosgr1991
    Παρήγγειλα τα 1080 v11 απο το Modivo (δεν το ήξερα αλλά συνεργάζεται με Paypal+Σκρούτζ και δεν φοβήθηκα κάτι) την Τετάρτη και την επόμενη μου έστειλαν tracking no απο την γενική ταχυδρομική, λογικά την επόμενη βδομάδα θα τα παραλάβω. Πολλά e-shops έχουν έδρα σε άλλες χώρες για φορολογικούς λόγους.

KADIETICIAN
    Συμμετέχων

@evangelosgr1991 Μην αγχωνεσαι. Είναι τυπικοί και έρχονται στην ωρα τους.

roadrunner91
    Συμμετέχων

Μάλλον πετύχαμε την ίδια προσφορά. Και εμένα μου φάνηκε αξιόπιστο λόγο του καλού site και ότι υπάρχει στο skroutz, αλλά με προβλημάτισε ή έδρα στην Πολωνία και κάποια αρνητικά σχόλια. Λέω να το παραγγείλω και εγώ γιατί είναι σε αρκετά καλή τιμή.

ThanasisBez
    Συμμετέχων

εγώ παρήγγειλα κανονικά τα ίδια new balance (όλοι την ίδια προσφορά)
    και tracking εστειλαν κανονικά, αλλά δέχονται ούτως ή άλλως και αντικαταβολή

roadrunner91
    Συμμετέχων

Έφυγε η παραγγελία και ήρθε και tracking no την ίδια μέρα. Πρώτη φορά σε new balance. Το πήρα σε ίδιο νούμερο που φορούσα στα energy boost , ελπίζω να είναι οκ. Καλοφόρετα σε όλους σας.

big-blue
    Συμμετέχων

Turbo 2: Είχα να τα τρέξω 5 μήνες…
    Αφού τον τελευταίο πολύ καιρό (απ’ τον Αύγουστο του 2020), είτε σέρνομαι, είτε πονάω, είτε έχω πολλή δουλειά, είτε έχω γίνει βόϊδι, λέω πως τρέχω, δεν τρέχω, σέρνομαι. Έτρεχα με παλιά παπούτσια, είτε τα Forever energy 1+2, είτε κάτι αρχαία gorun6 (Skechers) είτε κάποια βουνίσια όταν πήγαινα σε πατημένο χώμα…
    Έτρεξα προχτές με τα turbo 2. Έκανε και λίγη ψυχρούλα… Μιλάμε για μεταμόρφωση! Σίγουρα παίζει ρόλο που ήμουν 2 μέρες ξεκούραστος, τι ξεκούραστος δηλ, δεκαράκια κάνω. Ίσως-σίγουρα-και η καλή ψυχολογία, παρόλα τα κιλά. Πέταγα! Γούσταρα το τρέξιμο, τα ανοίγματα κτλ… Είχα να τρέξω με το 4 μπροστά, ούτε που θυμάμαι από πότε! Άλλη αίσθηση το καλό παπούτσι! Το κράταγα για τους αγώνες:) Θα το λιώσω, μήπως πάρω κανά άλλο και με ανεβάσει πάλι…
    Αν έβρισκα ένα με τον πάτο του turbo και το upper του Zante 1, το παντρευόμουν:)

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 556 έως 570 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.